Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την ξηρασία η Κίνα πληρώνει για να αλλάξει τον καιρό                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την ξηρασία η Κίνα πληρώνει για να αλλάξει τον καιρό

..

Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την ξηρασία η Κίνα πληρώνει για να αλλάξει τον καιρό

Το ποσό των 29,76 εκατ. δολαρίων θα δαπανήσει η Κίνα για τη χρηματοδότηση του προγράμματος των αλλαγών στις καιρικές συνθήκες, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την ξηρασία, αλλά και τις επιπτώσεις των φυσικών καταστροφών, σύμφωνα με το υπουργείο των Οικονομικών στο Πεκίνο.


Το υπουργείο δηλώνει ότι τα κονδύλια θα διατεθούν προκειμένου οι περιοχές της χώρας που αντιμετωπίζουν προβλήματα από τον καιρό να αντιμετωπίσουν “τις ακραίες συνθήκες” της φετινή χρονιάς. Μεταξύ αυτών και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στις νότιες και κεντρικές περιοχές, όπως και την ξηρασία που πλήττει τη βορειοδυτική Κίνα.
Η Κίνα αξιοποιεί τεχνικές μεταβολής των καιρικών συνθηκών, προκειμένου να προκαλέσει βροχοπτώσεις στη διάρκεια της ξηρασίας, να μειώσει την πτώση χαλαζιού, αλλά και να "ομαλοποιήσει" τις καιρικές συνθήκες γενικότερα.

Στην ενότητα μας "Πειράματα" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω το θέμα!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


Μega
ethnos.gr

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου