Ελληνικός Πολιτισμός. Οι Έλληνες δεν γράψαν Ιστορία....ζήσανε την Ιστορία..                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Ελληνικός Πολιτισμός. Οι Έλληνες δεν γράψαν Ιστορία....ζήσανε την Ιστορία..

..

Εγγραφείτε για συνεχή ενημέρωση με mail! (Μην ξεχνάτε την επιβεβαίωση εγγραφής)

Ελληνικός Πολιτισμός. Οι Έλληνες δεν γράψαν Ιστορία....ζήσανε την Ιστορία..

Γράφει ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

ΑΔΕΛΦΙΑ…ως ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ του ΦΩΤΟΣ είμαστε πολυδιάστατες ενσαρκώσεις της ίδιας ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, της οποίας είμαστε κι ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΟΣ της. Ότι τελικά δεν το καταλαβαίνουμε…. «σ’αυτόν εδώ τον κόσμο»….. δεν το φοβόμαστε. Ο φόβος μας εγκλωβίζει. Οι ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ «παίζουν» με τους δικούς μας ΦΟΒΟΥΣ. Αυτά που συναντάμε στη ζωή μας και μας «τρομάζουν» δεν είναι οι ΑΛΛΟΙ, αλλά ΕΜΕΙΣ οι ΙΔΙΟΙ. Δώστε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ στον ΕΑΥΤΟ σας να ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ τον ΕΑΥΤΟ σας. Εκείνο που χρειάζεται να ξεδιαλύνετε ΑΜΕΣΩΣ, είναι η ΑΛΛΗ ΟΨΗ του ΕΑΥΤΟΥ σας.


Επειδή εδώ στη ΓΗ ζούμε τον «ΚΟΣΜΟ» της ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΟΣ, οι μεν ΑΡΡΕΝΕΣ που έχουν τη ΛΟΓΙΚΗ, οφείλουν να ισορροπήσουν και να αναπτύξουν τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ τους. Οι δε ΘΗΛΕΙΣ που έχουν το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, οφείλουν να ισορροπήσουν και να αναπτύξουν τη ΛΟΓΙΚΗ τους. Αντίστοιχα ΑΡΡΕΝΕΣ και ΘΗΛΕΙΣ «παντρέψτε» και ισορροπήστε ανάμεσα στα δύο ΛΟΓΙΚΗ και ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και κάντε τα ΕΝΑ.

Όταν «κατεβήκατε» και «μπήκατε» στην ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ του ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, δουλέψατε με τη ΔΙΠΛΗ ΣΠΕΙΡΑ …..που σχεδόν δεν λειτουργεί….κι έτσι έχετε ξεχάσει …πολλά πράγματα λόγω λήθης. Η ΑΛΗΘΕΙΑ (ΘΕΙΑ ΑΛΗ) είναι να μπορέσουμε να έρθουμε στην αρχική μας κατάσταση, δηλαδή στο Α(ΑΛΦΑ) της Αλήθειας, στην Μονάδα (1).

Η λέξη ΣΠΕΙΡΑ αποτελείται από 6 γράμματα…τυχαίο…δεν νομίζω, όπου ΣΠΕΙΡΑ=396=>18=>9. Είναι αξιοσημείωτο το ότι η ΣΠΕΙΡΑ έχει άθροισμα τον αριθμό 396….που περιλαμβάνει το 3(ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ),το 9 (ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ/ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ) και το 6 (ΠΡΩΤΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ).

Ο αριθμός 6 λοιπόν είναι μια ΣΠΕΙΡΑ.Ο αριθμός 9 λοιπόν είναι μια ΣΠΕΙΡΑ.

Όταν γίνει ΕΝ-ΩΣΙΣ των αριθμών αυτών έχουμε το διπλό ΕΛΙΚΑ. Αυτό όμως δεν αρκεί για να αλλάξουμε την ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ μας. Χρειάζεται και τρίτη σπείρα, ώστε το σύμβολο να λάβει τον τριπλό ΕΛΙΚΑ. Τότε αρχίζει η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ μας. Είναι η διαδικασία κατά την οποία η ΥΛΗ μπαίνει στην υπηρεσία του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. Όπου ΠΝΕΥΜΑ=576>18>9.

