Ποια είναι η τεχνική για να μας έχουν σε ομηρία                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Ποια είναι η τεχνική για να μας έχουν σε ομηρία

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Ποια είναι η τεχνική για να μας έχουν σε ομηρία

Γράφει ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Σε γενικές γραμμές έχουν κάποιο σχέδιο, το οποίο προσπαθούν να το υλοποιήσουν και να το εφαρμόσουν στη ζωή μας.Πρώτα δημιουργούν συνθήκες διασκέδασης και όχι ψυχαγωγίας, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε νιρβάνα. Κατόπιν δημιουργούν εντέχνως διάφορα προβλήματα και στη συνέχεια προσπαθούν δήθεν να βρούνε τις λύσεις. Το πλάνο στρατηγικής είναι: ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΛΥΣΗ.

Στη συνέχεια δημιουργούν την τεχνική της υποβάθμισης του προβλήματος με μία φθίνουσα κλίμακα σε βάθος χρόνου 10 ετών, ώστε να υπάρχει αβεβαιότητα. Κατόπιν εξασκούν την στρατηγική της αναβολής των προβλημάτων υποσχόμενοι μία μελλοντική θυσία εκ μέρους του λαού. Απευθύνονται στο κοινό σαν να είναι μωρά και προπαντός στοχεύουν στο συναίσθημα και όχι στη λογική δημιουργώντας φόβο και ανασφάλεια, χωρίς να δίδουν ορθολογική ανάλυση των γεγονότων. Βασικός στόχος τους είναι να κρατάνε το λαό σε άγνοια και ανοησία. Έτσι ενθαρρύνουν το κοινό να αρέσκεται σε μια μετριότητα σε ότι και εάν κάνει, οπότε στο τέλος αποδέχεται τους μέτριους, αφού δεν υπάρχουν οι άλλοι, οι ικανοί (π.χ. τώρα στις επόμενες εκλογές θα προτιμήσει το κοινό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ακόμη κι εάν ξέρει ότι στερείται ικανοτήτων.) Χρησιμοποιούν την τεχνική, ώστε να αντικαθιστάνε την εξέγερση του λαού με την ενοχή και στο τέλος να είναι υπεύθυνος ο λαός για το ότι έγινε έως σήμερα, (μαζί τα φάγαμε….) , οπότε επέρχεται απαξίωση του εαυτού του για τον κάθε πολίτη και νιώθει και ένοχος από πάνω. Η μέθοδος για έναν πλήρη κοινωνικό έλεγχο και λέγε λέγε μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δημιουργούν αποπροσανατολισμό και διοχετεύουν εκείνοι τις «καταάληλες» πληροφορίες που θέλουν, χωρίς εσύ να έχεις το χρόνο να ψάξεις για να δεις την αλήθεια. Μήπως όλα τα παραπάνω σας θυμίζουν κάτι;

(Εάν εγώ βρίσκομαι ενδεχομένως ένα βήμα πιο μπροστά… είναι ακριβώς γιατί το ψάχνω λίγο παραπέρα κι αφιερώνω περισσότερο χρόνο για να αφυπνίσω και άλλους, τίποτε παραπάνω.) Ένας λαός που δεν ξέρει την ιστορία του, που δεν μαθαίνει από τα λάθη του και ξεχνά εύκολα… είναι καταδικασμένος σε αφάνεια. Εγώ θέλω να βλέπω αισιόδοξα τη ζωή… μέσα σε αυτή την παραζάλη που ζούμε… για να μπορέσουμε να αφήσουμε στις νέες γενιές ένα καλύτερο έδαφος.

Το σύνθημα είναι προχωράμε ΜΠΡΟΣΤΑ…. και ΔΥΝΑΤΑ.
Ο καθείς να αναλάβει τις ευθύνες του.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Στην ενότητα μας "Απόψεις”μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω το θέμα!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.