Ποια είναι μυστικά του Νερού και τι επίδραση έχουν στον άνθρωπο                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Ποια είναι μυστικά του Νερού και τι επίδραση έχουν στον άνθρωπο

..

Εγγραφείτε για συνεχή ενημέρωση με mail! (Μην ξεχνάτε την επιβεβαίωση εγγραφής)

Ποια είναι μυστικά του Νερού και τι επίδραση έχουν στον άνθρωπο

Γράφει ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Γνωρίζουμε ήδη ότι το μεγαλύτερο μέρος του Πλανήτη Γαία… αποτελείται από νερό… το ίδιο αποτελείται… και το σώμα μας. Το νερό έχει την ιδιότητα να ακούει, να διαβάζει και να αισθάνεται…. αφού έχει μνήμη. Ναι, έχει μνήμη. Το νερό στη μοριακή του δομή αποτελείται από κρυστάλλους. Οι κρύσταλλοι αυτοί είναι μία στερεά ουσία, της οποίας τα άτομα και τα μόρια εμφανίζουν μία δομημένη διάταξη. Κρυστάλλους συνήθως συναντάμε στο χιόνι, στον χαλαζία και σε φυσικά ορυκτά… όπως τα διαμάντια και το αλάτι. Ειδικά… οι κρύσταλλοι του χιονιού… επειδή σχηματοποιούνται κάτω υπό ορισμένες συνθήκες… δεν μοιάζουν μεταξύ των, όπως ακριβώς συμβαίνει και στα πρόσωπα των ανθρώπων. Οι κρύσταλλοι του νερού… είναι το πρόσωπό του.


Το έτος 1994, ο Ιάπωνας επιστήμονας Δόκτορ Μασάρου Ἐμότο ….( έχω ξανά γράψει γι’ αυτόν σε παλαιότερο άρθρο)…. ξεκίνησε μία σειρά πειραμάτων εμπνεόμενος από τις νιφάδες του χιονιού. Η κρυσταλλοδομή της κάθε μιας νιφάδας διαφέρει από την άλλη κι έτσι ο Εμότο άρχισε να καταψύχει τα δείγματα νερού και να τα φωτογραφίζει πριν προλάβουν αυτά να λιώσουν… με μια φωτογραφική μηχανή μεγάλης ταχύτητας … ενσωματωμένη σ’ ένα μικροσκόπιο. Έτσι λοιπόν μετά από μία πολυετή έρευνα τα αποτελέσματα του ήταν εντυπωσιακά…. αφού παρατήρησε ότι η κρυσταλλοδομή του νερού επηρεάζεται από τους ήχους… δηλαδή με λίγα λόγια…. διαπίστωσε… ότι το νερό ακούει….! Με τα πειράματα του λοιπόν που πραγματοποίησε διαπίστωσε ότι το νερό… ακούει μουσική και αντιδράει κανονικά… κατά προτίμηση στα διάφορα ερεθίσματα ακούσματα και τα φανερώνει στην κρυσταλλοδομή του, με τέλεια γεωμετρικά σχήματα. Το νερό όμως δεν ακούει μόνο μουσική… αλλά καταλαβαίνει πολύ καλά και την ομιλία μας, πού εκφέρεται με την ανάλογη ψυχική μας φόρτιση. Όμως δεν σταμάτησε εκεί και διερωτήθηκε εάν το νερό μπορεί ακόμη και να διαβάσει. Οπότε κόλλησε σ’ ένα φιαλίδιο με δείγμα νερού μία ετικέτα με τη λέξη «ηλίθιο» και στο άλλο φιαλίδιο με δείγμα νερού κόλλησε την

