Είναι αυτή η Ατλαντίδα;                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Είναι αυτή η Ατλαντίδα;

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Είναι αυτή η Ατλαντίδα;Ο Πλάτωνας μας αναφέρει πως ήταν έξω από τις Ηράκλειες στήλες… (σημερινό Γιβραλτάρ), πολλά άλλα έχουν ακουστεί από ερευνητές, μελετητές και λοιπούς αναγνώστες της ιστορίας…Μια εικόνα όμως από το google earth μας κάνει να αναρωτηθούμε, πως αν βυθίστηκε θα πρέπει να είναι λίγο πιο πάνω από τον υπόλοιπο Ατλαντικό ωκεανό… Υπάρχει τέτοιο σημείο; Υπάρχει για να δούμε…Φυσικά το παραπάνω είναι μια απλή εικασία… μια εικασία όμως που μπορεί να πυροδοτήσει μια προσωπική έρευνα για τον καθένα…

Στην ενότητα μας "Απόψεις”μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω το θέμα!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


ΕΟΕ

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.