Η Αύρα μας                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Η Αύρα μας

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Η Αύρα μας

Γράφει ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Στη φύση γύρω μας υπάρχουν έμψυχα και άψυχα Όντα που το καθένα έχει το δικό του ενεργειακό πεδίο, το οποίο εμείς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ανάλογα....
.για να ενδυναμώσουμε το δικό μας προσωπικό ενεργειακό μας πεδίο. Επειδή διαρκώς στη ζωή μας είμαστε εκτεθειμένοι στις διάφορες εξωτερικές αρνητικές ενέργειες, οι όποιες καταφέρνουν να διεισδύουν στην αύρα μας...τελικά μας δημιουργούν μία αρνητική ένταση και μας αποδυναμώνουν το σώμα μας και το πνεύμα μας ενεργειακά. Οι διάφορες αρνητικές ενέργειες μπορεί να προέρχονται από τα δικά μας άτομα της οικογένειας μας ή από ξένους ανθρώπους με τους οποίους είτε δουλεύουμε μαζί....είτε είναι στο φιλικό μας περιβάλλον. Οπότε πολλές φορές η πλήρης απομάκρυνση τους γίνεται δύσκολη με αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνετε σ’ αυτή την περίπτωση….δεν είναι εφικτή η απομάκρυνση......γι' αυτό και οφείλουμε να βρούμε άλλες λύσεις...ώστε τελικώς για να μην επηρεαζόμαστε...τόσο πολύ…


Οι άνθρωποι, τα ζώα, τα φυτά, οι πέτρες κλπ εκπέμπουν μόρια, παράγουν ακτινοβολίες κι αυτή η ρευστή Αιθέρια ατμόσφαιρα που μας περιβάλλει γύρω μας περιβάλλει και το καθετί πράγμα….όπου το ονομάζουμε Αύρα. Η Αύρα είναι αόρατη εκτός βέβαια των διορατικών ανθρώπων που την βλέπουν ή την αισθάνονται και μάλιστα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει. Η Αύρα μας λοιπόν είναι αυτό το είδος της φωτεινής άλωος που μας περιβάλλει με τη διαφορά ότι σε αρκετούς είναι πλατιά, ευρεία, φωτεινή, δυνατή, έχει δονήσεις έντονες και χρώματα υπέροχα, ενώ σε άλλους αντίθετα, είναι μικρή, θαμπή, ομιχλώδης και άσχημη.

Μπορούμε λοιπόν να συγκρίνουμε την αύρα μας με το δέρμα μας. Διότι το δέρμα μας έχει πολυάριθμες λειτουργίες ως λειτουργία προστασίας κάτι σαν μια ασπίδα, σαν ένα καβούκι προστασίας από τα διάφορα χτυπήματα, από τις διάφορες βλαβερές ουσίες, τις διαφορές της θερμοκρασίας, κλπ. Το δέρμα μας λειτουργεί ως ένα ανταλλακτήριο, διότι απορροφάει, αναπνέει και απορρίπτει παίζοντας το ρόλο μιας ευαίσθητης συσκευής, διότι μ’ αυτό αισθανόμαστε τη θερμοκρασία, τις επαφές, τον πόνο κλπ. Αν παραλληλίζαμε το δέρμα και την αύρα θα βλέπαμε ότι έχουν τις ίδιες λειτουργίες. Μπορούμε να πούμε ότι είναι το δέρμα της Ψυχής, διότι αυτή την καλύπτει, την προστατεύει και της δίνει την ευαισθησία, αφού αφήνει να περνούν τα διάφορα Κοσμικά ρεύματα και επιτρέπει τις ανταλλαγές ανάμεσα στην Ανθρώπινη Ψυχή σ’ όλα τα πλάσματα της Φύσης…. ακόμη φτάνοντας μέχρι τ' άστρα… ανάμεσα στην Ψυχή του καθενός πλάσματος και στην Παγκόσμια Ουράνια Ψυχή.

