Σε τι κόσμο μπαμπά… μ’ έχεις φέρει να ζήσω….                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Σε τι κόσμο μπαμπά… μ’ έχεις φέρει να ζήσω….

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Σε τι κόσμο μπαμπά… μ’ έχεις φέρει να ζήσω….

Γράφει ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Το ποια είναι η σημασία των δονήσεων και της συχνότητας του ανθρώπινου οργανισμού…. σας έχω ήδη γράψει.. αρκετές φορές. Είναι αλήθεια ότι το Σύμπαν είναι ενέργεια. Αυτή η ενέργεια έχει πολλές όψεις και πολλές συχνότητες, όπως ακριβώς τα ραδιοκύματα FM στο ραδιόφωνο… που ακούμε συχνά τα τραγούδια.
Εμείς λοιπόν είμαστε οι δέκτες, αρκεί βέβαια να βρούμε και να πιάσουμε ή εάν θέλετε να έλξουμε κοντά μας και την ανάλογη πραγματικότητα. Ναι… ακριβώς, αρκεί να καταφέρουμε να έλξουμε εκείνη την πραγματικότητα…. με την οποία θα είμαστε συντονισμένοι.

Εσείς… εάν πράγματι θέλετε να διαπιστώσετε σε ποια συχνότητα εκπέμπετε και άρα τι πραγματικότητα έλκετε κοντά σας, υπάρχουν κάποιοι απλοί τρόποι για να το διαπιστώσετε. Ναι… εσύ... που με διαβάζεις τώρα… οφείλεις να γνωρίζεις ότι δεν είσαι έρμαιο της ζωής σου και των διαφόρων εξωτερικών συνθηκών. Την αντίληψη αυτή οφείλεις να την αλλάξεις και σταδιακά να παρατηρείς προσεχτικά και καθημερινά… ότι καθώς αλλάζεις ο ίδιος… αλλάζει και η δική σου πραγματικότητά.


Πολλές φορές θα αναρωτιέσαι σε τι κόσμο ζεις και υπάρχεις… γι’ αυτό σιγοτραγουδάς και το τραγούδι, που έβαλα ως τίτλο στο σημερινό άρθρο : Ω τι κόσμος μπαμπά – 1974, σε στίχους του Κώστα Μουρσελά και μουσική του Βασίλη Δημητρίου. Το τραγούδησε ο Γιάννης Καλατζής .

Ω τι κόσμος μπαμπά Ντάρι ντάρι ντάρι.......

Σε τι κόσμο, μπαμπά, μ’ έχεις φέρει να ζήσω, δε μου κάνει, μαμά, επιστρέφεται πίσω, σε τι κόσμο, μπαμπά, μ’ έχεις φέρει να ζήσω, με στενεύουν λουριά, πώς να τον συνηθίσω.

Τόσος κόπος γιατί, τόσο αίμα και δάκρυ να μπορούσα με κάτι να τον κάνω καπνό, όλα τέλειωσαν πια, όλα πήγαν χαμένα, ένα μένει σ’ εμένα, να του βάλω φωτιά.

Ντάρι ντάρι ντάρι.......

Ω! τι κόσμος μπαμπά, ποιοι τον σκάρτεψαν τόσο να `ναι όλα στραβά, τον πουλώ όσο όσο, κάνε κάτι μπαμπά, δεν αντέχω, θα φύγω, είναι κρίμα μαμά, άλλαξέ τον και λίγο.

Τόσος κόπος γιατί, τόσο αίμα και δάκρυ να μπορούσα με κάτι να τον κάνω καπνό, όλα τέλειωσαν πια, όλα πήγαν χαμένα, ένα μένει σ’ εμένα, να του βάλω φωτιά.

Ντάρι ντάρι ντάρι.......

Τελικά… είναι ο κόσμος στον οποίον ζείτε… ένας δυστυχισμένος κόσμος; Βλέπετε παντού σκοτάδι, κακό και καταστροφή; Ή μήπως βλέπετε πιο συχνά την αλληλεγγύη, την αγάπη και την καλοσύνη;

Ο κόσμος τον οποίο βλέπετε… καθημερινά… είναι ο καθρέφτης σας. Αυτό που βλέπετε γύρω σας είναι αυτό που υπάρχει μέσα σας. Είναι φυσικό να βλέπετε όλες τις πλευρές του κόσμου. Η καταστροφή και η δημιουργία, το μίσος και η αγάπη, η ενότητα και ο χωρισμός συνυπάρχουν ταυτόχρονα. Το ίδιο συνυπάρχουν και μέσα μας.

Το ερώτημα που σας βάζω είναι… ποια πλευρά υπερισχύει στη δική σας αντίληψη; Όταν σκέφτεστε τον κόσμο, ποιες εικόνες έρχονται αυθόρμητα στο νου σας;

Προσέξτε… όσο πιο υψηλές είναι οι ποιότητες που αντικρίζετε, τόσο υψηλότερη είναι και η δική σας συχνότητα…!

Ρωτήστε τους διπλανούς σας… πως αισθάνονται οι άνθρωποι γύρω σας κατά κοινή ομολογία;

Σίγουρα όλοι θα θέλαμε να βρισκόμαστε κοντά σε ανθρώπους που εκπέμπουν μία ηρεμία, μία γαλήνη, μία αγάπη. Αυτός είναι ο λόγος που όσοι εκπέμπουν σε υψηλές συχνότητες κάνουν τους ανθρώπους γύρω τους να αισθάνονται άνετα. Έτσι το πιο απλό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ρωτήσετε τους κοντινούς σας ανθρώπους, πως αισθάνονται όταν είναι κοντά σας.

