Ιστορίες για αρκούδες... κι όμως αληθινές... 2/3                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Ιστορίες για αρκούδες... κι όμως αληθινές... 2/3

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Ιστορίες για αρκούδες... κι όμως αληθινές... 2/3

Γράφει ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Δείτε το 1ο Μέρος ΕΔΩ... (καλό είναι να διαβάσετε το πρώτο κομμάτι της ιστορίας για όσους δεν το διάβασαν για να έχουν συνέχεια.)

Λοιπόν που είχαμε μείνει; αααα... σε ποιο βουνό θα πήγαινα τελικά, αλλά προτού φτάσουμε σε αυτό ας δούμε από την αρχή το πώς διαδραματίστηκαν τα πράγματα.Όταν έφευγα από την Ελλάδα για να εγκατασταθώ στην Ευρώπη στο αεροπλάνο ακούστηκε από τον πιλότο: "έχουμε την ευχάριστη είδηση να σας ανακοινώσουμε ότι πετάμε με την πτήση ΑΔΡΟΜΕΔΑ"! "Ώπα..." είπα από μέσα μου "καλά πάμε" αλλά που να ήξερα ο έρμος σε τι περιπέτειες θα έμπαινα !


Περνώντας και κατεβαίνοντας ανάμεσα από τα πολλά σύννεφα αντίκρισα την πόλη και το αεροδρόμιο μία σκέτη μούχλα και όλο βροχή και είδαμε τον ήλιο τον ηλιάτορα μετά από 4 μήνες σκέτη τρέλα .!

Το έτος 2005 έτος που είχαμε την πρωτοφανή δίωξη Ελλήνων από το ελληνικό παρακράτος διωχτήκαμε και με κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και με κυβέρνηση της Ν. Δημοκρατίας όπου κυβερνών άτομο της κυβέρνησης μας τον έστειλε ο Καραμανλής ως πρέσβη και κατόπιν αυτού άρον άρον τον κατέβασε στην Ελλάδα και τον έκανε αρχηγό της Κ.Υ.Π και μετά από 2 χρόνια μπήκε και στο κοινοβούλιο ως πολιτικός με το κόμμα του Καρατζαφέρη - τόσοοο καλά - για να ξέρετε τι μούμιες είναι όλοι τους στα κόμματα αφού σε κάθε κόμμα έχουν και τους δικούς τους κάθε φορά για να υλοποιούν τα σχέδια τους οπότε το πρώτο κριτήριο είναι εάν ένας πολιτικός είναι Έλλην ή Ανθέλλην και μετά πάμε στα άλλα κόλπα !

Μια νύχτα το λοιπόν βλέπω στον ύπνο μου τον αριθμό με ένα γράμμα: Α 380 και μετά ξυπνάω γύρω στις τέσσερις το πρωί κι άρχισα να αναρωτιέμαι το τι θα μπορούσε να ήταν αυτό το νούμερο πέρασαν μέρες κι έφθανε το καθολικό Πάσχα ήταν τότε που πέθανε ο Πάππας κι όλες οι εκκλησίες τον πενθούσαν. Η οικογένεια μου ξεκίνησε να κάμει ένα ταξίδι με προορισμό την Πορτογαλλία αλλά άλλαξα γνώμη και σκέφτηκα να γυρίσω όλη τη Γαλλία πηγαίνονατς αριστερόστροφα στο χάρτη. Με τον αριθμό που είχα δει στον ύπνο μου ήξερα μέσα στο μυαλό μου ότι θα έρχονταν τα κακά μαντάτα ανά τον πλανήτη και φυσικά δεν μου ήταν και πολύ ευχάριστο να είμαι εγώ ο προπομπός όλου του πλανήτη των κακών ειδήσεων και γεγονότων αλλά η μοίρα μου με πρόσταζε να συνεχίζω αφού είχα ήδη μπει για καλά στο χορό κι έπρεπε να χορέψω για τα καλά ! Ανά 5-6 ώρες γυρίζοντας από πόλη σε πόλη μέναμε μία ή δύο μέρες και συνεχίζαμε το γύρο της Γαλλίας. Όταν φτάσαμε έξω από την πόλη της Τουλούζ είπα φωναχτά σε όλους εδώ θα μείνουμε σήμερα και τα μικρά μου παιδιά τότε έπαθαν παράκρουση κι άρχισαν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται όχι-όχι-όχι οπότε κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει αφού τελικά σε καμία άλλη πόλη δεν είχαν προβάλλει ποτέ αντίρρηση και με τα πολλά αφού κάναμε το γύρο επιστρέψαμε πίσω στο σπίτι μας .