Έτσι η δυνατή μας Αύρα… μας κρατάει μακριά από τις διάφορες αρνητικές ενέργειες που έρχονται καταπάνω μας και μας προκαλούν μία ανισορροπία στα ενεργειακά μας κέντρα. Μια υγιής αύρα μας δίνει καθαρότητα και υγεία. Για να ενδυναμώσουμε το προσωπικό μας ενεργειακό πεδίο......αρκεί να βρεθούμε στη Φύση και η Αύρα μας θ’ αρχίσει να ισορροπεί και ταυτόχρονα να καθαρίζει από καθετί αρνητικό.

Αγκαλιάστε ένα δέντρο και μοιραστείτε την ενέργεια του. Τα δέντρα έχουν δυναμικά ενεργειακά φορτία-πεδία και αλληλεπιδρούν έντονα με την ανθρώπινη Αύρα. Το κάθε δέντρο έχει τη δική του μοναδική συχνότητα..... όπως ακριβώς και ο κάθε άνθρωπος. Έτσι λοιπόν, μπορούμε να αγκαλιάζουμε διαφορετικά είδη δέντρων και να παίρνουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του καθενός. Την πρώτη φορά θα σας φανεί παράξενο....αλλά αν δώσετε αγάπη...θα παραλάβετε......ΑΓΑΠΗ. Ιδιαίτερα τα πεύκα μας παρέχουν την ιδιότητα, ώστε να καθαρίζει το ανθρώπινο μας ενεργειακό πεδίο....διότι απορροφά και διώχνει καθετί αρνητικό συναίσθημα και ιδιαίτερα τις ενοχές, χωρίς όμως τα ίδια τα πεύκα να επιβαρύνονται από μια τέτοια ενέργεια, αφού χρησιμοποιούν όλο αυτό το αρνητικό δυναμικό που παίρνουν από εμάς σαν τροφή. Προσέξτε μόνον κατά την περίοδο της ανθοφορίας... ώστε αν είσαστε αλλεργικά άτομα… να αποφύγετε εκείνη την περίοδο την κάθε επαφή.

Επίσης η θάλασσα μας δίνει τέσσερα βασικά στοιχεία της ζωής:

  • ΑΗΡ απ’ τη θαλασσινή Αύρα.
  • ΥΔΩΡ από τη ίδια τη θάλασσα.
  • ΓΗ από την επαφή με την θάλασσα.
  • ΠΥΡ από τον φωτεινό Ήλιο.


Το σώμα μας λοιπόν μπορεί να απορροφήσει όλες αυτές τις ενέργειες και να τις μετασχηματίσει σε μια θεραπευτική ενέργεια, δυναμώνοντας έτσι ολόκληρο το ενεργειακό μας σύστημα, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Η επαφή μας με τα τέσσερα στοιχεία της ΓΑΙΑΣ μας επαναφέρει την ισορροπία.....αρκεί να κάνουμε κάθαρση και των τεσσάρων στοιχείων ......για να νιώσουμε μέσα μας τον ΑΙΘΕΡΑ.

Επίσης οι κρύσταλλοι και τα πετρώματα μας βοηθάνε.....λόγω των ηλεκτρομαγνητικών τους ιδιοτήτων και επιδρούν άμεσα επάνω μας πολύ ευεργετικά. Η ενέργεια που απελευθερώνουν οι διάφοροι κρύσταλλοι απορροφάται εύκολα από το ανθρώπινο Αυρικό μας Πεδίο.

