Πως ανοίγουμε… το τρίτο μάτι.                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Πως ανοίγουμε… το τρίτο μάτι.

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Πως ανοίγουμε… το τρίτο μάτι.

Γράφει ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

(Με απλά λόγια…. φυσικά και δεν κλείνουμε… το ένα μάτι….!!!)
Έχουμε κατ’ αρχά ς έχουμε την πλάτη μας ίσια…. ώστε να είμαι σε μια ευθεία. Τα πόδια μας καλό είναι να είναι στο έδαφος. Παίρνουμε λίγες ανάσες και χαλαρώνουμε. Φανταζόμαστε ότι υπάρχει μία πόρτα-θύρα στο κέντρο του στήθους μας και ανοίγει σιγά-σιγά δίνοντας πρόσβαση σ’ ένα λαμπερό, υπέροχο, θεϊκό άσπρο φως. Το φως μπαίνει μέσω του ενεργειακού κέντρου της καρδιάς μας (πράσινο χρώμα) και ταξιδεύει ψηλά προς την σπονδυλική μας στήλη, όπου συναντάει την επίφυσή μας. Αυτό είναι το εσωτερικό μας μάτι. Το εσωτερικό μας μάτι κατευθύνει αυτό το φως…. μέσω του μετώπου μας… προς το Σύμπαν.

Το κάνουμε αυτό δυο με τρεις φορές και νιώθουμε κάθε φορά την αίσθηση της ζωής που ταξιδεύει μέσα από το σώμα μας. Στη συνέχεια κρατούμε το τρίτο μας μάτι ανοιχτό. Καλό είναι να το κρατήσετε το τρίτο σας μάτι ανοιχτό… για πολλή ώρα και πρέπει να κάνετε αυτόν τον οραματισμό κάθε μέρα.

Η καρδιά μας στην πραγματικότητα, μας βοηθάει να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας και όταν βλέπουμε τον κόσμο μέσω της εσωτερικής μας όρασης… ενεργοποιούμε την ενέργεια της καρδιάς μας και βλέπουμε τον κόσμο… ως ένα χαρούμενο κι ευχάριστο μέρος. Βλέπουμε τους άλλους ανθρώπους πλέον…. ως θεϊκά όντα. Όλα συνδέονται μεταξύ τους.

Αυτός λοιπόν είναι πραγματικά ένας ευτυχισμένος τρόπος για να ζει κάποιος την εδώ ζωή του. Κρατούμε το τρίτο μας μάτι ανοιχτό όσο πιο πολύ μπορούμε.

Αφού συνδεθούμε με το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς μας …. συνδέουμε την καρδιά μας …. με το νου μας.

Εάν πάλι δεν τα καταφέρετε… δεν πειράζει… πιείτε ένα τσιπουράκι… και ξαναπροσπαθήστε και πάλι… μια του κλέφτη..δυο του κλέφτη…που θα πάει…. θα την βρείτε την άκρη… θέλει υπομονή.

Γράφει ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Στην ενότητα μας "Αυτοβελτίωση" μπορείτε να διαβάσετε βιωματικές συμβουλές που θα βοηθήσουν στο να αυτοβελτιωθείτε!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.