Μια νύχτα τις επόμενες κιόλας ημέρες η οικογένεια κοιμόταν κι εγώ έβλεπα καλωδιακή τηλεόραση και στις 2 τα μεσάνυχτα το έχω γυρίσει σε Γαλλικό κανάλι και ακούω σε είδηση να λέγει σήμερα έκαμε τη πρώτη δοκιμαστική πτήση το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο το Α380 και μένω εμβρόντητος !!! Και με πιάνει ένα ρίγος διότι δεν περίμενα ότι τα κακά μαντάτα θα άρχιζαν τόσο νωρίς χρονικά.( Το μεγαλύτερο επιβατικό αεροπλάνο του κόσμου, το Airbus Α380, πραγματοποίησε το πρωί της Μ.Τετάρτης την πρώτη του δοκιμαστική πτήση κοντά στις εγκαταστάσεις της Airbus στην Τουλούζη έλεγαν η τηλεόραση, οι εφημερίδες και ο τύπος . Το διώροφο Α380 απογειώθηκε στις 11:29 (ώρα Ελλάδας), με επιβαίνοντες μόνο τα έξι μέλη του πληρώματος, που παρακολούθησαν τη συμπεριφορά του αεροσκάφους μετά την πρώτη του απογείωση. Εντούτοις, στο αεροδρόμιο της Τουλούζης, από όπου απογειώθηκε, είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες χιλιάδες θεατές, μεταξύ των οποίων 10.000 υπάλληλοι της Airbus κλπ κλπ). Κατόπιν αυτού μπήκα στο διαδίκτυο αφού φυσικά δεν έκλεινα μάτι μετά την ψυχική αναστάτωση που είχα και τότε εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε στο κάτω μέρος της μπάρας της οθόνης του ηλεκτρονικού υπολογιστή ένας αριθμός και κάποια λατινικά γράμματα δεν τα έδωσα σημασία έσβησαν και κατόπιν ξαναβγήκαν και πάλι και τα αντέγραψα στα γρήγορα αυτή τη φορά σε ένα χαρτί και μετά αμέσως έσβησαν ήταν λίγο κουφό αυτό βέβαια και ψάχνοντας χωρίς να ξέρω τι ήρθε η αποκωδικοποίηση των δύο μηνυμάτων που είχα λάβει και μου αποκαλύφθηκε το ακριβές μέρος και ότι άλλο χρειαζόταν, εκείνη τη στιγμή σαν κάποιος λοιπόν να με κατεύθυνε στο που να πάω.