Ακόμη τα ζώα και ειδικά η αύρα τους είναι πολύ σημαντική. Έχουν γίνει έρευνες που δείχνουν την επίδραση που έχουν τα ζώα στους ηλικιωμένους και τους αρρώστους και έχει αποδειχθεί ότι όταν χαϊδεύουμε και αγαπάμε κάποια ζώα, τότε κατεβαίνει η αρτηριακή μας πίεση. Το χάδι αυτό εξισορροπεί την αύρα μας και σταθεροποιεί το φυσικό - συναισθηματικό - πνευματικό και το διανοητικό μας ενεργειακό πεδίο. Οι γάτες για όσους δεν το γνωρίζουν...όταν μαζεύονται πολλές σ’ ένα σημείο ...απορροφούνε όλες τις αρνητικές ενέργειες της φύσης εκείνης της περιοχής.

Τα ποτάμια και η συνεχής ροή τους επίσης μας καθαρίζουν την αύρα... αρκεί να καθίσουμε πλάι τους ξαπλωμένοι ανάσκελα με τα πόδια γυμνά... από εκεί που έρχεται και κατεβαίνει το νερό... και να το νιώθουμε να διαπερνάει όλο μας το σώμα ξεκινώντας από τα πέλματα και να διαφεύγει από την κορυφή του κεφαλιού μας. Μετά από 15 λεπτά θα νιώθετε άλλος άνθρωπος....!

Επίσης οι εξωτερικές ενέργειες του Σύμπαντος, όπως οι αστερισμοί απορροφούνται και μετασχηματίζονται από το σώμα μας....ώστε να έχουμε τις πλανητικές επιρροές.....που είναι περισσότερο φανερές και έντονες σε ορισμένα δεχτικά άτομα....! Το κάθε άτομο έχει το δικό του μοναδικό ενεργειακό σύστημα...οπότε και ο τρόπος επεξεργασίας διαφέρει ανάλογα στον καθένα.

Στην ουσία η Αύρα παριστάνει τις κεραίες μας και είναι μια «συσκευή» που συλλαμβάνει εκείνα τα μηνύματα, τα κύματα, τις δυνάμεις που μας έρχονται από το Σύμπαν. Αν έχουμε μια δυνατή και καθαρή φωτεινή Αύρα, αυτές οι αρνητικές δυνάμεις δεν μπορούν να περάσουν και να φτάσουν μέχρι τη Συνείδησή σας για να μας αγγίξουν και να μας κλονίσουν ή να μας βλάψουν γενικότερα. Διότι πριν φτάσουνε σ’ εμάς, πρέπει πρώτα να συναντήσουνε την Αύρα μας. Αυτή λοιπόν αποτελεί ένα φράγμα, κάτι σαν τοίχος….σαν ένα τελωνείο με σύνορα….όπου εκεί στο τελωνείο βρίσκονται διάφοροι υπάλληλοι, που δεν αφήνουν να περάσει κανένας, χωρίς να διαπιστώσουν τι υπάρχει μέσα στις αποσκευές του, μέσα στις τσάντες, στα αυτοκίνητα τους κλπ. Αυτοί λοιπόν οι τελωνειακοί φύλακες ενεργούν έξω από τη Συνείδησή μας, αλλά συγχρόνως μπορούν και να μας ειδοποιήσουν αν υπάρξει κάποιος κίνδυνος. Άρα μία δυνατή αύρα μας προφυλάσσει ΑΔΕΡΦΙΑ…από διάφορες εξωγενείς επιρροές.

Η σωστή αναπνοή και οι διάφορες ασκήσεις της… μας βοηθούν για μια γρήγορη αναζωογόνηση του Είναι μας. Η καλή αναπνοή μας προσφέρει θετική ενέργεια στην Αύρα και πραγματοποιείται από τα ρουθούνια...διότι όταν αναπνέουμε από το στόμα μας... είμαστε περισσότερο επιρρεπείς σε ασθένειες... επειδή ακριβώς αυτού του είδους η αναπνοή μας εξασθενεί και χάνουμε τη ζωτικότητα της Αύρας... επειδή ακριβώς ανάμεσα στο στόμα μας και τους πνεύμονες μας δεν υπάρχει τίποτα που να φιλτράρει τον αέρα. Έτσι κάθε αιωρούμενο….μας βλάπτει και πηγαίνει απ’ ευθείας στους πνεύμονες. Προσοχή επίσης στον κρύο αέρα, διότι προκαλεί φλεγμονές στο αναπνευστικό μας σύστημα.