Η Αρμονική Δημιουργία (ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ=945=>18=>9) και η ΠΟΛΛΑΠΛΟΤΗΣ (ΠΟΛΛΑΠΛΟΤΗΣ=899=>26=>8) συσπειρώνουν εκείνες τις δυνάμεις της ΑΡΜΟΝΙΑΣ, τις αναλογίες εκείνες που συνθέτουν το ΚΥΜΑ της υψηλής συχνότητας, που όταν έρθει σε ΕΠΑΦΗ με εκείνο των χαμηλών συχνοτήτων ….το ΟΔΗΓΕΙ στην ΠΑΥΣΗ και την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ και περιορίζει την καταστροφή.

Το αρχέγονο σχηματικό σύμβολο του αριθμού 6 (ς) στίγμα, το έχω αποκωδικοποιήσει και προσθέσει στη λέξη: ΕΛΙΞς=5+30+10+60+6=111. Η κάθε ΛΕΞΙΣ γίνεται ΕΛΞΙΣ γραμμάτων και περιελίγει τον ΕΛΙΚΑ(ΕΛΙΞς) του ΝΟΥ και το καθιστά εξαιρετικά ΕΥΣΤΡΟΦΟΝ, προκειμένου να ανελιχθεί εις το όρος ΕΛΙΚΩΝ των ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΩΝ με μουσαγέτην τον ετεροθαλή αδελφόν των, τον ΑΠΟΛΛΩΝA. Η αποκωδικοποίησις της λέξεως ΕΛΙΞς έχει σπουδαία σημασία, διότι έχει το λεξαριθμικό αποτέλεσμα με τη λέξη ΠΑΙΔΕΙΑ, οπότε ΕΛΙΞς=111=ΠΑΙΔΕΙΑ, δηλαδή η γνώσις εκείνη, η οποία μας ωθεί, ώστε να ανέλθουμε σε υψηλότερα ΕΠΙΠΕΔΑ. Το σύμβολο έξι(6) υποδηλώνει μία εξωστρεφή κίνηση που εξασφαλίζει την υπέρβαση και τη νέα δημιουργία και υλοποίηση καθενός επιστητού με την τριπλή συνθετική εξωστρεφή κίνηση που απαιτείται με τον αριθμό 666.

Στην ελληνικήν αλφάβητον καθέτως ορίζονται τα γράμματα ( F(ς)- Ξ – Χ ) και αριθμητικώς αντίστοιχα έχουμε ( 6-60-600), οπότε η εμφάνισις του αριθμού 6 στο τέλος της λέξεως ΕΛΙΞς=111 μας νοηματοδοτεί την έναρξην και ενεργοποίηση του δεξιόστροφου έλικα 666. Δεν είναι τυχαίον ότι ο αριθμός αυτός εσκεμμένα έχει δαιμονοποιηθεί ως «σατανικός» για να τον αποφεύγουμε μιας και ο αριθμός ΕΞ=6 είναι ο πρώτος ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ.

Αντίθετα με τον αριθμό 666, προκύπτει επαγωγικά ο σχηματισμός του αριθμού 999, δηλαδή η τριπλή εσώστρεφη κίνηση (ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ=999).