ετικέτα «ευχαριστώ». Το νερό ήταν απεσταγμένο ακριβώς όπως και στα υπόλοιπα πειράματα του με την μουσική. Τα άφησε λοιπόν όλη την νύχτα και την επόμενη μέρα που έγινε η φωτογράφιση… το νερό αντέδρασε όπως και στην περίπτωση της ομιλίας. Το συμπέρασμα που έβγαλε λοιπόν ήταν ότι το νερό όχι μόνο ακούει, αλλά συγχρόνως και διαβάζει. Όμως τα πειράματα του αυτά τα επέκτεινε και στο χώρο της ανθρώπινης συνείδησης. Φωτογράφισε το νερό μιας βρύσης στην περιοχή του Κόμπε του Χάνσιν-Ἀουάτζι, όπου είχε γίνει σεισμός και είδε ότι ο φόβος και ο πανικός των κατοίκων ήταν καταγεγραμμένος στην κρυσταλλοδομή… των κατοίκων. Έτσι κατέγραψε την ανθρώπινη συνείδηση στο νερό. Μετά … από μήνες πήγε ξανά στη συγκεκριμένη περιοχή και με την αμέριστη βοήθεια του κόσμου… όταν ορθοπόδησαν οι κάτοικοι και καλυτέρεψαν οι συνθήκες… διαπίστωσε ότι η κρυσταλλοδομή του νερού και ειδικά της συγκεκριμένης βρύσης είχε πλέον μορφοποιηθεί… σε ένα εξάγωνο αστέρι. Με λίγα λόγια τα πειράματα του Εμότο απέδειξαν… περίτρανα ότι το νερό και μπορεί να αποθηκεύσει και να μεταδώσει πληροφορίες μέσω των κρυσταλλοδομών του. Έτσι οι εικόνες, οι ήχοι, η ομιλία μας, οι σκέψεις μας… αποκρυσταλλώνονται στην μοριακή δομή του νερού. Οι σκέψεις γι’ αυτό το λόγο παραμένουν έως και τρεις ημέρες σ’ ένα τόπο ή γεωγραφικό σημείο… ειδικά όταν αυτό το μέρος παρουσιάζει υγρασία. Αφήνουμε εκεί το αποτύπωμα μας και όσο πιο υγρό είναι το σημείο… τόσο παραμένει εκεί. Λάβετε τώρα και δώστε τη σημασία που έχει το ανθρώπινό μας σώμα…. όταν γνωρίζουμε ότι αποτελείται από το μεγαλύτερο μέρος του.. από νερό… 60 με 70 τοις εκατό υγρό… οπότε μαζί με το βιοενεργειακό μέρος της Ψυχής (επτά ενεργειακά κέντρα-αύρα) που απεικονίζονται με τα χρώματα της ίριδας-ουράνιου τόξου …οπότε και αποτελούν τα φωτοχρώματα με συγκεκριμένη συχνότητα το καθένα… όπως επίσης και συγκεκριμένη συχνότητα έχουν και οι πλανήτες του Γαλαξία μας… όπου από αυτούς τους ήχους βγαίνει η μουσική… και έτσι η μουσική κλίμακα (ΝΤΟ-ΡΕ-ΜΙ-ΦΑ-ΣΟΛ-ΛΑ-ΣΙ-ΝΤΟ) δηλαδή… η οχτάβα έρχεται ως μία μουσική αρμονία.. η λεγόμενη Αρμονία των Σφαιρών… κι όλα μαζί απαρτίζουν… το Είναι μας στον γήινο κόσμο και φυσικά επηρεάζονται ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν γύρω μας.

