Άνθρωποι και ανθρωποειδή. Παρασιτικές οντότητες, ενεργειακά βαμπίρ, σκοτεινές εξωγήινες φυλές [ Grey, Σαυροειδείς, Ερπετοειδείς, κτλ], οργανικές πύλες και όλο το κακό συναπάντημα.                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Άνθρωποι και ανθρωποειδή. Παρασιτικές οντότητες, ενεργειακά βαμπίρ, σκοτεινές εξωγήινες φυλές [ Grey, Σαυροειδείς, Ερπετοειδείς, κτλ], οργανικές πύλες και όλο το κακό συναπάντημα.

..

Εγγραφείτε για συνεχή ενημέρωση με mail! (Μην ξεχνάτε την επιβεβαίωση εγγραφής)

Άνθρωποι και ανθρωποειδή. Παρασιτικές οντότητες, ενεργειακά βαμπίρ, σκοτεινές εξωγήινες φυλές [ Grey, Σαυροειδείς, Ερπετοειδείς, κτλ], οργανικές πύλες και όλο το κακό συναπάντημα.

Όταν κάποτε... κάποιες μεγάλες ομάδες ψυχών αποσκίρτησαν από τη Θεϊκή, Συμπαντική ενέργεια και αποφάσισαν να γίνουν αυτόνομες, μη δυνάμενες να συντηρηθούν από την Πηγή... το πρώτο τους μέλημα ήταν να βρουν τρόπους για τραφούν και για να επιβιώσουν...
Έτσι, ξεχύθηκαν στο Σύμπαν και άρχισαν ψάχνουν τόπους για τροφή...Μέσα, λοιπόν, σε αυτή την αναζήτηση... συνάντησαν και τη γη...
Ήταν γι’ αυτούς ένας βολικός χώρος για να εγκατασταθούν, μια και οι άγουρες ψυχές που την κατοικούσαν, δεν έδειχναν να διαθέτουν ιδιαίτερες αντιστάσεις...

Δείτε επίσης: Στρατηγός που μιλάει για ερπετοειδείς εξωγήινους

Οι μέρες, τα χρόνια, οι αιώνες πέρασαν και αυτές εδραιώθηκαν για τα καλά, που μέσα από τις καταστάσεις που δημιούργησαν, απολάμβαναν ένα πλούσιο γεύμα...
Και φθάνουμε στις μέρες μας.... με μία γη να παραπαίει...

Η ανέχεια, η αγωνία, η κοινωνική ανισότητα, οι δανεισμοί, η πορνεία, η ασυδοσία και άλλα τόσα ιδιώματα της εποχή μας, έχουν δημιουργήσει ανθρώπους ζόμπι, χωρίς αντιστάσεις, μία έτοιμη και πολύ νόστιμη τροφή...

Ο περιορισμός του σεξ από Αγάπη και η αφθονία του σεξ, σαν τρόπος απόλαυσης, ήταν ακόμη ένα μέσον για να αφαιρέσουν από τους ανθρώπους τη μοναδική πηγή δύναμής τους, μέσα από το τσάκρας της βάσης.

Ο πλανήτης γη άρχισε να χτυπάει κόκκινο!!!! Η καταστροφή του, μέσα από τη χαμηλή δόνηση που δημιουργήθηκε, οδήγησε το συμβούλιο των Σοφών του Σύμπαντος, να αναλάβει ενεργό δράση...

Το πρώτο, μεγάλο, μέλημά τους ήταν να βοηθήσουν τους κατοίκους του πλανήτη, όσο εξουθενωμένοι και αν ήσαν από εκείνα τα ενεργειακά βαμπίρ, να αποκτήσουν αντιστάσεις...

Κατέβηκε ένα μεγάλο κύμα εξελιγμένων ψυχών - διδασκάλων, που μέσα από την προσωπική τους εργασία, θα βοηθούσαν ενεργά σε αυτό το σκοπό... και παράλληλα, μέσα από τη δική τους δόνηση, θα ανέβαζαν και τη δόνηση του πλανήτη...

