Οι ενέργειες Ανδρών Γυναικών                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Οι ενέργειες Ανδρών Γυναικών

..

Εγγραφείτε για συνεχή ενημέρωση με mail! (Μην ξεχνάτε την επιβεβαίωση εγγραφής)

Οι ενέργειες Ανδρών Γυναικών

Γράφει ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Στην ορθή φυσική επαφή ο άνδρας και η γυναίκα δίνουν ο ένας στον άλλον τις ακόλουθες ενέργειες για να ισορροπήσουν τη φύση τους:
  • ΑΝΔΡΕΣ


1. Ο άνδρας δίνει στη γυναίκα… τον Αιθερικό ηλεκτρισμό ή μαγνητισμό.

Γι’ αυτό και η γυναίκα χρειάζεται τον άνδρα. Η σχέση ενός άνδρα και μιας γυναίκας είναι η διευθέτηση του επιπέδου του ενεργειακού πεδίου γύρω τους. Αν ο άνδρας έχει πολύ Αιθερικό ηλεκτρισμό, πρέπει να μιλήσει με μια γυναίκα και να αγγίξει μια γυναίκα, προκειμένου να ισορροπήσει. Η γυναίκα μπορεί να απορροφήσει αυτόν τον ηλεκτρισμό από τον άνδρα μέσω του αγγίγματος και της ομιλίας, ακόμη και χωρίς σεξουαλική επαφή.

2. Ο άνδρας δίνει στη γυναίκα… τη Νοητική ενέργεια.

Αυτήν την ενέργεια την χρειάζεται η γυναίκα για να γίνει πιο λογική, πιο αποσπασμένη και με μεγαλύτερη διάκριση στις επιλογές της, στη σκέψη και στις πράξεις της.

3. Ο άνδρας δίνει στη γυναίκα… την ενέργεια της θέλησης ή αλλιώς ατομική ενέργεια.

Αυτήν πρέπει να την έχει για να μπορεί να συγκεντρώνεται στην εστιασμένη επίτευξη και να εστιάζεται έντονα σε ένα μεγάλο θυσιαστικό έργο.


  • ΓΥΝΑΙΚΕΣ:


1. Η γυναίκα δίνει στον άνδρα… την Αστρική ή συναισθηματική ουσία και τις ιδιότητες.

Ο άνδρας πρέπει να τα έχει αυτά για να γίνει ευαίσθητος, στοργικός και περισσότερο συντονισμένος με τις ανάγκες και τις καταστάσεις των άλλων.

2. Η γυναίκα δίνει στον άνδρα… την Ενορατική ενέργεια.

Αυτήν πρέπει να την έχει για να αναπτύξει μια αίσθηση πληρότητας ζωής και βίωσης, για να έχει ευσπλαχνία για όλα τα όντα και για να εργάζεται για το καλό και την ευημερία όλων και όχι μόνο για τα δικά του χωριστά συμφέροντα.

3. Η γυναίκα δίνει στον άνδρα… την ενέργεια της Μονάδας, ενέργεια του Εσωτερικού Εαυτού.

Ο άνδρας πρέπει να έχει αυτήν την ενέργεια για να απαρνηθεί όλα όσα δεν είναι και να δρα σύμφωνα με την εσωτερική του πραγματικότητα.

Σημείωση: Να ξέρετε ότι η σταθερή και διευρυνόμενη επαφή-αγάπη που εκδηλώνεται στον γάμο σας, αποτελεί την πηγή μιας τέτοιας ουσίας της Αγάπης. Αν δεν έχετε αρκετή ουσία της Αγάπης, θα παραμείνετε ολόγυμνοί στην πύλη των Ανώτερων Κόσμων και δεν θα γίνετε δεκτοί από τους Φύλακες του Σύμπαντος Κόσμου. Αν π.χ. σ’ ένα παντρεμένο ζευγάρι συγχωνεύεται ο ένας με τον άλλον και οι δυο συγχωνεύονται με τον Ανώτερο Θείον, τότε ενώνονται σε βαθύτερα επίπεδα. Έτσι η αγάπη τους επεκτείνεται ακόμη περισσότερο. Όλο το μυστικό του γάμου… είναι να δημιουργείτε συγχώνευση σε όλο και σε περισσότερα επίπεδα και να ενώνεστε με τη ζωή.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Στην ενότητα μας "Εναλλακτικά" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω απο τον κόσμο του Εναλλακτικού!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.