Εμείς οι άνθρωποι εκπέμπουμε στην ιδιοσυχνότητα των στα 7,83Hrz… την λεγόμενη συχνότητα Σούμαν (Schumann)… όπου και η Γη μας κινείται κι αυτή σ’ αυτήν την συχνότητα επίσης. Η αντήχηση αυτή του Schumann αντιπροσωπεύει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που προκλήθηκαν από τις ηλιακές εκλάμψεις στην ατμόσφαιρα της Γαίας και ταλαντώνεται σε πολύ χαμηλές συχνότητες, δημιουργώντας έτσι ένα είδος παλμού ή εάν θέλετε καρδιακού παλμού του Πλανήτη μας. Η αντήχηση αυτή του Schumann είναι μια από τις πρώτες ανακαλύψεις που μας οδήγησε στην συνειδητοποίηση της ύπαρξης του ενεργειακού πλέγματος , που υπάρχει γύρω από πεδίο της Γαίας. Φυσικά αυτά τα ήξεραν πολύ καλά οι Πρόγονοί μας Έλληνες. Έτσι λοιπόν για κάθε ηλεκτρομαγνητική διαταραχή, σε οποιοδήποτε σημείο της Γαίας, μας επηρεάζει αντίστοιχα όλους και φυσικά και ολόκληρο τον πλανήτη Γαία…. Δηλαδή… εάν πέσει ένας κεραυνός στην Θεσσαλονίκη… η ηλεκτρομαγνητική ηχώ του κεραυνού θα κάνει 8 φορές τον γύρο του πλανήτη, ακριβώς σ’ ένα μόλις δευτερόλεπτο. Οπότε γίνεται κατανοητό…. με απλά λόγια… ότι ο πλανήτης μας συμπεριφέρεται σαν ένα τεράστιο ηλεκτρικό κύκλωμα, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να μεταφέρει κάθε πληροφορία… σε όλα τα σημεία του πλανήτη. Εμείς επίσης είμαστε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα. Η ροή αυτής της ηλεκτρικής ενέργειας στην ατμόσφαιρα είναι αδιάκοπη, γιατί σε ολόκληρο τον πλανήτη συμβαίνουν κάθε στιγμή πάνω από 1.000 ηλεκτρικές καταιγίδες. Έτσι… νερό με μνήμη… ενέργεια σε συγκεκριμένη ιδιοσυχνότητα… είναι τα σημεία που πρέπει να τα έχουμε υπ’ όψιν μας… γιατί όλα αυτά τα περίεργα που μας συμβαίνουν… αεροψεκασμοί, ηλεκτρομαγνητική ομπρέλα παρακολούθησης και επηρεασμού κλπ κλπ επηρεάζουν ποικιλοτρόπως την ανθρώπινη υπόσταση και θέλουν την πλήρη υποταγή του ατόμου, με την πλήρη παρακολούθηση με τις νέες τεχνολογίες… (κινητά-δορυφόροι- smart τηλεοράσεις κλπ) , ώστε να κυριαρχήσουν πλήρως στον πλανήτη.

Τι γίνεται όμως τώρα; Αυτή την περίοδο είμαστε στον Ζωδιακό του Υδροχόου και κλείνοντας ο ενιαυτός των 26.950 ετών…. (Εν-αυτός του Πλάτωνος)… οι συχνότητες αλλάζουν και πρώτα η Γαία… αλλά κοντά σ’ αυτή λαμβάνουμε κι εμείς τις ιδιοσυχνότητες αυτές, αρκεί φυσικά να είμαστε καλοί αγωγοί… σωστοί δέκτες… για να πιάνουμε αυτά τα κύματα. Ανεξάρτητα το πώς είναι ο καθένας μας… σας συνιστώ ανεπιφύλαχτα και σας παροτρύνω… να πηγαίνετε συχνά στα Ιερά μας (αρχαιολογικοί χώροι και τόποι ενέργειας)… διότι εκεί γίνεται καλύτερα η λήψη. Πάντα α είσαστε όμως γειωμένοι, με γυμνά τα πόδια σας και να μην φοράτε παπούτσια ή παντόφλες. Προσέχετε επίσης και την διατροφή σας, όπως επίσης και το νερό που πίνετε… (κατά προτίμηση τρεχούμενο νερό… χωρίς χλώριο εάν αυτό είναι εφικτό). Για όσους δεν γνωρίζουν… μπορούν να ενεργοποιήσουν το οποιοδήποτε νερό και να το πιούνε κανονικά … αρκεί να βάλουν το ανάλογο ποτήρι μπροστά τους και να τοποθετήσουν τα χέρια τους (παλάμες) γύρω από το ποτήρι… χωρίς να το αγγίζουν για λίγα λεπτά κι εκείνη την ώρα να σκέφτονται θετικά και να δίνουν εντολή ώστε να καθαρίσει το νερό και μετά να το πιούνε κανονικά. Το πόσο θα το καταφέρετε αυτό… οφείλετε στις ικανότητες που έχετε… ώστε να ελέγχετε πλήρως τον εαυτό σας και να συγκεντρώνεστε πλήρως σε κάτι, χωρίς να σας αποσπά κάτι άλλο. Όταν πάλι πίνετε το νερό… οφείλετε να κάνετε καθαρές σκέψεις κι επειδή το νερό έχει μνήμη… αυτό επικοινωνεί μαζί σας. Μην σας φαίνεται παράξενο, αλλά έτσι είναι. Πείτε καλές κουβέντες στο νερό, όπως ακριβώς γίνεται και με τα φυτά σας… διότι πολύ απλά και τα φυτά έχουν νερό και θα δείτε να αναδύονται ωραία αποτελέσματα για την υγεία σας. Επειδή οι σκέψεις μας αποκρυσταλλώνονται στην μοριακή δομή του νερό μεταφέρονται εσαεί. Οπότε το νερό έχει μία αξιόπιστη μνήμη. Έτσι ακόμη και η συνείδησή μας δηλαδή η…(σκεπτομορφή)… επιδράει στη δομή του ανθρώπου, όπου μάλιστα ο εγκέφαλός μας αποτελείται από 80 τοις εκατό με νερό, οπότε από εμβρυακή ακόμη ηλικία… γίνονται πολλά αντιληπτά γύρω μας… χωρίς να το συνειδητοποιούμε.