Το Σχέδιο επιθυμεί να εκδιώξει με κάθε τρόπο και μέσον αυτούς τους εισβολείς...

Ανεβαίνοντας η γη από την τρίτη στην πέμπτη βαθμίδα, θα πάψει να είναι πια ένας πρόσφορος τόπος για τροφή...

Δείτε επίσης: Όλη η αλήθεια για τους Ερπετοειδείς που ειναι εισβολείς στη Γη και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Οι αποφάσεις του συμπαντικού συμβουλίου, δεν είχαν γίνει μέχρι τώρα γνωστές στους κοινούς θνητούς, ήρθε όμως η ώρα να αφυπνιστούν όλοι. Μέσα από τη βοήθεια και την καθοδήγηση των δασκάλων, που μέσα από τον προσωπικό τους πόνο λαό θυσία θα οδηγήσουν τη Γη στη Νέα Εποχή.
ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ


Αυτό που εμείς ονομάζουμε "Διάολο" δεν είναι τίποτα άλλο από τον αρχηγό αυτών των οντοτήτων ο οποίος ονομάζεται και Draco Reptoid

Όσες από αυτές τις οντότητες βρισκόντουσαν σε υπόγειες βάσεις σε κάθε μέρος του πλανήτη απομακρύνθηκαν από τις συμμαχικές δυνάμεις των ανθρώπων (Σείριους, Ανδρομέδιους, Πλειάδιους κτλ) τα τελευταία χρόνια. Το ίδιο συνέβη και με τις αντίστοιχες οντότητες στα υπόλοιπα μέρη του γαλαξία. Οι μόνες που υπάρχουν ακόμα στη Γη..... είναι τα μέλη της Cabal ~ Illuminati των οποίων η απομάκρυνση γίνεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Αυτός είναι και ο λόγος που η επικράτηση του Φωτός στη Γη θα είναι τόσο μεγάλη γιορτή για όλο το σύμπαν καθώς ο πλανήτης μας ήταν το τελευταίο "οχυρό" αυτών των οντοτήτων στον γαλαξία μας. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν η Γη σήμανε συναγερμό πολλές ψυχές αιτήθηκαν να βοηθήσουν... αλλά μόνο κάποιες από αυτές "πήραν" τη δουλειά... οι ποιο δυνατές... οι ποιο θαρραλέες και οι ποιο δοκιμασμένες θα μπορούσε να πει κανείς. Καταλαβαίνετε όλοι τώρα ποιες και ποιοι είστε... !? Οι Ειδικές Δυνάμεις... του Γαλαξία μας... που ήρθαν στη Γη... με μοναδικό σκοπό ... την απελευθέρωσή της και την ένταξή της στις σφαίρες του Φωτός εκεί που βρισκόταν και πριν την πτώση της από την 5η διάσταση στην 3η... πριν από την πτώση των πρωτόπλαστων δηλαδή... του Αδάμ και της Εύας... τόσο σημαντικοί είστε !!

Δείτε επίσης: Τι είναι τα «ενεργειακά βαμπίρ» και πως θα τα σταματήσουμε;


"Εδώ στον κόσμο σας υπάρχει ένα μίγμα από όντα που άλλοτε έχουν και άλλοτε όχι, κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ τους. Τα όντα που είναι διαφορετικά από τους ανθρώπινους αδελφούς και αδελφές μας, είναι όντα που δεν ανήκουν εδώ, καθώς δεν είναι από εδώ και δεν έχουν λάβει το κατάλληλο πλαίσιο πνευματικής, ψυχικής και συναισθηματικής ανάπτυξης για να βρίσκονται εδώ.