Αναρωτηθείτε, ποια είναι η ποιότητα των συζητήσεων με τους φίλους σας;

Υπερισχύουν οι συζητήσεις που αφορούν τη διάλυση, το χωρισμό και το φόβο ή υπερισχύουν αυτές οι συζητήσεις που αναφέρονται στις δημιουργικές δυνάμεις, τη φιλία και την αγάπη; Αναρωτηθείτε και πάλι ποιο συναίσθημα κυριαρχεί μέσα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας;

Εάν πρόχειρα αναλύσουμε όλα τα συναισθήματα μας, θα καταλήξουμε ότι υπάρχουν στην ουσία χοντρικά μόνον δύο:

Η Αγάπη και ο Φόβος.

Κάποιοι, προχωρούν πιο πέρα και αναγνωρίζουν μόνο την Αγάπη και την έλλειψη Αγάπης, όπως το σκοτάδι θα μπορούσε να είναι απλά η έλλειψη του φωτός, η άγνοια, η έλλειψη της γνώσης κ.λ.π.

Εάν λοιπόν χωρίσετε όλα τα συναισθήματα σε δύο κατηγορίες θα έχετε: Όλα τα θετικά σε Αγάπη και όλα τα αρνητικά σε φόβο.

Τότε λοιπόν… τι κυριαρχεί στην καθημερινότητά σας;

Είστε περισσότερο ήρεμοι, χαρούμενοι, γελαστοί, αισιόδοξοι ή αγχώδεις, φοβισμένοι, βυθισμένοι στις ανησυχίες;

Απλά παρατηρήστε για λίγο τις σκέψεις σας… για λίγες μέρες και θα καταλάβετε πολλά.

Πως αισθάνεστε και ειδικά μετά από 30 λεπτά… μέσα σε απόλυτη σιωπή;

Ο λόγος που πολλοί άνθρωποι δεν σταματούν ποτέ να απασχολούνται με κάτι, είναι γιατί δεν μπορούν και δεν θέλουν να ακούν τις σκέψεις μέσα στο κεφάλι τους. Χιλιάδες σκέψεις. Θέλουν συνέχεια να απασχολούνται με το εξωτερικό περιβάλλον τους για να μην κοιτάξουν το εσωτερικό.

Δοκιμάστε το εξής πείραμα:

Καθίστε κάπου ώστε να είσαστε πολύ άνετα. Κλείστε κάθε πηγή ήχου (….όσο είναι φυσικά αυτό εφικτό και ειδικά στις μεγαλουπόλεις) και παραμείνετε σε απόλυτη σιωπή με ανοιχτά ή κλειστά μάτια γύρω στα 30 λεπτά της ώρας. Παρατηρήστε πως αισθάνεστε.

Νιώθετε άβολα; Θέλετε να κινηθείτε; Τι ποιότητας σκέψεις έρχονται στο μυαλό σας;

Όσο περισσότερες σκέψεις γαλήνης και ηρεμίας έρχονται στο νου σας, τόσο υψηλότερη είναι και η συχνότητά σας.

Έτσι ένα άτομο που καταφέρνει να ζει και δονείται στην ενέργεια της αισιοδοξίας και γενικά της προθυμίας… ώστε να προσφέρει κάτι και δεν κρίνει συνέχεια τους άλλους,… θα μπορούσε σίγουρα να εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια πολλών ανθρώπων, διότι ζει και δονείται στην ενέργεια της καθαρής ηρεμίας και της αγάπης… αλλά συγχρόνως και του σεβασμού… για κάθε είδος ζωής.

Τέτοια άτομα παίρνουν φώτιση, από το Καθαρό Πνεύμα που υπερβαίνει το ίδιο το σώμα, σε ένα κόσμο που πλέον δεν υπάρχει η δυαδικότητα που ζούμε στη Γαία. Όσοι καταφέρνουν και ζούνε στο ανώτερο επίπεδο της Συνειδητότητας, καταφέρνουν και διώχνουν την αρνητική ενέργεια ολόκληρου του ανθρώπινου πληθυσμού... που θα οδηγούσε ίσως σε μια αυτοκαταστροφή. Τις περισσότερες φορές υπάρχουν οι ενσαρκωμένοι εξισορροπιστές που επιδρούν και καταλαγιάζουν την αρνητική ενέργεια και φέρνουν μία ισορροπία για τον Πλανήτη.

Έτσι ακόμη… κι ένας μόνο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει το ρου της ιστορίας κι εμείς όλοι μαζί, αλλά και ξεχωριστά ο καθένας μας … μπορεί να εκπέμπει την συχνότητα εκείνης της εκπομπής…. που μπορεί να καθορίσει το παρόν και το μέλλον μας. Μετάδωσε τη θετική ενέργεια στον διπλανό σου κι αυτό θα γίνει ένα ντόμινο διαφόρων αλληλεπιδράσεων… που θα φέρει χαμόγελο και θα αντικρούσει κάθε αρνητικό ον που επιβουλεύεται το κακό. Εάν έχεις κάτι καλό μέσα σου… δώστο σήμερα… δώστο τώρα… και θα νιώσεις ευτυχία.

Η ζωή σου χαμογελάει…..


ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Στην ενότητα μας "Αυτοβελτίωση" μπορείτε να διαβάσετε βιωματικές συμβουλές που θα βοηθήσουν στο να αυτοβελτιωθείτε!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.