Εκτός από τα μαθηματικά του (Ευκλείδη)… που ισχύουν μόνο στο Γήινο επίπεδο… υπάρχει και η γεωμετρία, όπου τα διάφορα γεωμετρικά σχήματα που εμφανίζονται ως εικόνες… τόσο στο δέρμα μας, όσο και εκτός αυτού… επιδρούν ως θεραπευτικά… δηλαδή είναι σύμβολα και λειτουργούν ως φίλτρα για εμάς. Δηλαδή… επιλέγουν μέσα από το κοσμικό γίγνεσθαι συγκεκριμένες πληροφορίες-ενέργειες καθώς και το γύρω μας περιβάλλον… οπότε… (διαφορές σκηνές βίας-φόβου κλπ) μας επηρεάζουν αρνητικά, διότι επηρεάζεται η δομή του νερού. Κι εάν σκεφτεί κανείς… ότι ο Πλανήτης μας αποτελείται κι αυτός από το μεγαλύτερο μέρος του με νερό… καταλαβαίνετε το τι παίζεται σε αυτούς που κατέχουν τη γνώση… αλλά και την χρησιμοποιούνε ενάντια στους λαούς… όπως ακριβώς γίνεται και σήμερα… σε όλο τον κόσμο. Τα σχέδια τους έχουν ξεκινήσει πριν το 1995 αλλά επικυρώθηκαν και εφαρμόζονται κανονικά από 2001 και συνεχίζουν… όπου τους παίρνει….!

Π.Χ. ο σύστημα HAARP είναι ένα ερευνητικό πρόγραμμα υψηλής συχνότητας δραστικής ακτινοβολίας, που ελέγχει τις δυνάμεις της φύσης και είναι ένα μέσο μαζικής καταστολής των μαζών... που μια τέτοια τεχνολογία δουλεύει με δισεκατομμύρια ραδιοκύματα, μπορεί κανονικά να ελέγξει αλλά και να αλλάζει τον καιρό… οπουδήποτε στον κόσμο.

Π.χ. το σύστημα παρακολούθησης ECHELON.. όπου είναι το συστήματος παρακολούθησης της ιδιωτικής και οικονομικής επικοινωνίας ανά τον κόσμο που ξεκίνησε το 2001) … (2001/2098(INI)). Αυτό λειτουργεί σε παγκόσμια κλίμακα και μπορεί να παρακολουθήσει κανονικά οποιαδήποτε τηλεφωνική μας συνομιλία, οποιοδήποτε μήνυμα τηλεομοιοτυπίας και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το χειρίζεται μια ομάδα κρατών, στην οποία ανήκει και το Ηνωμένο Βασίλειο και εξυπηρετεί μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου, κυρίως την οικονομική κατασκοπεία… και όχι μόνον…!

Π.χ. Οι χημικοί αεροψεκασμοί που εκτός από χρώμιο, βάριο κλπ αρνητικά χημικά που μας ψεκάζουν στέλνουν μέσα στο σύννεφο που διαλύεται σιγά σιγά και τα νανορομπότ που ενσωματώνονται στους νευρώνες μας … για να έχουν πλήρη έλεγχο του ξενιστή δηλαδή…το σώμα μας από απόσταση. Οι νευρώνες μας έχουν ενσωματωθεί και οι συνάψεις μας έχουν γεφυρωθεί, ώστε να είναι συνδεδεμένοι ηλεκτρονικά, στον κυρίως καθετήρα, ώστε να απλωθούν ως μπουκέτο σ’ ένα συγκεκριμένο τμήμα του αγγειακού μας συστήματος στον εγκέφαλο. Η διευθέτηση αυτή μπορεί φυσικά να υποστηρίξει ένα πολύ μεγάλο αριθμό από καθετήρες. Έτσι κάθε τέτοιο νανοσύρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταγράψει, με μεγάλη ασφάλεια, μια ηλεκτρική δραστηριότητα ενός μοναδικού ή μια μικρή ομάδα νευρώνων, χωρίς να εισβάλλει στο παρέγχυμα του εγκεφάλου.