Αυτά τα όντα έφτασαν στη Γη με «συνοπτικές» διαδικασίες θα λέγαμε, και είναι αυτό που εννοούμε ότι θέλουμε να επιδιορθώσουμε μέσω της αποστολής μας. Πρόθεσή μας είναι στην πραγματικότητα, να στείλετε αυτά τα όντα πίσω εκεί απ’όπου ήρθαν, μέρη στα οποία ανήκουν και ανήκαν για πολλούς, πολλούς αιώνες.

Τους έχει επιτραπεί να βρίσκονται εδώ στον πλανήτη σας και στην πραγματικότητα σας, λόγω κάποιας ιδιομορφίας των μηχανισμών που διέπουν το φυσικό σας επίπεδο , και έχουν επιτρέψει την καταπάτηση του εδάφους σας."

Δείτε επίσης: Ενεργειακή θρέψη και ενεργειακά βαμπίρ

Από μήνυμα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός


Υπαρχουν παρασιτικες οντότητες που βρίσκονται στην 3η διάσταση αλλά ανηκουν σε μικρότερη διάσταση 2η, κτλ - είναι πολύ χαμηλων δονησεων - δεν είναι ότι είναι "κακές"- όχι, απλα χρησιμοποιουνται από αρνητικές ως επί το πλείστον Οντοτητες, για να προκαλεσουν πονο και φοβο στον πλανήτη, ώστε να μπορούν αυτές οι Οντότητες να τρεφονται ενεργειακα.
Στην αρχαια Ελληνικη μυθολογια εχουμε αναφορες στον ανθρωπο

Υπαρχει η θεωρια των οργανικων πυλων βασει της οποιας, υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων, oι άψυχοι και οι έμψυχοι.

Πολύ απλά, υπάρχουν στον κόσμο που ζούμε άψυχοι άνθρωποι ή αλλιώς οργανικές πύλες .

Οι άψυχοι άνθρωποι (οργανικές πύλες) στερούνται τα 4 από τα 7 ενεργειακά κέντρα με αποτέλεσμα να μιμούνται τους ανθρώπους και να τρέφονται ενεργειακά από αυτούς προκειμένου να μην αναγνωρίζονται από τον κόσμο. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν την ικανότητα να νιώσουν συναισθήματα.

Ειδικά μέσα από τον οργασμο ενός ΕΜΨΥΧΟΥ ανθρώπου κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής με έναν άψυχο (οργανική πύλη), ο ΑΨΥΧΟΣ έχει τη δυνατότητα να απορροφήσει – κλεψει πολύ μεγάλα ποσά ενέργειας από τον πρώτο. (montalk.net)

Προσπαθήστε να θυμηθείτε αν γνωρίσατε ποτέ έναν τέτοιο άνθρωπο....Ειναι πραγματι πολλοι και ζουν αναμεσα μας.

Δεν μπορεί να είσαι και ΕΜΨΥΧΟΣ- με ψυχή δηλαδή, και ΆΨΥΧΟΣ την ίδια στιγμή. Απλα υπαρχει μια κατηγορια εμψυχων που λειτουργουν ασυνειδητα παροτι είναι εμψυχοι και προσπαθουν να αποσπασουν ενεργεια από τους αλλους χωρις να το θελουν,. Λειτουργουν δηλ. σαν ενεργειακα ζομπυ, στραγγιζουν τους ανθρωπους γυρω τους ενεργειακα. Αυτό συμβαινει επειδη δεν εχουν συνειδητη συνδεση με την Υπαρξη, με το Θεο.

Δείτε επίσης: Άψυχοι ανθρωποι (Οργανικες Πυλες) ζουν αναμεσα μας.

Εκτός από τους "θετικούς" εξωγήινους *Service to Others*, αυτούς δηλαδή που βάζουν το ΟΛΟ πριν τον εαυτό τους, υπάρχουν και αυτοί οι *Service to Self* που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από ΟΛΑ....Κάποιοι από αυτούς ονομάζονται ερπετοειδείς και βρίσκονται στη Γη πριν ακόμα έρθει ο άνθρωπος.

