Δείτε το βίντεο με την ανάλυση για το τι είναι Ενεργειακά βαμπίρ                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Δείτε το βίντεο με την ανάλυση για το τι είναι Ενεργειακά βαμπίρ

..

Εγγραφείτε για συνεχή ενημέρωση με mail! (Μην ξεχνάτε την επιβεβαίωση εγγραφής)

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση για το τι είναι Ενεργειακά βαμπίρ

Τα ενεργειακά βαμπίρ είναι άνθρωποι αρνητικοί που προσπαθούν συνειδητά ή ασυνείδητα να αντλήσουν διαρκώς ζωτική ενέργεια από τους γύρω τους και θρέφονται από αυτή.Πόσες φορές δεν έχουμε γνωρίσει πρόσωπα που τελικά με την πρώτη ματιά νιώθουμε ότι είμαστε χάλια και πολύ κουρασμένοι ή βλέπουμε τη διάθεση μας να πέφτει απότομα, Αισθάνεσθε κουρασμένοι και στραγγισμένοι μετά από μία συνάντηση μαζί τους. Όταν αισθάνεστε υποχρέωση ή ευθύνη, ή σας ρίχνουν ευθύνες και ενοχές για το ένα ή το άλλο π.χ. « γιατί το κάνεις αυτό σε μένα, δεν το περίμενα από σένα, δεν με αγαπάς αρκετά, δεν το κάνεις με το σωστό τρόπο σας λένε συνεχώς τι να κάνετε και πως κ.λ.π.» . Είναι καθαρά ενεργειακό κλέψιμο.Επίσης μερικές φορές κάνετε πράγματα, που δεν θέλετε πραγματικά και μετά θυμώνετε και δυσανασχετείτε.

Δείτε επίσης: Τι είναι τα «ενεργειακά βαμπίρ» και πως θα τα σταματήσουμε;

Εδώ υπάρχει χειρισμός ενέργειας από μέρους τους. Τα άτομα αυτά εκδηλώνουν τις παρακάτω συμπεριφορές, όταν τις αντιληφθείτε είναι καλύτερο να απομακρυνθείτε από αυτούς.

1. Σας φωνάζουν χωρίς λόγο και αιτία

2. Σας κατηγορούν για άσχετα πράγματα

3. Βρίσκουν συνέχεια λόγους για να είναι δυστυχισμένοι

4. Ενοχλούνται ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΤΕ

5. Έχουν επιλέξει ασυνείδητα να ΠΟΝΑΝΕ 24/7 (το 97% των ανθρώπων γύρω σας)
Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται ακόμα και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια, στο φιλικό περιβάλλον σας, το εργασιακό ακόμα και σε κάποια ερωτική σχέση που μπορεί να έχετε.

Πώς σταματάτε τους άλλους να θρέφωνται από εσάς κι εσάς από αυτούς ?

Είναι πολύ εύκολο. Κάνετε συνειδητή επιλογή να σταματήσετε το θρέψιμο .Καθαρή και συνειδητή επιλογή. Δεν χρειάζονται ούτε τελετές ούτε κάτι άλλο. Απλά καθαρή και συνειδητή επιλογή.
Όχι άλλο θρέψιμο. Σταματώ το θρέψιμο. Καθώς κάνετε την επιλογή πρέπει να αποσυνδεθείτε από αυτούς .

πηγή: Nέα ενέργεια

Παντού γύρω μας υπάρχει ελεύθερη αδιάκοπη και αστείρευτη ενέργεια για όλους κυρίως από τη φύση, οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει να αλληλεπιδρούν με τη φύση, γι' αυτό στρέφονται και ρουφούν ενεργειακά τον διπλανό τους. Για να πάψει αυτό, το Άλφα και το Ωμέγα είναι η
Α Γ Α Π Η και η αποδοχή πρώτα προς τον εαυτό μας και στη συνέχεια προς το ΌΛΟΝ.

ΕΛ.Α

Στην ενότητα μας "Εναλλακτικά" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω απο τον κόσμο του Εναλλακτικού!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


revealedtheninthwave

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.