Στα πλαίσια αυτά είχαν εξαπλώσει και τους ιούς και θέλησαν να μας επιβάλλουν τα εμβόλια με αποκορύφωμα το Η1Ν1.. με σκοπό να εμφανίσουν στη συνέχεια το εμβόλιο Η5Ν1 για να βάλουν μέσα μικροσκοπική κάμερα στο αίμα μας μέσω του εμβολίου και να μην μπορούμε να την βγάλουμε εύκολα, διότι θα έρεε συνεχώς μέσα στο αίμα μας… αλλά δεν το κατάφεραν αυτό… αφού αντισταθήκαμε.

Εκτός από τους εναέριους ψεκασμούς… έχουμε και το επίγειο σχέδιο το λεγόμενο Ομιχλοπαγίδα… με την σφραγίδα των Γερμανών… και χρησιμοποιούν τα χημικά νέφη συμπίκνωσης , με τα οποία διασκορπίζουν στην ατμόσφαιρα ουσίες καταστολής, για να μην αντιδρούν έντονα οι άνθρωποι και διοχετεύονται υπόηχοι που μπορούν να μας μεταβάλλουν το συναισθηματικό μας κόσμο , το ηθικό και την διάθεση και όλα δια μέσου του εγκεφάλου μας, γιατί οι χαμηλές συχνότητες εγείρουν διαφορετικά συναισθήματα. Τέτοιες εγκαταστάσεις υπάρχουν και στη χώρα μας συνήθως κοντά σε πόλεις και χρησιμοποίησαν τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 για να φτιάξουν τα εργοστάσια αυτά που είναι διάσπαρτα σε όλη την Ελλάδα και βρίσκονται σε στρατιωτικές βάσεις, σε δημόσιες περιοχές και σε ιδιωτικές περιοχές και υπάρχουν και κεραίες διάσπαρτες αντίστοιχα. Στόχος τους… γι’ αυτό γίναμε και πειραματόζωα οι Έλληνες όχι σε αυτό που μας προβάλλουν… φανερά και είναι τα ασφυκτικά οικονομικά μέτρα… αλλά τα άλλα αυτά που σας γράφω είναι στην ουσία η ουσία του πειράματος. Έτσι ανάλογα δε με τον χαρακτήρα και το υποσυνείδητο του κάθε ανθρώπου, ο δείκτης του συναισθηματικού μας κόσμου μεταβάλλεται συνεχώς και άγεται και φέρεται…. Διότι βαλτε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει… γιατί τόσες πολλές αυτοκτονίες που δεν είναι φυσιολογικές… αλλά αυτοί όμως γνωρίζουν τι μπορούν να κάνουν στον ανθρώπινο παράγοντα οι υπόηχοι. Οι συχνοί πονοκέφαλοι που έχουμε, οι ζαλάδες κλπ η έντονη καταρροή που μας πιάνει κάθε λίγο είναι από αυτά τα φαινόμενα αλλά και η τάση για εμετό είναι βλάβες που μας προκαλούν οι υπόηχοι. Το ξέρω ότι δεν πρέπει να τρομοκρατηθείτε … διότι υπάρχουν στοιχεία γι’αυτά που γράφω.... όπου χιλιάδες μηχανήματα και εγκαταστάσεις σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Συνήθως σε ορεινές περιοχές βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των χημικών νεφών συμπύκνωσης, αλλά οι πιο επικίνδυνες εγκαταστάσεις , των υπόηχων είναι εντός των πόλεων. Θα μου πέιτε… εύλογα που ζούμε… και θα αναφωνήσουμε το τραγούδι…. Σε τι κ΄σομο μπαμπά.. μέχεις φέρει να ζήσω…αλλά δεχόμαστε μία διαρκή επίθεση σε πολλά μέτωπα.. και αυτοί τρελλαίνονται που ακόμη αντέχουμε… εδώ και τόσα χρόνια….κι ας έχουν δικούς κυβερνώντες σε κάθε κόμμα… κι όποια κυβέρνηση κι εάν έρχεται αυτοί προσπαθούν με τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης να μας επιβάλλουν τις επιδιώξεις τους. Εμείς όμως αντέχουμε …!

