Συνείδηση και αντίληψη της ζωής                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Συνείδηση και αντίληψη της ζωής

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Συνείδηση και αντίληψη της ζωής

Γράφει ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Ο άνθρωπος έτσι κι αλλιώς έχει 7 στάδια Συνείδησης και Αντίληψης τα οποία είναι με σειρά:  1. Φυσική Συνείδηση)
  2. Συγκινησιακή Συνείδηση)
  3. Νοητική Συνείδηση)
  4. Διαισθητική Αντίληψη)
  5. Ατομική Αντίληψη)
  6. Αντίληψη της Μονάδος)
  7. Θεία Αντίληψη).


Στο 1ο στάδιο έχουμε μία φυσική συνείδηση και η ζωή είναι απλή για εμάς… διότι δεν έχουμε τον πολύπλοκο μηχανισμό της εγγραφής.

Στο 2ο στάδιο έχουμε συγκινησιακή συνείδηση και η ζωή μας αρχίζει κάπως να εμφανίζεται και να γίνεται πιο πολύπλοκη.

Στο 3ο στάδιο έχουμε νοητική συνείδηση και τα μπερδέματα αυξάνουν στο μυαλό μας και προς το τελευταίο μισό του σταδίου… αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν.

Στο 4ο στάδιο έχουμε την διαισθητική αντίληψη και εκεί αρχίζει η απλότητα, όχι επειδή λείπουν τα προβλήματα ή οι ανάγκες, αλλά γιατί αναπτύσσεται η αντίληψη, η οποία μας κάνει ικανούς να βλέπουμε τα πράγματα… όπως είναι στην πραγματικότητα.

Στο 5ο στάδιο έχουμε την ατομική αντίληψη, όπου εδώ αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα του περιβάλλοντος χώρου.

Στο 6ο στάδιο έχουμε την αντίληψη της μονάδος, όπου εδώ πλησιάζουμε τη μέγιστη διαύγεια και οσφριζόμαστε τον θείο χώρο.

Στο 7ο στάδιο έχουμε την Θεία Αντίληψη… που ομοιάζει με το 7ο στάδιο, αλλά όμως στο 1ο στάδιο η αντίληψή μας είναι γενικότερα τόσο απλωμένη… που παίζουμε με τη ζωή μας… (σαν να είναι ένα μικρό μωρό)… με την αρμονία… τη χαρά και την ευδαιμονία… ακριβώς εξαιτίας του μεγαλύτερου Φωτός που δεχόμαστε, αλλά και της μεγαλύτερης αγάπης και σοφίας και της μεγαλύτερης δύναμης… που αποδεχόμαστε.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Στην ενότητα μας "Αυτογνωσία" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω απο το θέμα αυτό!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.