Η ανάπτυξη των 7 Ενεργειακών μας κέντρων                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Η ανάπτυξη των 7 Ενεργειακών μας κέντρων

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Η ανάπτυξη των 7 Ενεργειακών μας κέντρων

Γράφει ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Τα 7 ενεργειακά μας κέντρα είναι οι πηγές ενέργειας, αλλά και οι θύρες που μας οδηγούν σε υψηλότερα και ανώτερα πεδία και σε μια υψηλότερη Ανώτερη Συνειδητότητα.
Υπάρχουν 7 κύρια ενεργειακά κέντρα στο Αιθερικό μας σώμα, που επηρεάζουν άμεσα το φυσικό μας σώμα μέσω των ενδοκρινών αδένων και των νεύρων. Αυτά τα ενεργειακά κέντρα μπορούν να είναι σε οποιαδήποτε… από τις παρακάτω ακόλουθες καταστάσεις:  • Να είναι εντελώς ενεργά και ανεπτυγμένα. 
  • Να είναι κατά το ήμισυ ενεργά. 
  • Να είναι κοιμισμένα. 
  • Να είναι πετρωμένα.


Γνωρίζοντας λοιπόν… ότι η κατάσταση αυτή των ενεργειακών μας κέντρων έχει άμεση επίδραση στην ανθρώπινη Συνείδηση και στο Σώμα μας… αλλά ακόμη και στη συμπεριφορά μας, οι άνθρωποι ιστορικά σε βάθος χρόνου… προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν διάφορες μεθόδους… για να αφυπνίσουν αυτά τα ενεργειακά κέντρα, να τα διεγείρουν και να επωφεληθούν από την αφύπνιση τους.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι εξής:


  1. Είναι οι Διδάσκαλοι,
  2. Οι Σκοτεινές Δυνάμεις
  3. Οι Αμαθείς δάσκαλοι και 
  4. Οι Οπορτουνιστές… δηλαδή οι δράστες του κινητοποιούνται από συμφεροντολογικά τους ελατήρια κι όχι από το χρέος προς μια πάγια αρχή.


Α). Οι Διδάσκαλοι… που με τις γνώσεις τους και τις πληροφορίες τους, προσπαθούν να προετοιμάσουν κάποιους ανθρώπους για προχωρημένες μυήσεις και εργάζονται στα κέντρα του υποψηφίου… ώστε να αφυπνίσουν αυτά τα ενεργειακά κέντρα πάντα με τη συνεργασία του υποψηφίου. Στόχος τους είναι να προετοιμάσουν τους προχωρημένους ανθρώπους… ώστε να αντιμετωπίσουν ορισμένες απρόσμενες ή προφανείς ανάγκες της ανθρωπότητας. Οι Διδάσκαλοι συνήθως εργάζονται στα ανώτερα κέντρα. Εργάζονται στο κέντρο του κεφαλιού, στο κέντρο του λαιμού και στα κέντρα της καρδιάς και του μετώπου.

Β). Οι Σκοτεινοί… άνθρωποι προσπαθούν να διεγείρουν και να ξεδιπλώσουν τα χαμηλότερα κέντρα… όπως είναι η βάση της σπονδυλικής στήλης, το ιερό κέντρο και το ηλιακό πλέγμα. Οι προθέσεις τους είναι: α). Να δημιουργήσουν υπερβολική ισχύ στα θύματά τους και να τα οδηγήσουν σε καταστροφικές ενέργειες, σε εγκλήματα, κλπ. β). Σε γενικές γραμμές, να υπερδιεγείρουν το κέντρο του ιερού οστού και να οδηγήσουν τους ανθρώπους σε ανθυγιεινές σχέσεις. γ). Να καταστρέψουν ένα άτομο που έχει τη δυνατότητα να γίνει ένας ηγέτης του φωτός που θα αλλάξει την ιστορία.

Γ). Οι αμαθείς… δάσκαλοι συγκεντρώνουν ανθρώπους γύρω τους και τους κάνουν διάφορα είδη διαλογισμού για την διέγερση των ενεργειακών τους κέντρων. Δεν έχουν το αίσθημα της ευθύνης και δεν νοιάζονται τι θα συμβεί με τους μαθητές τους στο μέλλον. Γενικά ταξιδεύουν από έναν τόπο σε άλλο τόπο, ώστε να μην δουν τις συνέπειες της εργασίας τους. Οι άνθρωποι κάτω από τέτοιους δασκάλους βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο… για διάφορες ασθένειες και πολύπλοκα προβλήματα της ψυχικής υγείας.

Δ). Οι Οπορτουνιστές (καιροσκόποι)… άνθρωποι είναι εκείνοι που βγάζουν χρήματα διδάσκοντας για τα ενεργειακά κέντρα, για τα οποία έχουν μόνο επιφανειακή γνώση.