Κλείνοντας… η Αύρα μας πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι κάτι το πιο περίπλοκο από ότι νομίζουμε και είναι ένας πολύπλοκος συνδυασμός όλων των ακτινοβολιών, όλων των Αιθέριων σωμάτων μας και καθένα από αυτά με τις ιδιαίτερες εκπορεύσεις του, προσθέτει νέες αποχρώσεις στην ζωή μας. Το Αιθερικό μας σώμα σχηματίζει μια Αύρα που διαπερνάει την Αύρα του Φυσικού του σώματος και αυτή η Αύρα των σωμάτων Φυσικού και Αιθερικού αποκαλύπτει την υγεία και το σφρίγος του. Τα σώματά του Αστρικό και Νοητικό με τη δραστηριότητά τους ή την αδράνειά τους, τα χαρίσματα τους ή τα ελαττώματά τους, προσθέτουν και άλλες ακτινοβολίες, άλλα χρώματα σ' αυτή την πρώτη Αύρα και αποκαλύπτουν επίσης τη φύση των συναισθημάτων του και των σκέψεών του.

Η Αύρα μας λοιπόν είναι η συγχώνευση όλων των εκπορεύσεων ολόκληρου του Όντος. Ένας Μύστης όταν θέλει να γνωρίσει ένα πρόσωπο, δεν παρατηρεί τόσο την εξωτερική του εμφάνιση….δηλαδή τη φυσιογνωμία του, τις χειρονομίες του, την ομιλία του….αλλά προσπαθεί να αισθανθεί την Αύρα του. Παρατηρεί επίσης όλα τα χρώματα, τις δυνάμεις και τα ρευστά των εκπορεύσεων που απορρέουν από τον κάθε Άνθρωπο και που δεν μπορεί να τα κρύψει, ούτε να τα ελέγξει.

Έτσι γι’ αυτούς που αναζητούν την αγάπη, τη δύναμη ή το φως, δεν υπάρχει άλλη μέθοδος, παρά να εργαστούν πάνω στην Αύρα τους, ώστε να αφαιρέσουν σιγά σιγά… με αυτοκάθαρση όλα αυτά τα θαμπά χρώματα που καταστρέφουν τις δονήσεις του. Να το ξέρετε… μερικοί μπορεί να μείνουν κοντά σας….μόλις για πέντε λεπτά….και μετά μάταια ψάχνετε να βρείτε την έμπνευσή σας, τη χαρά σας, την πίστη σας στο Θείον Έν. Εξαφανίστηκαν όλα... !!!....και άλλοι μένουν μαζί σας….πέντε λεπτά….και είστε «αναστημένος» τα παλιά σας κύτταρα εξαφανίστηκαν κι έχετε και πάλι την πίστη σας στους Θεούς, έχετε πάλι έναν ενθουσιασμό. Οφείλετε να ξέρετε….ότι η αιτία γι' αυτές τις αλλαγές είναι η Αύρα τους.

Και τέλος αναμεταδώστε ένα πλατύ χαμόγελο... και μια θετική σκέψη... όπου μπορεί να σας δώσει μια ενδυνάμωση της Αύρας σας... ώστε να σας θεραπεύσει και να σας οδηγήσει σε ανώτερα και πιο υψηλότερα επίπεδα Συνειδητότητας.

Η μουσική αρμονία και η απαγγελία του Ομήρου... θα σας βοηθήσει... να έχετε συντονισμό και να ηρεμήσετε το νευρικό σας σύστημα.

Τρόποι υπάρχουν πολλοί....διάθεση έχετε ή θα μοιρολατρείτε;

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Στην ενότητα μας "Εναλλακτικά" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω από τον κόσμο του Εναλλακτικού!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.