Ένας χρόνος και κάτι έχει περάσει από τον θάνατο του Max Spiers.                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Ένας χρόνος και κάτι έχει περάσει από τον θάνατο του Max Spiers.

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Ένας χρόνος και κάτι έχει περάσει από τον θάνατο του Max Spiers.

Μια ιστορικά πραγματικών X-Files;
O Max Spiers λίγο πριν πεθάνει, είχε στείλει μήνυμα στη μητέρα του, Vanessa: «Το αγόρι σου έχει πρόβλημα. Αν κάτι μου συμβεί, ερεύνησε το.»


Ο Βρετανός συνωμοσιολόγος βρέθηκε νεκρός στις 16/4/16.


Ποιος να ήταν άραγε ο κίνδυνος που αντιμετώπιζε ο 39χρονος Max από το Cantembury της Βρετανίας;

Ο Max ερευνούσε φανατικά θεωρίες συνωμοσιών, όπως αυτές για την ύπαρξη UFO και εξωγήινης ζωής. Οι έρευνες του είχαν προσελκύσει το ενδιαφέρον κοινοτήτων believers από όλο το κόσμο και σε ένα τέτοιο συνέδριο στη Βαρσοβία είχε κληθεί να πραγματοποιήσει μια ομιλία φέτος τον Ιούνιο. Δεν τα κατάφερε ποτέ. Λίγες μέρες πριν μιλήσει, ο Max βρέθηκε νεκρός στον καναπέ του δωματίου όπου διέμενε.

Στην τελευταία συνέντευξη πριν από το θάνατό του, είχε δώσει ένα δείγμα της θεωρίας του, δείτε όλη την συνέντευξη χωρίς υπότιτλους:Και η τελευταία του δημόσια ομιλία που έγινε στην Πολωνία λίγες μέρες πριν το θάνατό του:
«Όλα τα βιβλία κειμένων και όλα τα ιστορικά βιβλία έχουν γραφτεί με τέτοιο τρόπο, ώστε όλοι μας συλλογικά να πιστέψουμε σε μια κοινή αλήθεια. Όλοι μας επικαλούμαστε μια πραγματικότητα που είναι βασισμένη στα βιβλία. Πώς ξέρουμε, ότι αυτή η αλήθεια είναι όντως υπαρκτή;»

Οι γιατροί που εξέτασαν τον Max έκαναν λόγο πως πέθανε από «φυσικά αίτια», αρνούμενοι να δώσουν στην μητέρα του στοιχεία για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, με το σκεπτικό ότι εκείνη δεν διέθετε την γραπτή συγκατάθεση του (;;;). Επίσης, έχει απορριφθεί και το αίτημα για διεξαγωγή ιατροδικαστικής έρευνας.

Όμως η μητέρα του Max και οι φίλοι του συνεχίζουν να αμφισβητούν την ετυμηγορία των γιατρών, ισχυριζόμενοι ότι ο 39χρονος άντρας δηλητηριάστηκε από μυστικούς πράκτορες της πολωνικής ή βρετανικής ή αμερικάνικης κυβέρνησης, επειδή μάλλον γνώριζε πολλά.

Υποστηρίζουν μάλιστα ότι ο άνδρας είχε κάνει εμετό μια μαύρη ουσία πριν χάσει την ζωή του, ενώ η δηλητηρίαση μάλλον γινόταν σταδιακά, με μικρές ποσότητες, ώστε να μην γίνει αντιληπτή σε μια ενδεχόμενη τοξικολογική εξέταση.

Ένας αληθινός Mulder;

Ήταν όντως ο Max «ο άνθρωπος που γνώριζε πολλά», ένας πραγματικός Fox Mulder που ασχολούνταν με αληθινά «X-Files»;

Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Nick Pope, που υπήρξε ερευνητής μεταφυσικών φαινομένων για τη βρετανική κυβέρνηση κατά τη δεκαετία του `90, έγραψε στο Twitter:

«Ο θάνατος του Max Spiers ήταν τραγωδία, αλλά έχοντας συνδράμει στο project UFO της βρετανικής κυβέρνησης, εγγυώμαι ότι δεν σκοτώνουμε ερευνητές UFO.»

The truth is out there…

Στην ενότητα μας "Θεωρείες Συνωμοσίας" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις θεωρίες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


(Πηγές:Mirror. Huffington)
rise.gr

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.