Η δινη της θεας ισιδος στο untersberg και η κοινωνια vrill                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Η δινη της θεας ισιδος στο untersberg και η κοινωνια vrill

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Η δινη της θεας ισιδος στο untersberg και η κοινωνια vrill

Οι Ναζί κατασκεύασαν ένα από τα κύρια οχυρά τους στην περιοχή Berchtesgaden κοντά στο Untersberg, γιατί ήθελαν να έχουν το απόκρυφο πλεονέκτημα της δίνης της Θεάς που ενεργοποιείτο εκεί.


Το Untersberg είναι ένα βουνό κοντά στα γερμανο-αυστριακά σύνορα, το οποίο αποτελεί ένα από τα βασικά σημεία ενεργοποίησης της θεϊκής δίνης για την πλανητική απελευθέρωση.
Για πολλές χιλιετίες, πολλές σπηλιές σ' αυτό το βουνό λειτουργούν ως σημεία εισόδου στο τεράστιο υπόγειο σύστημα σηράγγων που οδηγεί στο δίκτυο της Agartha:


Το 1220, η Θεά Isais (που είναι μια πτυχή της Isis) εμφανίστηκε μπροστά σε ένα συγκεκριμένο τάγμα Ναϊτών ιπποτών που ονομαζόταν Hubertus Koch, ενώ ταξίδευαν κοντά στην Νινευή στο Ιράκ, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στη Hassuna-Samara, όπου εκδηλώνεται το κέντρο της δίνης της Θεάς. Η Θεά τους ανέθεσε να χτίσουν έναν δικό της ναό κοντά στο βουνό Untersberg, για να μετακινήσει εκεί τη δίνη της, επειδή πλησίαζαν εκεί οι Μογγόλοι εισβολείς. Τους έδωσε ένα κομμάτι της πέτρας Cintamani, μια πέτρα που προέρχεται από το αστρικό σύστημα του Σειρίου, για να την μεταφέρουν στο Untersberg. Στη συνέχεια σχηματίστηκε μια ομάδα Ναϊτών Ιπποτών που ονομάστηκε Lords of the Black Stone, ώστε να γίνουν οι θεματοφύλακες της πέτρας κάτοχοι της δίνης της Θεάς.

Η πέτρα αυτή δόθηκε στη συνέχεια στους Καθαρούς, και ακολούθως πέρασε ξανά στα χέρια των Ναϊτών στη Γαλλία. Για σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε στην κατοχή του Adam Weishaupt, ιδρυτή των Illuminati και αργότερα στα χέρια του Edwar Bulwer-Lytton, ο οποίος έγραψε το διάσημο μυθιστόρημα "The Coming Race". Στη συνέχεια ο γιος του επέστρεψε την πέτρα στους "Lords of the Black Stone"

Η πέτρα Cintamani, η οποία μερικές φορές ονομάζεται λανθασμένα και ως πέτρα του Αγίου Δισκοπότηρου, έχει ένα ξεχωριστό μωβ-μαύρο χρώμα. Σκοπός της είναι να βοηθήσει στη διάλυση του δικτύου των εμφυτευμάτων και στην αποσύνθεση του Πέπλου που τοποθέτησε η "Χίμαιρα" γύρω από τον πλανήτη.

Ο Μαύρος Μάγος Karl Haushofer, ο άνθρωπος που εισήγαγε την ομάδα "Chimera" στον πλανήτη, χειριζόταν μια γυναικεία ομάδα Πλειάδειων contactees, η οποία ονομαζόταν die Vrilerinnen και μαζί με έναν εκπρόσωπο των "Lords of the Black Stone", σχημάτισαν την Κοινωνία Vril κοντά στο Berchtesgaden, η οποία άρχισε αμέσως την ανάπτυξη διαστημικού προγράμματος υπό την καθοδήγηση του Winfried Otto Schumann. Αυτή ήταν η πρώτη έναρξη διαστημικού προγράμματος στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη. Ο Schumann, ο οποίος αργότερα μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ με την επιχείρηση "Paperclipped", εργάστηκε στη βάση Wright-Patterson για το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα:

viewzone.com


Οι Aldeabarans (πρώην φατρία των Πλειάδειων), συνήψαν συνεργασία με την Κοινωνία Vril, εξασφαλίζοντας σαν αντάλλαγμα την υπόσχεση ότι θα υπάρξει μαζική εξόντωση των Εβραίων από το Ναζιστικό καθεστώς. Όταν οι Ναζί άρχισαν την καταδίωξη των Εβραίων, οι Πλειάδιοι είχαν κόψει όλους τους δεσμούς που είχαν με το Ναζιστικό καθεστώς, και αυτό συνέβη κάπου στο 1938.
Οι Ναζί κατασκεύασαν ένα από τα κύρια οχυρά τους στην περιοχή Berchtesgaden κοντά στο Untersberg, γιατί ήθελαν να έχουν το απόκρυφο πλεονέκτημα της δίνης της Θεάς που ενεργοποιείτο εκεί.
Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η περιοχή έγινε ένα από τα κύρια οχυρά της ομάδας "Χίμαιρα". Το Berchtesgaden κάθεται σε μια κοιλάδα σε σχήμα πιάτου, που περιβάλλεται από βουνά και είναι ένα ιδανικό μέρος για πειράματα με βαθμωτή τεχνολογία κυμάτων:

gate-testbed.com
academic.ru

Η παρουσία της ομάδας "Χίμαιρα" έχει εξουδετερωθεί πρόσφατα στην περιοχή. Αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο ισχυρά σημεία Φωτός στον πλανήτη, με πολλές κρυφές εισόδους για το Κίνημα της Αντίστασης και με περαιτέρω Πύλες για το αστρικό σύστημα των Πλειάδων.
Όλη η περιοχή είναι μια πολύ ισχυρή πολυδιαστατική Πύλη, και αυτό φαίνεται από τις ισχυρές μαγνητικές ανωμαλίες που παρουσιάζονται εκεί.
Η δίνη της Θεάς έχει επανενεργοποιηθεί πολύ πρόσφατα από τις Δυνάμεις του Φωτός, στη λίμνη της θεάς Isais κοντά στο Untersberg, με αποτέλεσμα τώρα να εναρμονίζεται η ενέργεια ολόκληρης της Ευρώπης..

Στην ενότητα μας "Θεωρείες Συνωμοσίας" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις θεωρίες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


viewzone.com
conspiracy feeds

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.