Αυτή η "φυλή" είναι υπεύθυνη για την μετάλλαξη του DNA του ανθρώπου από 12 έλικες σε 2. Αυτή είναι και η λεγόμενη "πτώση" του Αδάμ και της Εύας από τον "Παράδεισο" και την 5η διάσταση.

Πολλές από αυτές τις οντότητες έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται *Shape Shifting* και να παίρνουν ανθρώπινες μορφές. Εξού και το "κυκλοφορούν ανάμεσα μας*. Με τη διαφορά ότι δεν κυκλοφορούν μόνο οι αρνητικοί εξωγήινοι ανάμεσα μας αλλά και οι θετικοί...

Λανθασμενα καποιοι στη κατηγορια των ψυχικων πασχοντων θεωρουνται οργανικες πυλες. Καποιοι απο αυτους καταντησαν ετσι λογω του οτι ψυχικα λειτουργουσαν στην τεταρτη διασταση που χαρακτηριζεται απο ανευ ορων αγαπη . Ετσι δεν ηταν συμβατοι με την κακια κ εκμεταλλευση του κοσμου με αποτελεσμα να ασθενησουν ελλειψει θωρακισης και φιλτρων. Ηταν ευαλωτοι σε εναν κοσμο διπολικοτητας.

Θα μπορούσε κανεις να συγκρινει κανεις αυτές τις παρασιτικες οντοτητες με προγραμματισμενους ψυχικους ιους που προσβαλλουν σωματα διαφορετικου DNA.

Δείτε επίσης: Οι Γνωστικοί για την Εξωγήινη Εισβολή

Μπορούν να προσκολληθούν στον καθένα, αρκεί να έχει μειωμένο αυρικό πεδίο, δηλαδή πεσμένες άμυνες.

Αυτές οι παρασιτικες οντοτητες εχουν σημαντικο προβλημα συνδέσεως με την Πηγή. Αντιθετα οι Εμψυχοι είναι παιδια της ανθρωπότητας και προέρχονται από την προϋπάρχουσα Πηγή και είναι γέννημα της Πηγής. Και στοχος των Εμψυχων είναι να γυρισουν στο μερος από το οποιο ηρθαν, στη Πηγη. Προσωρινα, σταλθηκαν εξω από τη Πηγη για να παρατηρησουν αυτους του ειδους τους, αλλα και τους αλλογενεις που προερχονται από τη Σοφια η οποια εξεπεσε.

Στο Βιβλίο III της Γνώσεως ο Mouravief αναλύει αυτό που ονομάζει προαδαμική ανθρωπότητα και αδαμική ανθρωπότητα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια φυλή Ανθρώπων και μια φυλή Ανθρωποειδών. Τα ανθρωποειδή είναι οι απόγονοι της προαδαμικής φυλής.

Οι Οργανικές Πύλες έχουν σώμα και προσωπικότητα, αλλά ΔΕΝ έχουν θεϊκή ουσία ή Ανώτερο Εαυτό. Καθώς το σώμα και η προσωπικότητα δε γνωρίζουν τι είναι ηθικό και τι όχι πέρα από αυτά που τα έχει διδάξει το σύστημα και πέρα από τη διατήρηση του "εαυτού" τους, οι Οργανικές Πύλες στερούνται αισθηματων συμπαθειας και αληθινής συμπόνιας. Κάθε επίδειξη τέτοιων συναισθημάτων από τη μεριά τους είναι προσποιητη. Εξαιτίας της ψυχολογικής τους ανεπαρκειας, είναι ευμετάβλητα όντα τα οποία χειραγωγούνται εύκολα και τα οποία τρέφονται από την ψυχική ενέργεια των υπόλοιπων "κανονικών" ανθρώπων.