Αφού εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκα την έβγαλα έτσι άυπνος ως το πρωί κι ανήσυχος πηγαίνω στο φίλο μου τον Δημήτρη, ο οποίος ήταν και Θεολόγος κι αρχίσαμε να πιάνουμε συζήτηση περί θρησκειών και στο τέλος φτάσαμε στον Πάππα και με έκανε εντύπωση αυτό κι όταν πήγα σπίτι κι έμεινα και πάλι μόνος στο σαλόνι έβλεπα και πάλι τηλεόραση αλλά τώρα σε Γερμανικό κανάλι είδα τον νέο Πάππα για πρώτη φορά στη ζωή μου τον Βενέδικτο και το κουφό ήταν ενώ η εικόνα ξέρουμε ότι είναι μία εικονική πραγματικότητα η τηλεόραση βλέπουμε έτσι !!! εγώ για πρώτη φορά έβλεπα το πρόσωπό του να αλλάζει σε ερπετό να έρχεται και να ξαναφεύγει δηλαδή εναλλασόταν και δεν πίστευα στα μάτια το πώς γινόταν αυτό αφού δεν τον έβλεπα δια ζώσης και δεν μπορούσα να το εξηγήσω το φαινόμενο και φυσικά ένιωθα μία ανατριχίλα και σιχαμάρα χωρίς να νιώθω φόβο αλλά μία αηδία ένα άσχημο πράμα και μετά την ομιλία του αρκετή ώρα στην τηλεόραση πήγα και πάλι στον υπολογιστή και έβαλα λεξαριθμικά το όνομά του και βγήκε 666 όπου ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ=666 και τρελάθηκα διότι ο αριθμός αυτός έχω γράψει άρθρο σχετικά με αυτό το νούμερο τον έχουν αντιγράψει οι υποχθόνιοι από τους Έλληνες και παραποιήσει για να μην τον χρησιμοποιούμε αλλά φυσικά ο ιερός αυτός αριθμός δεν είναι μόνο το 666 αλλά και το 999 που πάνε πακέτο δηλαδή συνυπάρχουν για κάποιες διαδικασίες πνευματικές αλλά όπως βλέπετε τα τελευταία χρόνια έχουν δαιμονοποιήσει αυτόν τον αριθμό γιατί έχουν την τακτική τους και πάλι όμως δεν κοιμάμαι εκείνοτο βράδυ μιλάω στο τηλέφωνο με ένα φίλο για το συμβάν ο οποίος κατόπιν το περιέλαβε στο επόμενο του βιβλίο ξέροντας τα γεγονότα ! Πλέον η ανησυχία μου ήταν μεγάλη διότι το πρότζεκτ περιελάμβανε όλα αυτά που ζούμε σήμερα αεροψεκασμούς, κώδικας διατροφής αλιμεντάριους, συχνότητες ανθρώπινου επηρεασμού όπου έχουμε σε όλο τον πλανήτη κοντά σε πόλεις ας πούμε εργοστάσια και χώροι που μας επηρεάζουν αρνητικά κρατικά μέρη στρατιωτικά μερη και ιδιωτικά μέρη απροσπέλαστα και με πολλές κεραίες εκπομπής για να μας χαμηλώνουν την συχνότητα, ακόμη έχουμε τα προγράμματα HAARP κλπ επηρεασμού του καιρού, τα οικονομικά μέτρα κλπ κλπ και ειδικά σε εμάς στην Ελλάδα που παρότι έχουμε το μικρότερο χρέος μας βάλανε στην πρώτη γραμμή για να μας ενοχοποιήσουν όταν θα έρθει η ώρα διότι η ίδρυση Ε.Ο.Κ είναι απόφαση Παππικής συμφωνίας - εάν ενθυμείστε καλά ο πρώτος που μας έβαλε στην Ε.Ο.Κ ήταν ο παππούς Καραμανλής και οι επόμενοι έως σήμερα . ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα οπότε μην σας παραξενεύει ούτε για τον Τσίπρα και τους άλλους που βγήκαν στο κλαρί της Κυβέρνησης αλλά ούτε να περιμένετε και κάτι άλλο από Μητσοτάκη που άρχισε να γλείφει... δεξιά κι αριστερά διότι ξέρετε αυτοί οι Ανθέλληλες παίρνουν κι εύσημα θυμάστε τον Γιωργάκη Παπανδρέου που τώρα γυρνάει όλο τον κόσμο και κάνει και σεμινάρια πανεπιστημιακά στο πως καθαρίζουμε μία χώρα στο άψε σβήσε !!!

