Το Facebook αναγνώρισε την αυθεντική μυστική οργάνωση των Illuminati                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Το Facebook αναγνώρισε την αυθεντική μυστική οργάνωση των Illuminati

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Το Facebook αναγνώρισε την αυθεντική μυστική οργάνωση των Illuminati

Οι Illuminati , είναι μία μυστική οργάνωση η οποία ιδρύθηκε, όπως λέγεται το 1776 στη Βαυαρία από τον καθηγητή Νομικής Άνταμ Βάισχαουπτ, με στόχο την ανακάλυψη μυστικών τα οποία και θα αποκαλύπτονταν σε εξαιρετικές περιπτώσεις ενώ αντετίθεντο στον σκοταδισμό που επέβαλαν οι θρησκείες και στον έλεγχο της εκκλησίας επί των κοινωνιών και του κράτους.Οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας πιστεύουν ότι η οργάνωση υπάρχει ακόμη και σήμερα και ότι κρύβεται πίσω από μεγάλα γεγονότα. Το δεν ενδιαφέρον για τους Illuminati αναβίωσε μετά την επιτυχία των βιβλίων του Dan Brown.

Πρόσφατα, η ονομασία της οργάνωσης Illuminati έχει συνδεθεί με μια πιο σύγχρονη εκδοχή της παλιάς θεωρίας συνωμοσίας. Σύμφωνα με αυτή πρόκειται για μια σχεδόν σατανική «κλειστή» ομάδα, που αυτοαποκαλείται Illiminati και έχει ήδη καταφέρει να ελέγχει όλο τον κόσμο, παρεισφρέοντας σε θεσμούς ενώ απώτερος στόχος είναι η εγκαθίδρυση της «Νέα Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων».

Και επειδή βρισκόμαστε στο 2017 και εάν δεν έχεις ιστοσελίδα και προφίλ στα socia media δεν υπάρχεις (ή κάπως έτσι) οι Illuminati αφού απέκτησαν official website τώρα έχουν και επίσημη σελίδα στο Facebook με το γνωστό μπλε τικ που πιστοποιεί πως δεν πρόκειται για λογαριασμό – μαϊμού.

Το μπλε τικ παραχωρείται από το Facebook σε καλλιτέχνες, πολιτικούς και γενικότερα διασημότητες, σε κυβερνήσεις, πολιτικά κόμματα, οργανισμούς, εταιρείες και αποτελεί μια επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς του μέσου.

Πως βέβαια έκανε τον έλεγχο το Facebook και προχώρησε στην «πιστοποίηση» πως πρόκειται για την oμάδα των αυθεντικών Illuminati δεν έχει διευκρινιστεί.

Μετά δε από σχετικά δημοσιεύματα, η σχετική ένδειξη...εξαφανίστηκε.

Η σελίδα πάντως πάει καλά και έχει ήδη 388.000 followers ενώ πηγαίνοντας στις πληροφορίες διαπιστώνουμε πως οι Illiminati αυτοχαρακτηρίζονται ως «οργανισμός», μας διαβεβαιώνουν πως «μας προσέχουν πάντα» (We are always watching out for you)- δίπλα υπάρχει και το χαρακτηριστικό τρίγωνο σύμβολο της οργάνωσης- ενώ υπάρχει και ένα ενδιαφέρον συνοδευτικό κείμενο.

Όπως μας ενημερώνουν μέλη της οργάνωσης είναι η ελίτ ηγετών, επιχειρηματιών και άλλων σημαντικών προσώπων που έχουν δημιουργήσει μια κοινότητα που δεν γνωρίζει πολιτικούς, θρησκευτικούς, γεωγραφικούς Κα περιορισμούς με σκοπό την ευημερία του ανθρώπου.
(huffingtonpost)

Στην ενότητα μας "Ν.Π.Τ." μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω το θέμα!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


el.gr

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.