Τα Αψυχα ανθρωποειδή δεν έχουν ανεπτυγμένα τα ανώτερα κέντρα και δεν μπορούν να εξελιχτούν, με δυο λόγια δεν έχουν ψυχή. Εξωτερικά συνήθως είναι πιο όμορφοι και δυνατοί. Κυνηγούν το χρήμα, το σεξ, το γάμο, τη φήμη και τον ενστερνισμό κάποιων ιδανικών, στα οποία μας ενθαρρύνει από νωρίς η κοινωνία να κάνουμε, δηλαδή το κυνηγητό της ευτυχίας. Ενώ φυσικά είναι απατηλά. Φαίνεται ότι υπάρχουν 3 δισεκατομμύρια οργανικές πύλες στον πλανήτη αυτή την στιγμή.

Δείτε επίσης: Οι εξωγήινες φυλές που επισκέπτονται τη Γη


Έτσι σήμερα, με την κατευθυνόμενη κρατούσα ηθική ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, παντρευόμαστε αυτά τα όντα και τα μισά παιδιά μας φυσικά δεν έχουν ψυχή. Έτσι, όταν κανείς προσπαθεί να κάνει το εσωτερικό ταξίδι και να δυναμώσει την ψυχή του, το σύστημα εισάγει αυτόματα περισσότερα ανθρωποειδή στη ζωή του από το νορμάλ 50%. Αυτή είναι η τραγική πραγματικότητα των ανθρωπίνων σχέσεων.

Γι’ αυτό οι ψυχοπάθειες και η τρέλα θερίζουν στις τάξεις των ανθρώπων που έχουν ψυχή. Επειδή αποδέχονται τις κρατούσες νοοτροπίες για τις διαπροσωπικές σχέσεις μέσα στις κοινωνίες. Ο πολυεπίπεδος έμμεσος και άμεσος νοητικός προγραμματισμός από τη στιγμή της γεννήσεως δουλεύει τέλεια.

Οι οργανικές πύλες δεν βιώνουν τον πόνο όπως οι έμψυχοι. Βιώνουν μόνο την απόσυρση της τροφής και της απώλειας της ανέσεως που έχουν συνηθίσει. Απλά δεν ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει στους άλλους ανθρώπους. Έχουν ένα είδος «ομαδικής ψυχής» όπως τα φυτά.

Σε μιαν οργανική πύλη, τα αποκαλούμενα ανώτερα τσάκρας παράγονται σαν αποτέλεσμα από την κλοπή αυτής της ενέργειας από τους έμψυχους. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να προσομοιώνονται τον έμψυχο άνθρωπο.

Προσέξτε πόσο σας κουράζει η παρουσία τέτοιων όντων κοντά σας, ακόμη και αν είναι τα πιο χαρισματικά όντα που «νομίζετε» ότι έχετε γνωρίσει. Επαναλαμβάνουμε: Το DNA των δύο φυλών έχει τόσο ανακατευτεί τα τελευταία χιλιάδες χρόνια που το βρίσκουμε μέσα ακομη και στις ιδιες οικογένειες. Όχι κάποιος στην άλλη άκρη του κόσμου που λατρεύει άλλο θεό ή έχει άλλο χρώμα δέρματος.

Ίσως είναι κάποιος ή κάποιοι με τους οποίους ζείτε κάθε ημέρα της ζωής σας, και φυσικά έχουν μόνον ένα λόγο να βρίσκονται σ’ αυτήν τη θέση: να στραγγίζουν και να αποπροσανατολίζουν τα έμψυχα όντα από το εσωτερικό τους ταξίδι, με άλλα λόγια από τη δραπέτευσή τους.

Οι Οργανικές Πύλες ειναι άβουλα όντα, κελύφη, μαριονέτες, που οι δεκάδες καταλήψεις τους τις προστάζουν τι να κάνουν και τι όχι, παρασύροντας στον καταστροφικό χορό τους και όσους Έμψυχους δυστυχείς τις περιτριγυρίζουν.

