Πώς να αφυπνίσετε την ψυχική σας δύναμη ώστε να νιώσετε την Αύρα σας                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Πώς να αφυπνίσετε την ψυχική σας δύναμη ώστε να νιώσετε την Αύρα σας

..

Εγγραφείτε για συνεχή ενημέρωση με mail! (Μην ξεχνάτε την επιβεβαίωση εγγραφής)

Πώς να αφυπνίσετε την ψυχική σας δύναμη ώστε να νιώσετε την Αύρα σας

Η αύρα είναι ένα ενεργειακό πεδίο που ακτινοβολείται από ολόκληρο το σώμα μας.
Η ακτινοβολία της έχει φωτογραφηθεί και έχει μια διαφορετική εικόνα από την ζέστη του σώματος που δραπετεύει από σώμα. Οι άνθρωποι έχουν αύρες ποικίλλων εντάσεων και χρωμάτων τα οποία μπορούν να τα δουν, να τα νιώσουν και να τα αποκρυπτογραφήσουν με μικρή προσπάθεια.

Παρόλο που δεν είναι πολύ εύκολο να δούμε και να νιώσουμε την αύρα κάποιου άλλου ανθρώπου, δεν είναι καθόλου δύσκολο να νιώσουμε τη δική μας. Αυτό που ακολουθεί είναι ο πιο απλός τρόπος για να αισθανθείτε την αύρα σας.

Ένας άλλος τρόπος για να νιώσετε την αύρα σας είναι να τρίψετε τα χέρια σας μαζί γρήγορα και έπειτα να αρχίσετε να τα απομακρύνετε το ένα από το άλλο, αργά. Αυτό θα σας βοηθήσει να σχηματίσετε ένα είδος μπάλας μεταξύ των χεριών σας. Αυτή είναι η αυρική σας ενέργεια.

Τα βήματα:

1. Χαλαρώστε τελείως. Λειτουργεί καλύτερα αν είστε ξαπλωμένοι, επίπεδα πάνω στην πλάτη σας, με το κεφάλι σας πάνω σε ένα μαξιλάρι. Μια καλή στιγμή για να το δοκιμάσετε αυτό είναι μόλις πάτε για ύπνο. Κλείστε τα μάτια σας και χαλαρώστε.

2. Αναπαύστε τους αγκώνες σας στα πλευρά σας ώστε να πάρουν το βάρος των χεριών σας. Έπειτα φέρτε και τα δυο σας χέρια μαζί πάνω από την κοιλιά σας έτσι ώστε τα ακροδάχτυλα του αριστερού σας χεριού να αγγίζουν τα ακροδάχτυλα του δεξιού σας χεριού. Αυτό θα μοιάζει σαν να προσεύχεστε. Όταν τα χέρια σας χαλαρώσουν τελείως, τα δάχτυλά σας θα γείρουν φυσικά. Δεν πρέπει να τα αναγκάζετε να μένουν ευθεία. Όταν τα ακροδάχτυλά σας αγγίζονται με τα χέρια σας χαλαρωμένα, πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος μεταξύ των παλαμών σας, που θα μπορούσατε να κρατάτε μια απαλή μπάλα στα χέρια σας. Αυτή είναι η αρχική θέση.

3. Αργά τραβήξτε τα χέρια σας χωριστά το ένα από το άλλο, για δέκα εκατοστά περίπου. Έπειτα ξαναφέρτε τα μαζί πάλι, αλλά μην αφήσετε τα ακροδάχτυλά σας να ενωθούν. Αν τα χέρια σας ενωθούν δεν μπορείτε να νιώσετε πλέον την αύρα. Η αύρα που βγαίνει από τα χέρια σας θα σχηματίσει μια ζώνη αντίστασης μεταξύ των χεριών σας, την οποία πρέπει να νιώθετε όσο τα χέρια σας κινούνται το ένα προς το άλλο. Θα νιώθετε σαν να κρατάτε ένα μπαλόνι μεταξύ των χεριών σας και καθώς τα χέρια σας κινούνται μαζί θα νιώσετε το μπαλόνι να «πιέζεται».

4. Συνεχίστε να κινείτε τα χέρια σας αργά μέσα και έξω, και συγκεντρωθείτε στο να νιώθετε ένα φανταστικό «μπαλόνι» μεταξύ των χεριών σας μέχρι να νιώσετε την αντίσταση. Μόλις ανακαλύψετε αυτή την αντίσταση, θα νιώσετε την αύρα σας. Μπορείτε πλέον να αρχίσετε να κινείτε τα χέρια σας ώστε να τα απομακρύνετε μεταξύ τους, έπειτα να τα φέρνετε κοντά πάλι μέχρι να δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερο μπαλόνι. Με λίγη εξάσκηση, μπορείτε να νιώσετε την αύρα μεταξύ των απλωμένων χεριών σας, με τα χέρια σας περίπου 100 εκατοστά μακριά το ένα από το άλλο.

Στην ενότητα μας "Εναλλακτικά" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω απο τον κόσμο του Εναλλακτικού!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


maro-samana.com

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.