Το Νέο Δελχί, μετά τις σακούλες, απαγορεύει και τα πλαστικά μίας χρήσης                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Το Νέο Δελχί, μετά τις σακούλες, απαγορεύει και τα πλαστικά μίας χρήσης

..

Εγγραφείτε για συνεχή ενημέρωση με mail! (Μην ξεχνάτε την επιβεβαίωση εγγραφής)

Το Νέο Δελχί, μετά τις σακούλες, απαγορεύει και τα πλαστικά μίας χρήσης

Το Εθνικό Πράσινο Δικαστήριο στο Νέο Δελχί απαγόρευσε, με απόφασή του, τα πλαστικά μίας χρήσης (μαχαιροπήρουνα, πιάτα κλπ).Αυτή η απόφαση έρχεται να ενισχύσει εκείνη του 2012, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύτηκε η χρήση πλαστικών σακούλων στην περιοχή του Νέου Δελχί.

Οι πρωτοβουλίες αυτές έχουν ως σκοπό να αντιμετωπίσουν ένα τεράστιο πρόβλημα στη συγκεκριμένη περιοχή, αφού η χρήση πλαστικών προϊόντων είχε αυξηθεί κατακόρυφα τα προηγούμενα χρόνια. Αποτέλεσμα αυτής της αύξησης ήταν το συχνό φαινόμενο της μαζικής καύσης αυτών των προϊόντων στις χωματερές του Νέου Δελχί, γεγονός που οδηγεί σε μεγάλη αύξηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην ευρύτερη περιοχή.

Ο νόμος υποχρεώνει τις εταιρίες παραγωγής πλαστικών να φροντίζουν για την ασφαλή απόρριψη των προϊόντων τους ενώ, παράλληλα, προβλέπει πρόστιμα σε όσους πετάνε πλαστικά στους δρόμους της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί πως, η Ινδία ευθύνεται για το 60%, περίπου, των πλαστικών που φτάνουν στους ωκεανούς!

Στην ενότητα μας "Κόσμος" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα γεγονότα που γίνονται στον κόσμο !!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


enallaktikidrasi.com

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.