Οδηγίες για το κράνος της θεάς Αθηνάς                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Οδηγίες για το κράνος της θεάς Αθηνάς

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Οδηγίες για το κράνος της θεάς Αθηνάς

Γράφει ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

ΑΔΕΛΦΙΑ ….όλα τα σύμβολα των Θεών και των τεράτων είναι κατάλληλα εργαλεία ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΕΩΣ δια την εκπαίδευσιν της ΨΥΧΗΣ μας.


Γνωρίζουμε ότι το ΚΡΑΝΟΣ προστατεύει την κεφαλήν του πολεμιστού εις τον πόλεμον. Ομοίως εις την μυθοϊστορία μας προστατεύει την κεφαλήν της θεάς ΑΘΗΝΑΣ κατά τας πολεμικάς επιχειρήσεις, εις τας οποίας αύτη συμμετέχει. Καθίσταται λοιπόν ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ της ΣΟΦΙΑΣ, διότι η θεά φορεί την περικεφαλαίαν της ακόμη και όταν δεν ευρίσκεται εις τον πόλεμον, συμμετέχουσα εις ειρηνικάς πράξεις, αι οποίαι απαιτούν πολυπλόκους συλλογισμούς. Το ΚΡΑΝΟΣ, εις το αισθητόν πεδίον κατέστη προστασία σοφίας εις το νοητόν. Το κράνος είναι από σφυρήλατον, πολύ σκληρόν μέταλλον, καλώς προσαρμοσμένον εις την κεφαλήν του πολεμιστού. Η προστασία των ΙΔΕΩΝ επιτυγχάνεται δια του σκληρού και αδιαπεράστου ΚΡΑΝΟΥΣ/ΚΡΑΝΙΟΥ, το οποίον συγκρατεί και συνέχει το εσωτερικόν περιεχόμενον, την ΣΟΦΙΑΝ. Επειδή, όμως αι καθαραί σκέψεις, συνεχώς ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΞΩΘΕΝ και ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ….χρήζουν ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ υπό της σταθεράς ακάμπτου και αμεταβλήτου ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ, του ΑΟΡΑΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ.

Η ΒΟΥΛΗΣΙΣ της ΑΘΗΝΑΣ/ΝΟΗΣΕΩΣ έχει συγκροτηθή εκ της κοινής συνισταμένης των συνολικών ΓΝΩΣΕΩΝ αμφοτέρων του ΑΙΣΘΗΤΟΥ και του ΝΟΗΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ. Το ΚΡΑΝΟΣ από απλή ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ κατέστη επιπροσθέτως ΒΟΥΛΗΤΙΚΗ ιδιότης, ευρισκομένη μεταξύ του ΕΞΩ χώρου των ΕΠΙΒΟΛΩΝ των ΑΛΛΩΝ και του ΕΣΩ χώρου των ΙΔΕΩΝ της ΑΘΗΝΑΣ. ΑΡΧΕΤΥΠΟΝ δε καθίσταται , όταν ο ΘΝΗΤΟΣ βλέπει το ΚΡΑΝΟΣ επί της ΚΕΦΑΛΗΣ της θεάς ΑΘΗΝΑΣ και αντιλαμβάνεται αφ’ ενός την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΙΝ και ΑΠΟΜΟΝΩΣΙΝ της ΔΙΑΝΟΙΑΣ του ΣΟΦΟΥ εκ των τετριμμένων καθημερινών προστριβών και αφ’ ετέρου την σύγκλισιν, η οποία τον ΑΓΕΙ προς την ΣΟΦΙΑΝ.

ΟΔΗΓΙΕΣ: Με λίγα λόγια….ΑΔΕΛΦΙΑ … πρώτα πρέπει να κάνετε κάθε φορά ΕΠΙΚΛΗΣΗ εις τη θεά ΑΘΗΝΑ…..και μετά να φανταστείτε ότι βλέπετε την θεά ΑΘΗΝΑ και την περικεφαλαία της…..και κατόπιν να τοποθετήστε την ΚΕΦΑΛΗΝ σας ΝΟΗΤΙΚΑ…εις την ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ….και να πείτε μέσας σας ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΙΣΧΥΡΟΣ. Αυτή λοιπόν η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ…. οφείλει να γίνει πράξη για 7 ΗΜΕΡΕΣ συνεχόμενες. Αν για κάποιο λόγο ξεχάσατε τη μία φορά… επαναλαμβάνετε από την ΑΡΧΗ.

Αυτά λοιπόν…..σχετικά περί κακόβουλων επιθέσεων…. προς εσάς ….κι εάν έχετε επιπτώσεις σε σωματικό επίπεδο …ας πούμε ισχυρό ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ….τότε φανταζόσαστε μία τρύπα στο κεφάλι σας κοντά στο σημείο που πονά , μέσα στην οποία φεύγει ο πόνος τη στιγμή της εκπνοής.

Αν επίσης έχετε πιάσει ΙΩΣΗ ….φανταζόσαστε τους ιούς ως μικρές τελείες πάνω σ’ ένα μαυροπίνακα και κατόπιν να τις σβήνετε μ’ ένα σφουγγάρι.

Ιδιαίτερα για τις γυναίκες αν υπάρξει μόλυνση των ΣΑΛΠΙΓΓΩΝ ….σας παρακαλώ να φαντάζεστε την περιοχή σας γεμάτη παλμό και ενέργεια και μετά να βλέπετε τις σάλπιγγες να ανοίγουν και να παροχετεύουν το έκκριμά τους και τελικά να παραμένουν ανοικτές, υγιείς με ροδαλό χρώμα. κλπ . κλπ.

ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ( Ε.Ι.) [ ΙΕΡΑ ΣΑ ΠΑΡΑ ΧΕΙΛΗ, ΗΛΙΕ, ΧΑΡΑ ΠΑΣΑ ΡΕΙ ]…διαβάζεται κι ανάποδα…αποστηθίστε το.

Στην ενότητα μας "Φιλοσοφία" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω το θέμα!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.