Και για να έχετε μία πλήρη εικόνα το πώς επιθυμούν να μας διοικούν σε γήινο επίπεδο τα κέντρα εξουσίας είναι τρία τον αριθμό


  1. Το θρησκευτικό σκέλος με τον Πάππα
  2. το Πολιτικό σκέλος με την Αγγλία και
  3. το Στρατιωτικό σκέλος με το Πεντάγωνο της Αμερικής


φυσικά υπάρχουν και υποδυέστερα τμήματα που δεν είναι του παρόντος και έτσι κι εγώ έπρεπε να ενημερώσω κάποιους φίλους μου συνέλληνες στο τι συμβαίνει και το τι θα έπρεπε να πράξουμε από εκεί και πέρα.

Με τα πολλά πρώτα παρακολουθούσαμε σε παγκόσμιο επίπεδο το ψέκασμα και βγάζαμε φωτογραφίες και βίντεο για να ενημερώσουμε τον κόσμο κι έτσι σιγά σιγά έγινε γνωστό το θέμα κι όταν ήρθε και το θέμα με τα εμβόλια μπήκα κι εγώ στο διαδίκτυο και στο φειςμπουκ κι άρχισα να σας γράφω για το εμβόλιο Η1Ν1. Έπρεπε να τους αποτρέψουμε διότι είχαν πάρει απόφαση να μας μολύνουν, αλλά το ζητούμενο ήταν να δημιουργήσουν το νέο εμβόλιο Η5Ν1 με σκοπό να μας βάλλουν το μικροτσιπς μέσα στο αίμα μας για να μας παρακολουθούν από τους επίγειους δορυφόρους ώστε να μην μπορούμε να το βγάλουμε εύκολα αλλά δεν το κατάφεραν, η νίκη ήταν μεγάλη διότι πολλοί συνέλληνες και όλοι μαζί αποτρέψαμε να γίνει αυτό στο μεγαλύτερο μέρος του Παγκόσμιου πληθυσμού αφού ενημερώναμε όλο τον κόσμο διεθνώς όμως αυτοί έχουν και σχέδιο β, γ κλπ και συνεχίζουν με τις ταυτότητες και περνάνε στο μπράτσο το μικροτσιπς σε κλαμπ στην Αμερική και πίνεις το πρώτο ποτό δωρεάν το ξεκίνησαν στην Αγγλία σε νοσοκομείο με παιδιά το βάζουν σε φυλακισμένους κλπ λκλπ και για πρώτη φορά εκτός από τα πτηνά και τα ζώα το είχαν τοποθετήσει στο Αφγανιστάν και στη Σερβία σε ανθρώπους. ‘Οσο για την κλωνοποίηση μιας και μου ήρθε τώρα στο μυαλό... ξέρετε που κάνουν τα μεγαλύτερα πειράματα, σε ποια χώρα; χάχα μα φυσικά στην Ελλάδα στην νότια Ελλάδα παρακαλώ αφού οι πρώτοι οι Ιταλοί δεν τα βρήκαν κάτι έγινε και το πήραμε εμείς το πρόγραμμα βαφτίσαμε το Πανεπιστήμιο Ελληνοαγγλικό και είναι το αντίθετο για να στεγάζουν οι ξένοι επιστήμονες τα παιδιά τους ! Κι αφού έγιναν πολλά και διάφορα στη συνέχεια που η εξιστόρησή τους μπορεί να σας μοιάζει με παραμύθι θα τα αφήσω για να πάμε στο ζουμί της υπόθεσης αλλά αυτό φίλοι μου θα σας το διηγηθώ την επόμενη φορά για να σας κρατήσω και λίγο σε αγωνία διότι έχει να κάμει με το ιερό βουνό αναμένετε διότι αυτά που θα σας γράψω αφορούν την τωρινή μας ζωή και τη μελλοντική μας ζωή !

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.) ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Δείτε το 1ο Μέρος ΕΔΩ...
Δείτε το 3ο Μέρος ΕΔΩ...

Στην ενότητα μας "Αποκαλύψεις”μπορείτε να διαβάσετε για αυτές!!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.