Ανοίξτε το τρίτο σας μάτι (έκτο τσάκρα) με αυτή την απλή στάση (βίντεο)                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Ανοίξτε το τρίτο σας μάτι (έκτο τσάκρα) με αυτή την απλή στάση (βίντεο)

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Ανοίξτε το τρίτο σας μάτι (έκτο τσάκρα) με αυτή την απλή στάση (βίντεο)

Για εσάς που ακολουθείτε αυτόν τον κύκλο των απλών στάσεων της γιόγκα που ισορροπούν το κάθε ένα από τα τσάκρα σας, είμαστε τώρα στο έκτο τσάκρα (τρίτο μάτι), το ανώτερο θηλυκό τσάκρα.Το έκτο τσάκρα είναι γλυκό. Είναι η έδρα της γυναικείας διαίσθησης, εκείνης της βαθιάς επίγνωσης, με την οποία οι γυναίκες ξεπερνάνε την απλή λογική.

Είμαστε τώρα για τα καλά στην περιοχή των άνω τσάκρα, επομένως η ανάγκη για σωματικές στάσεις δεν είναι τόσο ισχυρή. Ο διαλογισμός, ο οραματισμός και η προσευχή είναι οι «ασκήσεις» για το έκτο και το έβδομο τσάκρα.

Επομένως, αυτό που σας παρουσιάζω εδώ είναι μια απλή στάση που παίρνει τη γιογκική θέση του πράνα και δημιουργεί μια αίσθηση προσευχής ή παράδοσης στο Θείον. Τοποθετεί επίσης ένα ήπιο και σταθερό σημείο πίεσης στο τρίτο μάτι ώστε να τραβήξει την προσοχή σας εκεί.

Δοκιμάστε το και δείτε τι αισθήματα σας δημιουργεί!

Έπειτα προσθέστε όλες τις προηγούμενες στάσεις (από προηγούμενα άρθρα) και απολαύστε μια άσκηση μίνι γιόγκα που ανοίγει και ισορροπεί όλα τα τσάκρα σας.Αγάπη και ευλογία

Vicki

Στην ενότητα μας "Εναλλακτικά" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω απο τον κόσμο του Εναλλακτικού!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


Μετάφραση: awakengr.com via consciouslifenews.com

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.