Ένα χαρακτηριστικό των Εμψυχων είναι ότι εχουν πολύ κακή γνώμη για τον εαυτό τους και για τις ικανότητες τους σε σύγκριση με αυτό που πραγματικά είναι.

Δείτε επίσης: Η “άγνωστη’’ ιστορία του πλανήτη Γη

Αγνοούν τις επιτυχίες τους, τις ξεχνάνε, νομίζουν πως είναι αρετή η ταπεινότητα, η υποτέλεια, η υποταγή στην μοίρα, στον θεό (η επαφή με τις Ο.Π. και η πολύ τηλεόραση, το κάνει εύκολο αυτό, όπως και η εκκλησία) και «κολλάνε» στις αποτυχίες τους.

Αρχίζουν να μιλάνε για, θεική επέμβαση, τύχη ή σύμπτωση, ξεχνώντας πως κάθε επιτυχία είναι δικό τους δημιούργημα που οφείλεται στις ικανότητες, στην εκπαίδευσή τους, στην σύνδεση τους με τον Πνευματικό τους εαυτό.


Βεβαια στον αντίποδα, θα μπορουσε να πει κανεις, ότι:

Η θεωρία των οργανικών πυλών δημιουργεί καποιες λανθασμενες εντυπώσεις οτι όσοι πιστεύουν αυτήν τη θεωρία, έχουν ανοιχτά τα ανώτερα κέντρα, και όλοι οι υπόλοιποι είναι οι ενεργειακοί βαμπιριστές που δεν τα έχουν ανοιχτά αλλά τρέφονται απο αυτούς.

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε, ότι αυτή τη γνώση σχετικά με τις παρασιτικες οντοτητες, τη χρησιμοποιούμε για ΑΜΥΝΑ και ΑΠΟΦΥΓΗ και όχι για εκδίωξη ή επίθεση.

Οι οργανικές πύλες είναι απλώς πύλες, παθητικά όντα μέσα από τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν "εξωκοσμικές" ενέργειες. Με το να στοχοποιούμε τους άψυχους ανθρώπους ή τους έμψυχους οι οποίοι ακόμα δεν έχουν αφυπνιστεί και οι οποίοι ανά περιόδους μπορεί να λειτουργούν και αυτοί με σκοπό την χειραγώγηση άλλων όντων, χάνουμε την ουσία καθώς η όποια επίθεση καταλήγει στον αγγελιοφόρο και όχι στην ίδια την αρνητική οντότητα που λειτουργεί ΜΕΣΑ από αυτόν.

Ενώ οι αμυντικές ενέργειες είναι υψίστης σημασίας για το ΕΥ-ΖΗΝ των ανθρώπων, οι επιθετικές ενέργειες εναντίον τους ΔΕΝ είναι και καλό είναι να αποφεύγονται.

Το μεγαλύτερο χτύπημα που δέχεται ο άνθρωπος από το σύστημα είναι ο θάνατος! Στο ανθρώπινο DNA δεν υπάρχει εγγραφή θανάτου! Ο θάνατος είναι virus, ιός.

Αιώνες τώρα ο άνθρωπος δηλητηριάζεται μέσω του νερού… Όλα τα ύδατα είναι μολυσμένα από υπεργαλαξιακή ουσία η οποία δεν ανιχνεύεται…

Μπορεί εντούτοις να εξουδετερωθεί! Ο θύμος αδένας εκκρίνει ουσία που διαλύει το δηλητήριο αυτό.

Η οργόνη με την οποία τροφοδοτούν το δικό τους επίπεδο οι οφιοειδείς, ενεργοποιείται από την αγχωτική σκέψη των γήινων.

Θέλουν να ανησυχείς, θέλουν να φοβάσαι, θέλουν να μπερδεύεσαι μέσα σε πολύπλοκα συστήματα σκέψης, θέλουν να περιέρχεσαι σε αδιέξοδο!

