Το πνευματικό νόημα της ανατριχίλας.                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Το πνευματικό νόημα της ανατριχίλας.

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Το πνευματικό νόημα της ανατριχίλας.

Ίσως έχετε νιώσει ξαφνικές ανατριχίλες σε όλο σας το σώμα. Οι ανατριχίλες μπορεί να είναι είτε πάνω στο σώμα σας ή μπορεί να ανεβοκατεβαίνουν την σπονδυλική σας στήλη. Δεν είναι σαν να βιώνετε ρίγη αλλά σαν να ρέει ενέργεια στο σώμα μας και εξαιτίας της να νιώθετε μυρμηγκιάσματα ή ανατριχίλες.Αν η παραπάνω περιγραφή σας ακούγεται οικεία, τότε βιώνετε αυτό που είναι γνωστό ως πνευματικές ανατριχίλες.

Οι πνευματικές ανατριχίλες είναι μηνύματα και σημάδια από το ίδιο το πνεύμα. Είναι ένα μήνυμα στο οποίο υπάρχει κάτι σημαντικό που πρέπει να του δώσετε προσοχή. Όταν βιώνετε πνευματικές ανατριχίλες, παρακαλώ να δίνετε σημασία.

Επομένως ποια είναι το πνευματικό νόημα της ανατριχίλας;

Αν έχετε βιώσει πρόσφατα μια πνευματική ανατριχίλα και θέλετε να μάθετε τι σημαίνει, πρέπει να γυρίσετε με το μυαλό σας σε εκείνη την κατάσταση και να κοιτάξετε την κατάσταση στην οποία βρισκόσασταν όταν σας συνέβη.

Οι περισσότερες πνευματικές ανατριχίλες συμβαίνουν όταν είστε σε κατάσταση διαλογισμού ή αν επικοινωνείτε με ένα φίλο για κάτι που αγαπάτε. Αν συζητάτε κάτι με έναν φίλο και δεν είστε σίγουροι για κάτι, ίσως νιώσετε μια πνευματική ανατριχίλα από ένα πνεύμα. Αυτό θα μπορούσε να είναι προειδοποιητικό σημάδι.

Ωστόσο, αν συζητάτε για κάτι που αγαπάτε, για παράδειγμα το ότι θέλατε πάντα να πάτε κάπου αλλά ποτέ δεν τα καταφέρατε, ίσως νιώσετε μια ανατριχίλα. Αυτό το σημάδι, σας λέει ότι πρέπει να πάτε εκεί που θέλατε και να ακολουθήσετε τα όνειρά σας.


Μερικές πνευματικές ανατριχίλες είναι προειδοποιήσεις

Έχετε περπατήσει ποτέ μέσα σε ένα δωμάτιο στο οποίο δεν είχατε ξαναμπεί και ανατρίχιασε όλο σας το κορμί; Αν έχετε κακό προαίσθημα για αυτό το μέρος, τότε αυτό είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι πρέπει να εντείνετε την προσοχή σας. Αν η κατάσταση παραγίνει αρνητική τότε πρέπει να φύγετε από αυτό το μέρος.

Οι πνευματικές ανατριχίλες μπορούν να είναι μια διαβεβαίωση.

Αρκετά συχνά οι πνευματικές ανατριχίλες είναι μια διαβεβαίωση από ένα πνεύμα. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Ψάχνετε να βρείτε ένα σπίτι για να μείνετε. Κοιτάτε παντού αλλά δεν σας κάνει κανένα σπίτι. Και ξαφνικά μπαίνετε σε ένα σπίτι και νιώθετε εξάψεις και ανατριχίλες σε όλο σας το κορμί με έναν θετικό τρόπο. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι βρήκατε το σωστό μέρος.

Είχατε ποτέ ανατριχίλες σαν και αυτή; Αν ναι, ακούστε το μήνυμα προσεκτικά επειδή μπορεί να υπάρχει κάτι σημαντικό για να κατανοήσετε.

Στην ενότητα μας "Εναλλακτικά" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω απο τον κόσμο του Εναλλακτικού!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


Μετάφραση: awakengr.com via spiritualunite.com

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.