Ενισχύστε την ενέργεια και ισορροπήστε τα συναισθήματα σας με αυτές τις ασκήσεις χεριών                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Ενισχύστε την ενέργεια και ισορροπήστε τα συναισθήματα σας με αυτές τις ασκήσεις χεριών

..

Εγγραφείτε για συνεχή ενημέρωση με mail! (Μην ξεχνάτε την επιβεβαίωση εγγραφής)

Ενισχύστε την ενέργεια και ισορροπήστε τα συναισθήματα σας με αυτές τις ασκήσεις χεριών

Αισθάνεστε ευσυγκίνητοι ή χωρίς ψυχική ισορροπία; Έχετε ποτέ ακούσει για το Jin Shin Jyutsu; Αν όχι, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για μια πραγματική έκπληξη!Το Jin Shin Jyutsu είναι μια αρχαία ανατολίτικη τέχνη εξισορρόπησης ή εναρμονίσεως της ενέργειας στο σώμα. Ανακαλύφθηκε από τον Δάσκαλο JiroMurai στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Μετά την ανάρρωση από μια ανίατη ασθένεια, αφοσιώθηκε στην αναβίωση της τέχνης για τις μελλοντικές γενιές.

Το Jin Shin Jyutsu θεωρεί ότι είμαστε όλοι σε θέση να χρησιμοποιήσουμε την τέχνη αυτή με τα χέρια μας, το μόνο πράγμα με το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί. Η τέχνη εξισορροπεί την ενέργεια και τα συναισθήματα με την τόνωση των μεσημβρινών στα χέρια σας.

Κάθε ένα από τα δάχτυλα συνδέεται με διαφορετικό όργανο και βρίσκεται σε αντιστοιχία με κάποιο συναίσθημα και συμπεριφορά. Κρατήστε το δάχτυλο που συσχετίζεται με το όργανο που θέλετε να θεραπεύσετε ή το συναίσθημα που θέλετε να διεκδικήσετε (δείτε την παρακάτω εικόνα). Κρατήστε το για 3-5 λεπτά παίρνοντας βαθιά αναπνοή.

Αντίχειρας

Όργανο – στομάχι και τη σπλήνα
Συναισθήματα ή συμπεριφορά- στρες, άγχος, ανησυχίες, κατάθλιψη
Συμπτώματα – Πόνος στο στομάχι, προβληματικό δέρμα, πονοκέφαλος, νευρικότητα

Δείκτης

Όργανο – Νεφρός και ουροδόχος κύστη
Συναισθήματα ή συμπεριφορά- Απογοήτευση, θυμός, φόβος, σύγχυση
Συμπτώματα – αρθρώσεις, πόνος στους μύες και στην πλάτη, πονόδοντος και προβλήματα με τα ούλα, εξαρτήσεις και προβλήματα με την πέψη


Μεσαίο δάχτυλο

Όργανο – ήπαρ και χοληδόχο κύστη
Συναισθήματα ή συμπεριφορά- θυμός, ευερεθιστότητα, αναποφασιστικότητα

Παράμεσος

Όργανο – Πνεύμονες και παχύ έντερο
Συναισθήματα ή συμπεριφορά- αρνητικότητα, λύπη, φόβος απόρριψης, θλίψη
Συμπτώματα – προβλήματα με την πέψη, κουδούνισμα στα αυτιά, προβλήματα με το αναπνευστικό σύστημα, δερματικά προβλήματα

Μικρό δάκτυλο

Όργανο – Καρδιά και λεπτό έντερο
Συναισθήματα ή συμπεριφορά- Ανασφάλεια, νευρικότητα, επικριτικότητα, χαμηλή αυτοεκτίμηση
Συμπτώματα – προβλήματα με την αρτηριακή πίεση, καρδιακές παθήσεις, πονόλαιμος, τυμπανισμός, προβλήματα με τα οστά και τα νεύραΣτην ενότητα μας "Εναλλακτικά" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω απο τον κόσμο του Εναλλακτικού!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


buynongmoseeds
bottomlinepublications
nancybethconkling
healthyfoodhouse
revealedtheninthwave
awakengr.com

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.