Θα σας δώσω μία εικόνα για να καταλάβετε… τι κάνουν και πως το κάνουν. Σας κάνω την ερώτηση: Τι διακρίνουμε πολύ έντονα στην εποχή μας… είτε αυτό είναι εικονικό ή πραγματικό; Η απάντηση είναι βία και φόβος. Ωραία… για να καταλάβετε και να σας γίνει αντιληπτό έχει πολύ μεγάλη σημασία η προγενετική παιδεία για σωστή οργανογένεση και διαμόρφωση του εμβρύου κατά την ώρα της κυοφορίας. Η κάθε μητέρα στην ουσία δεν θα πρέπει να βλέπει άσχημες εικόνες , να αγχώνεται, να καυγαδίζει, να ακούει σκληρή μουσική… διότι πολύ απλά ο αμνιακός της σάκος… αλλάζει την κρυσταλλοδομή του κι έτσι το έμβρυο υφίσταται πολλά άσχημα πράγματα. Αυτό όμως ισχύει και στη συνέχεια για όλους μας. Θέλουμε λοιπόν ένα θετικό περιβάλλον… που οι εχθροί μας…. μας βομβαρδίζουν συνέχεια με άσχημα πράγματα. Τι μας δίνουν όμως με τα βιντεογκειμς-παιχνίδια, κινητογράφο, τηλεόραση κλπ…πάρα πολύ βία. Γιατί τόση βία; Έλα ντε…! Και ποιοι είναι αυτοί που μας δείχνουν συνέχεια κακομούτσουνες φάτσες, άγρια και αλλόκοτα τέρατα και πρόσωπα. Θα μου πεις κάποιος… ότι ένας ενήλικος ότι μπορεί κάπως να προστατευτεί εάν είναι και λίγο υποψιασμένος… αλλά τα παιδιά μας όμως … η νεολαία μας… αλλά και ο αδύνατος πληθυσμός δεν κινδυνεύει έμμεσα και άμεσα; Και στο τέλος να γίνει ένα φυτό….! Σίγουρα… αυτό επιδιώκουν. Τελεία και παύλα.

Και για να γυρίσουμε στο αρχικό μας θέμα… που σε λίγα χρόνια ο πόλεμος θα γίνεται για το νερό... μιας και το πετρέλαιο εξαντλείται ως απόθεμα σε παγκόσμια κλίμακα... μιας κι εμείς ήδη έχουμε πολλά αποθέματα... και μαμαςέλουν και γι΄αυτό.. να έχουν το πάνω χέρι. Για να δούμε τι πρέπει να κάνουμε εμείς για το νερό.

Α) Θα πρέπει πρώτον να είναι όσο το δυνατόν καθαρό και με σωστή γεωμετρική δομή. Εάν θέλετε να κάνετε αποτοξίνωση θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ότι τρία είναι τα όργανα που επιδρούνε με τη βοήθεια του νερού: τα νεφρά μας, οι πνεύμονες και το έντερό μας. Το νερό που δεν είναι τρεχούμενο να ξέρετε αλλοιώνεται και πιο γρήγορα. Έτσι καλό είναι σας συμβουλεύω να πίνετε νερό καθόλη την διάρκεια της ημέρας και συχνά και όχι όλο μαζεμένο, για να ανανεώνονται τα κύτταρά σας.

Β) Θα πρέπει για να διατηρήσουμε σωστή τη κρυσταλλοδομή του νερού μέσα μας… να ακούμε ωραία μουσική και να συμπεριφερόμαστε με ευπρέπεια και καλοσύνη και να είμαστε ευπροσήγοροι απέναντι στους διπλανούς μας. Την ώρα του φαγητού να κάνουμε θετικές σκέψεις… κάποιοι κάμουν προσευχή… και προπαντός να χαμογελάμε.