Η γενικότερη φιλοσοφία για τα ενεργειακά κέντρα μας λέγει… ότι καλό είναι και πρέπει να τα αφήνουμε ήσυχα… μέχρι τη στιγμή που θα παρουσιάσουν σημάδια φυσικής ανάπτυξης κάτω από την επίδραση της: 1. Της αγνότητας της ζωής. 2. Της επέκτασης της Συνειδητότητας. 3. Της «θυσιαστικής» υπηρεσίας. 4. Της συμπόνιας. 5. Του ορθού διαλογισμού.

Οι παραπάνω…. είναι οι πιο ασφαλείς μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τα ενεργειακά μας κέντρα… να ανθίσουν και να συνδέσουν το Νου μας… σε υψηλότερες διαστάσεις.

Βασικά δεν πρέπει να κάνουμε τα εξής:

1. Είναι απολύτως απαγορευμένο να διαλογίζεστε στα ενεργειακά σας κέντρα μόνοι σας… παρά μόνον υπό την επίβλεψη ενός έμπειρου διδασκάλου, ο οποίος μπορεί και βλέπει ενορατικά… την επίδραση του διαλογισμού σας… και στο σώμα σας και τη ζωή σας.

2. Απαγορεύεται να ασκείτε τη γιόγκα μόνοι σας… αφού διεγείρει τα γάγγλια που δομήθηκαν από τα ενεργειακά κέντρα και επηρεάζει άμεσα τα ενεργειακά κέντρα. Στα ενεργειακά μας κέντρα υπάρχει μία ροή, όπως είναι σαν να κυκλοφορεί ένα ραδιοφωνικό κύμα ή μια ακτίνα λέιζερ μέσα μας. Υπάρχουν 72.000 τέτοια κανάλια ή ροές, που μεταφέρουν αυτές τις δύο ενέργειες και που αντιδρούν μεταξύ τους, σε κάθε πόρο του ανθρώπινου σώματος. Δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο στο σώμα μας, που να μην έχει την αλληλοεπίδραση αυτών των δύο δυνάμεων (θετικό-αρνητικό). Η Γιόγκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τη θεραπεία ορισμένων αιθερικών ασθενειών, η οποία γίνεται μόνον υπό την επίβλεψη όμως… ενός ενορατικού ιατρού.

3. Τα ενεργειακά κέντρα μπορούν να διεγερθούν με ασκήσεις αναπνοής και οι διάφοροι αμαθείς δάσκαλοι επιτρέπουν στους μαθητές τους… δυστυχώς να χρησιμοποιούν διάφορες ασκήσεις αναπνοής… για την διέγερση των ενεργειακών κέντρων. Οι πραγματικοί Διδάσκαλοι των ενεργειακών κέντρων απαγορεύουν μια τέτοια ενέργεια, προειδοποιώντας μας ότι μπορεί να έχει μια δραστική επίδραση επάνω στην υγεία μας.

4. Τα ενεργειακά κέντρα μπορούν να διεγερθούν από ορισμένα ναρκωτικά. Μια τέτοια όμως ενέργεια είναι ίση με αυτοκτονία.

Βασικά τι πρέπει να κάνουμε:

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεδιπλώσετε τα ενεργειακά σας κέντρα … είναι όλα τα κέντρα να ξεδιπλωθούν αρμονικά και να συντονιστούν μεταξύ τους… μέσω της διεύρυνσης της Συνειδητότητας, την αγνότητα της ζωής, τον διαλογισμό και την θυσιαστική υπηρεσία. Κάτω από την επίδραση της διεύρυνσης της Συνειδητότητας, τα ενεργειακά κέντρα ανοίγουν φυσικά… χωρίς να προκαλούν βλάβη είτε στο Αιθερικό σώμα ή στο Φυσικό σώμα. Κάθε φορά που κάποιοι σας συμβουλεύουν να εργαστείτε στα ενεργειακά σας κέντρα, να είστε πολύ προσεκτικοί. Μην ρισκάρετε τη ζωή σας. Αν η προσωπικότητα σας δεν είναι απαλλαγμένη από maya, από θυμαπάτες και από ψευδαισθήσεις… η αύξηση της ενέργειας των κέντρων κάνει τη maya, τις θυμαπάτες και τις ψευδαισθήσεις ανεξέλεγκτες. Αισθάνεστε ότι έχετε πέσει μέσα στο ρεύμα μιας πλημμύρας - οδεύοντας προς την καταστροφή. Οι απελευθερωμένες ενέργειες πολλαπλασιάζουν τις κακές συνήθειές σας, τα συμπλέγματα, τις ηθικές αδυναμίες και έρχεται μια στιγμή όπου χάνετε τον έλεγχο εξ ολοκλήρου. Έτσι μπορείτε να πέσετε στον κίνδυνο της ψύχωσης ή της σύγχυσης που αναδύονται από τον υποσυνείδητο νου σας.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Στην ενότητα μας "Εναλλακτικά" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω απο τον κόσμο του Εναλλακτικού!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.