Στην ελληνικήν αλφάβητον καθέτως ορίζονται τα γράμματα ( θ – Q – ΣΑΝ ΠΙ ) και αριθμητικώς αντίστοιχα έχουμε (9-90-900), οπότε έως σήμερα είχαμε μόνον ΘΕΑΣΗ του αριθμού 9 (ΕΝ-ΝΕ-Α) που είναι και ο ΚΩΔΙΚΑΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ μας. Ο αριθμός ΕΝΝΕΑ ολογράφως έχει αποτέλεσμα: ΕΝΝΕΑ=5+50+50+5+1=111. Επίσης ο αριθμός ΕΝΝΕΑ χωρίζεται σε τρία μέρη: ΕΝ-ΝΕ-Α που αντίστοιχα το ΕΝ=1, το ΝΕ αντίστροφα ΕΝ=1 και Α=1….μας κάνουν πάλι 111. Έτσι έχουμε : ΕΛΙΞς=ΕΝΝΕΑ=ΠΑΙΔΕΙΑ=111.

Τα αντίστοιχα γράμματα Q και ΣΑΝ ΠΙ δεν έχουν αποκωδικοποιηθεί και δεν έχουν ακόμη αποκτήσει λεξάριθμο, σε λέξεις, ώστε να μπορούμε να τα προσθέσουμε.

Στην ουσία υπάρχει μία δύναμη, οντότητα, η ιδέα του Ζηνός – Διός, η οποία ως ΖΕΥΣ ζευ-γαρώνει (666), υπό την έννοια της δημιουργίας και μόνον και ως

ΔΙΑΣ διαχωρίζει(999), ως απόλυτος παρατηρητής της μορφής και της τάξης των υπαρχόντων συμπάντων και δημιουργιών και εξ αυτών επιτρεπόμενων να προκύψουν συμπάντων, δημιουργιών και μορφών…

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι το ΦΩΣ προηγείται του ΠΥΡΟΣ. Το ΦΩΣ που θα λάβουμε είναι το ΑΠΟΛΥΤΟΝ, ενώ το ΠΥΡ είναι έμφασις φωτός στα δημιουργήματα του κόσμου. Αυτή την μορφή μπορούμε να την ονομάσουμε «ζέση» ….δηλαδή ΖΩΗ ….εξ ου και ΖΕΥΣ.
Η ΖΕΣΙΣ είναι το ΠΥΡ αναλόγως εμφαινόμενον και αναλόγως ως κόσμος δρων και πάσχων ΕΝ ΕΑΥΤΩ.

Δρών εν εαυτώ ο κόσμος είναι ΖΕΥΣ, δηλαδή ζέει.

Πάσχων εν εαυτώ γίνεται τελικά ΔΙΑΣ, γιατί απλά η ΖΕΣΙΣ αυτή πραγματώνει της Θείας Δυάδος τις εκδηλώσεις και πραγματώσεις. Πάσχων ΕΝ ΕΑΥΤΩ σημαίνει ότι τελικώς το ζέει είναι του (άκτιστου) ΘΕΟΥ χορηγία στους πάντες και σε όλους ανεξαιρέτως. Απλά…. οι ΑΡΕΤΕΣ του ΥΨΙΣΤΟΥ ΔΙΟΣ εκδηλώνονται σε μας …. «ηφαιστιακώς» μέσω του ΗΦΑΙΣΤΟΥ(Πύρ). Η παρεμβολή του θεού ΦΟΙΒΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ έρχεται από τα χείλη της Πυθίας, η οποία δίνοντας το τελευταίο χρησμό στο μαντείο των ΔΕΛΦΩΝ λέγει τα εξής:« Έσεται Ήμαρ, ότε Φοίβος ελεύσετε και ες αεί έσεται.», δηλαδή δηλώνει ότι μέσα από την διττή σημασία του, όποια και αν είναι η έκβαση της πάλης μεταξύ των δυνάμεων της δημιουργίας (666) και καταστροφής (999), η έλευση του ΦΟΙΒΟΥ ποτέ δεν έπαψε να «έσεται», δείχνοντας έτσι, ότι οι δυνάμεις της δημιουργίας είναι πάντοτε και εξ ορισμού τους οι ισχυρότερες και οι μόνες οι οποίες πραγματικά υπάρχουν….