Οι Πρόγονοι μας και ειδικά οι Πυθαγόρειοι χρησιμοποιούσαν τα λεγόμενα βαλανεία, όπου εντός των ιερών υδάτων απέρριπταν τους ρύπους του σώματος, αλλά και της Ψυχής… δηλαδή ήταν να είδος κάθαρσης. Το ίδιο μας κάμει και η θάλασσα βέβαια το καλοκαίρι… διότι έχει και το αλάτι που διώχνει τη αρνητική ενέργεια και γίνεται μία κάθαρση σώματος και ψυχής. Δεν έχετε αναρωτηθεί ότι πολύ σπάνια βλέπετε καυγάδες μέσα στο νερό… αλλά συνήθως όμως στην ακτή εκδηλώνονται οι προβληματικοί άνθρωποι και δημιουργούν το κάτιτι τους…. ! Επίσης όσοι έχουν πρόσβαση σε ποτάμι, μπορεί να καθίσουν κάτω ανάσκελα ξαπλωμένοι με τη φορά των ποδιών από εκεί που έρχεται το νερό και το κεφάλι από την άλλη πλευρά εκεί που φεύγει. Εάν καθίσετε λοιπόν 20 λεπτά ή όσο εσείς θέλετε… θα γίνει μία πλήρης κάθαρση του οργανισμού σας. Η παράδοση αγιασμού των υδάτων.. έχει παρθεί κι αυτή από τους Προγόνους μας, διότι έχει θετική επίδραση στους ανθρώπους. Το ίδιο ισχύει και για την μετάληψη όπου εισέρχεται στο σώμα μας.. το κρασί και έτσι το νερό που έχει μέσα… καθαγιάζει το σώμα μας αντιγράφοντας την κρυσταλλοδομή του και επαναφέρει το νερό του σώματός μας… στη σωστή γεωμετρική μορφή.

Το νερό .. το ονομάζανε και νεαρόν ύδωρ… διότι είναι ζωντανό και θεός του νερού είναι όπως ξέρουμε… ο Ποσειδώνας, όπου στην τρίαινά του συμβολίζονται τα 4 στοιχεία της μάνας Γαίας (γη+ύδωρ+αήρ+πυρ). Όμως για να δούμε τον αιθέρα μέσω αυτών των 4 στοιχείων οφείλουμε να κατανοήσουμε ότι κάθε τι μέσα στο Σύμπαν είναι έμψυχο. Η ύλη είναι κι αυτή εμψυχωμένη από το Πνεύμα και χωρίς την Ψυχή … το Πνεύμα αδυνατεί να δράσει στην ύλη. Άρα η ένωση-μέθεξις είναι η Ψυχή του Παντός, όπου το Παν ενυπάρχει παντού… και δεν παύει αυτός… να είναι ο Αιθέρας… όπου ο Δίδων την Ζωή ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ…. την μοιράζει απλόχερα σε όλα τα όντα αδιακρίτως. Σήμερα η επιστήμη έχει ονομάσει αυτήν την ενέργεια : Ε = m * c², όπου η μάζα μετατρέπεται σε ενέργεια ή εάν θέλετε απελευθερώνει την ενέργειά του, όταν ακριβώς φτάσει και κινείται με την ταχύτητα του Φωτός (αυτήν αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι άνθρωποι… ασχέτως εάν συνυπάρχουν και οι άλλες δύο ταυτόχρονα… παρελθόν και παρόν) , εις το τετράγωνο C εις τη δευτέρα. Με λίγα λόγια όλα κινούνται κι αυτό οφείλεται στην ενέργεια που υπάρχει γύρω μας, μέσα μας, παντού. Σε εμάς τους ανθρώπους η Ψυχή μας είναι το αιθερικό-ενεργειακό σώμα που ζωοποιεί και κινεί το σώμα μας. Οπότε όλες οι πληροφορίες που έρχονται μέσα μας καταγράφονται στο νερό που κυκλοφορεί μέσα στον οργανισμό μας και η Ψυχή μας φοράει αρκετά ενδύματα… δηλαδή ποιότητες αιθέρος , όπου το έσχατο ένδυμα είναι συνυφασμένο με τα όργανα του σώματός μας… (γι’ αυτό έχουμε το σώμα μας… με προδιαγραφές πυραύλου) που κατά τρόπον τινά είναι υπεύθυνο για τη σωστή λειτουργία των οργάνων μας, αλλά και των συστημάτων που περιβάλλουν το σώμα μας… ως ένας αιθερικός μανδύας… που μας προστατεύει (σώμα-ψυχή-πνεύμα) παράλληλα. Αλλά επειδή το ίδιο μας το σώμα δεν μπορεί να αποτυπώσει τις αλλαγές στον ψυχισμό μας… λόγω της αδρής ύλης… η Ψυχή μας χρειάζεται εκείνο το μέσο που είναι πιο εύπλαστο και πιο δυναμικό που να παρέχει και να μεταδίδει τις ενεργειακές δομές… κι αυτό δεν παύει να είναι το ίδιο το… νερό. Το νερό λοιπόν λόγω του γεωμετρικού σχήματος του… μας μεταδίδει ηλεκτρομαγνητικά κύματα… οπότε και ενέργεια. Έτσι το νερό που υπάρχει μέσα στο σώμα μας αποτυπώνεται ή εάν θέλετε αποκρυσταλώνονται οι διάφορες μεταπτώσεις της Ψυχής μας. Σας παραπέμπω …σε ένα άρθρο που είχα γράψει παλαιότερα… ότι μπαίνουμε στην περίοδο ζωδιακού του Υδροχόου. Τι κάμει ο Υδροχόος; Ποιο είναι το σύμβολό του;

