Η Μυθολογία των Ελλήνων Επ.1 ~ O Δίας και η κατάκτηση της εξουσίας (Βίντεο - Les grands mythes)                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Η Μυθολογία των Ελλήνων Επ.1 ~ O Δίας και η κατάκτηση της εξουσίας (Βίντεο - Les grands mythes)

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Η Μυθολογία των Ελλήνων Επ.1 ~ O Δίας και η κατάκτηση της εξουσίας (Βίντεο - Les grands mythes)

Με ιστορίες για αγάπες, έρωτες, εξουσίες, προδοσίες, ειδεχθή εγκλήματα, αβάσταχτους χωρισμούς, φρικτές εκδικήσεις, και μεταμορφώσεις – η ποιητική δύναμη της Ελληνικής μυθολογίας έχει διασχίσει τους αιώνες.
Η σειρά έχει ως στόχο να διηγηθεί τις αρχαίες ιστορίες, χρησιμοποιώντας animations που δημιουργήθηκαν ειδικά για την περίσταση, και εικόνες που επιλέγονται από ολόκληρη την ιστορία της τέχνης.
Αυτό το δυναμικό μείγμα, μια γέφυρα μεταξύ νεωτερισμού και της ιστορίας, συνδυάζοντας την αρχαία αφήγηση και τη σύγχρονη δραματική τέχνη, είναι ένας νέος τρόπος για να ανακαλύψουμε και πάλι αυτό το κομμάτι της παγκόσμιας κληρονομιάς μας.


Παραγωγή: ARTE France
Έτος παραγωγής: Rosebud Productions & Les Monstres, 2015-2016
Σκηνοθεσία: François Busnel, Sylvain Bergere , Juliette Garcia
Επεισόδιο 1ο: O Δίας και η κατάκτηση της εξουσίας

Για να κερδίσει τον τίτλο του αρχηγού του Ολύμπου, ο Δίας έκανε πολλά σημαντικά βήματα, και ξεπέρασε πολλές προκλήσεις ιστορία του προς την κατάκτηση της εξουσίας χρονολογείται από αμνημονεύτων χρόνων, από την αρχή του κόσμου. Γεννημένη από το Χάος και τη Γαία – η Μητέρα Γη – ζευγάρωσε με τον Ουρανό. Πολλά παιδιά γεννήθηκαν από την ένωσή τους, ιδίως οι Τιτάνες και οι Κύκλωπες. Ο νεότερος από τους Τιτάνες, ο Κρόνος επαναστάτησε εναντίον του πατέρα του ο οποίος καταπίεζε τη μητέρα και τα αδέλφια του. Έχοντας νικήσει τον πατέρα του, στη συνέχεια ο Κρόνος αποφάσισε να καταπιεί όλα του τα παιδιά για να αποφύγει το ρίσκο ότι κάποιο από αυτά θα του κλέψει την δύναμη. Ωστόσο, το μικρότερο και πάλι επέζησε και ξεκίνησε πόλεμο ενάντια στον Κρόνο, τους Τιτάνες και άλλα πλάσματα. Δεν ήταν άλλος από τον Δία.


Η Μυθολογία των Ελλήνων Επ.1 ~ O Δίας και η... από KRASODAD

Στην ενότητα μας "Μυθολογία" μπορείτε να ενημερωθείτε για όσα που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


krasodad

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.