Όταν ο Τραμπ ήταν ήρωας των Μαύρων...                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Όταν ο Τραμπ ήταν ήρωας των Μαύρων...

..

Εγγραφείτε για συνεχή ενημέρωση με mail! (Μην ξεχνάτε την επιβεβαίωση εγγραφής)

Όταν ο Τραμπ ήταν ήρωας των Μαύρων...

Στο βίντεο αυτό από το Συνέδριο Γουόλ Στρητ στις 14 Ιανουαρίου 1999, ο μεγάλος Μαύρος ακτιβιστής και δις υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Τζέσε Τζάκσον, επαινεί τον Ντόναλντ Τραμπ για τη βοήθεια που προσέφερε στο Πρότζεκτ του Γουόλ Στρητ αλλά και την εν γένει συνεισοφρά του, στο κίνημα των δικαιωμάτων των Μαύρων κατων άλλων μειονοτήτων.


Γιατί τότε ο Τραμπ ήταν ήρωας των Μαύρων και των Λίμπεραλ και όχι ρατσιστής και φασίστας...

-Οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του βίντεο και πατήστε την επιλογή υπότιτλοι για να εμφανιστούν.-Στην ενότητα μας "Ν.Π.Τ." μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω το θέμα!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


thesecretrealtruth

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.