Κατά συνέπεια λοιπόν το νερό το οποίο κυλάει μέσα μας και υπάρχει παντού… είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Ψυχής και Σώματος, Οι αλλαγές που τελούνται στο νερό… εμείς τις αντιλαμβανόμαστε ως συναίσθημα. Ίσως να καταλάβατε τώρα… γιατί μας ρίχνουν χλώριο και φθόριο στο νερό τόσα χρόνια και δείτε το τι κάμει το χλώριο;… έχω γράψει πάλι και γι’ αυτό το θέμα … (ανατρέξετε πίσω στο προφίλ μου και θα τα βρείτε. ) Ότι συμβαίνει γύρω μας… είναι ψυχικά ρευστά και οι ενεργειακές επιδράσεις αποκρυσταλλώνονται στο νερό του σώματός μας κι έτσι εισπράττουμε και το ανάλογο συναίσθημα. Ότι συμβαίνει λοιπόν στο γύρω μας περιβάλλον… επηρεάζει και την Ψυχή μας. Οι Πρόγονοί μας έκαμαν κάθαρση και την ονόμαζαν μύηση… γι’ αυτούς που προχωρούσαν σε βάθος … Έτσι έχουμε καθαρό νερό; Έχουμε και υγεία. Το νερό προσπαθεί σκληρά και γενναία να μας πει: Θέλω να είμαι καθαρό νερό. Αλλά εάν δεν ζείτε κοντά σε πηγή… βρείτε ένα πραγματικά καλό φίλτρο νερού… που να αποβάλλει το εξασθενές χρώμιο, το χλώριο, το φθόριο, τα βαρέα μέταλλα, τα φυτοφάρμακα, τις τοξικές χημικές ουσίες, τα βακτήρια και όλα τα άλλα επικίνδυνα συστατικά. Η χλωρίωση του νερού καταστρέφει την πρωτεΐνη των κυττάρων, αλλά και το φθόριο και έχει ένα σωρό δηλητήρια, που έρχονται και καταλήγουν στο σώμα μας…. αφού φτάσει πρώτα στο ποτήρι μας. Εάν υποθέσουμε ότι κάνουμε και κακή διατροφή… οπότε τότε έρχονται σωρηδόν και οι αρρώστιες… δίπλα μας. Γιατί γίνεται τόσος ντόρος και θέλουν να πάρουν την ΕΥΔΑΠ; Ήδη το έτος 2014 έγινε η πώληση του νερού που πίνουμε, όπου προχώρησε η κυβέρνηση εν κρυπτώ… διαθέτοντας το 9,9% της ΕΥΔΑΠ μέσω χρηματιστηρίου στο γνωστό vulture fund του George Paulson. Το πακέτο των μετοχών της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης που πουλήθηκε στην εξευτελιστική τιμή των 86,2 εκατ. ευρώ, μέσω της Τράπεζας Πειραιώς η οποία αποκομίζει καθαρό κέρδος ύψους 57 εκατ. ευρώ…! Και μιλάμε τώρα για την ΕΥΔΑΠ, η οποία έχει μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, υψηλή ρευστότητα και πάνω απ' όλα έχει το μονοπώλιο του υπ’ αριθμόν 1 δημόσιου αγαθού… του νερού. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

ΥΔΩΡ (Υ=ΥΠΟΔΟΧΕΑΣ//Δ=ΔΥΝΑΜΗΣ//Ω=ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ//Ρ= ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΟΗΣ)

ΥΔΩΡ=1304-->8

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Στην ενότητα μας "Εναλλακτικά" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω απο τον κόσμο του Εναλλακτικού!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.