Τωρα όμως όλα αρχιζουν να αλλαζουν…

Τα παλια συστηματα, οπου οι οργανικες πυλες και οι εν γενει παρασιτικες οντοτητες ειχαν το πανω χερι, καταρρεουν. Είναι θεμα χρονου να αντικατασταθουν με νεα και υγιη. Ολα θα αλλαξουν.. . Και οι πρώτοι που θα την κανουν αρον-αρον, ειναι αυτοι οι ανευ ψυχης, λογω χαμηλης κραδασμικης δονησης-ενεργειας.

Δείτε επίσης: Άψυχοι ανθρωποι (Οργανικες Πυλες) ζουν αναμεσα μας.

Εν κατακλειδι…

Κλείνει ένας κύκλος χιλιετηρίδων της Σκοτεινής Πλευράς της Εξουσίας, που καταταλαιπώρησε την ανθρωπότητα με πολέμους, αίμα, φρίκη, χάος, ανησυχία και φόβο. Ο SaLuSa χρησιμοποιεί τον όρο «Σκοτεινή Κλίκα» (Dark Cabal) ή τον όρο «οι Σκοτεινοί» (the Dark Ones).

Η Σκοτεινή αυτή Κλίκα σύμφωνα με τον πολύ σημαντικό συγγραφέα David Icke είναι οντότητες που κατάγονται από τον Άρη, οι περίφημοι ερπετοειδείς. Παίρνουν τη μορφή ανθρώπου ή ερπετού κατά βούληση. Αν αυτό σας τρομάζει, αφήστε το. Κρατήστε μόνο τα βασικά χαρακτηριστικά, κατά τον David Icke, αυτών των «ανθρώπων».

Αυτά είναι τρία:

1) Είναι μανιακοί με την εξουσία,
2) Είναι ανώτερης ευφυίας,
3) Δεν έχουν καθόλου συμπόνοια.

Οι κυβερνήσεις είναι άνθρωποι που τοποθετούνται από τους ερπετοειδείς στις θέσεις εξουσίας «για τα μάτια» του κόσμου. Τα καλά νέα είναι ότι αυτός ο κύκλος κλείνει, σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο. Η μεγάλη αλλαγή είναι λοιπόν στην πόρτα μας. Σε πρώτη φάση θα έχουμε μετά από μια μεγάλης σημασίας Ανακοίνωση, την πολυθρύλητη Πρώτη Επαφή με τους Γαλαξιακούς φίλους μας που εδώ και καιρό έχουν περικυκλωμένη τη Γή με αναρίθμητα αστρόπλοια. Για την ώρα είναι αόρατα.

Στην 5η και πάνω Διάσταση μπορεί κανείς να είναι ορατός ή αόρατος κατά βούληση. Τεράστιο πλεονέκτημα. Σ’αυτή την Πρώτη Επαφή θα πρέπει να περιλάβουμε και τους άλλους φίλους μας από το Εσωτερικό της Γης, την Αγκάρθα και τους Λεμούριους από την υπόγεια πόλη Τελος.

Οι φθαρμένες τωρινές κυβερνήσεις σε παγκόσμια κλίμακα θα αντικατασταθούν από σωστές κυβερνήσεις, που είναι έτοιμες να αναλάβουν. Πρόκειται για ανθρώπους που ενσαρκώθηκαν για να αναλάβουν αυτόν το ρόλο στη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή.

Σημειώσεις
*Το συγκεκριμενο θεμα ειναι τεραστιο και χρηζει συνεχειας και περαιτερω διερευνησης.


ΕΡΕΥΝΑ-ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΛΙΚΟΥ-ΣΥΝΘΕΣΗ : Giannis Doganis για το faos samadhi 2

Στην ενότητα μας "Θεωρείες Συνωμοσίας" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις θεωρίες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


paratolmosblog
hellaskafeneio

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.