ΑΔΕΛΦΙΑ, το ΕΡΓΟ που έχετε μπροστά σας είναι να δώσετε ΕΝΤΟΛΕΣ και να εκφράσετε την ΠΡΟΘΕΣΗ σας και τη ΒΟΥΛΗΣΗ σας να ΕΞΕΛΙΞΕΤΕ το ΔΝΑ(DNA) σας . Η τριπλή ΣΠΕΙΡΑ σας φέρνει στον ΑΙΣΘΑΝΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Η τριπλή ΣΠΕΙΡΑ του ΕΛΙΚΟΣ σας είναι το «εισιτήριο» για τον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ σας ΕΑΥΤΟ. Μεγάλο μέρος των ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ βρίσκεται ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ μέσα σας. Εμπιστευτείτε τον ΕΑΥΤΟ σας. Βιογεννητικά έχετε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ και τρομερές ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. Υπάρχουν ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ μέσα σας – ΦΩΤΕΙΝΕΣ/ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΙΝΕΣ – που ήταν έως τώρα διασκορπισμένες και ήρθε η ΩΡΑ να άρετε και να τις ΞΑΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΤΕ. Οι ίνες μέσα στα σώματα σας αρχίζουν να αναδιατάσσονται και θα ανακαλύψετε μέσα σας μια ΑΛΛΑΓΗ. Για να ανεβείτε διαστάσεις ή συχνότητες και για την εξέλιξη των ΕΛΙΚΩΝ σας μέσα στο ανθρώπινο σώμα, αρκεί να επιτευχθεί μία ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΟΥ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ, όπου ακόμη κι εκείνοι που πιθανά να βρίσκονται στους χαμηλότερους σταθμούς να μπορούν να την πλησιάσουν. Βασικός σας στόχος είναι να φτάσετε ως τις (12) ΔΩΔΕΚΑ ΣΠΕΙΡΕΣ. Όπως γνωρίζουμε τα ΕΠΤΑ ενεργειακά μας κέντρα βρίσκονται στο σώμα μας και τα υπόλοιπα ΠΕΝΤΕ έξω από αυτό. Υπάρχουν οντότητες που ξεπερνούν τις δώδεκα σπείρες. Το ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ, δεν μπορεί ακόμη να επιτύχει τέτοια επιτάχυνση. Το μεγάλο ΑΛΜΑ για τους ανθρώπους είναι να περάσουν από το σύστημα των ΔΙΠΛΩΝΕΛΙΚΩΝ στο σύστημα των ΔΩΔΕΚΑΣΠΕΙΡΩΝ. Κάποια άτομα έχουν ήδη ξεκινήσει αυτήν την διαδικασία και κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται γι’ αυτήν την ΑΛΛΑΓΗ. Μην ανησυχείτε αν έχετε καθυστερήσει, διότι κάποιοι έχετε «κωδικοποιηθεί», ώστε η συχνότητα σας να ενσωματωθεί, όταν θα είσαστε πλέον ΕΤΟΙΜΟΙ…! Οι ΣΠΕΙΡΕΣ θα εξελιχθούν σε ΟΜΑΔΕΣ των ΤΡΙΩΝ, ώσπου να υπάρξουν ΔΩΔΕΚΑ ΣΠΕΙΡΕΣ και θα αρχίσουν να δονούνται μέσα στο σώμα σας. Κάθε σπείρα αντιστοιχεί και σ’ ένα ενεργειακό κέντρο. Αυτή τη στιγμή η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μπορεί να χρησιμοποιήσει ΔΩΔΕΚΑ ΣΠΕΙΡΕΣ χωρίς να καταστραφεί. Οι ΣΠΕΙΡΕΣ είναι στρόβιλοι ενέργειας, που βρίσκονται κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης. Αντιστοιχούν σε περιοχές του ενδοκρινικού συστήματος, του νευρικού πλέγματος και του φυσικού σώματος μέσα στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματος. Τα ΕΠΤΑ πρώτα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ που βρίσκονται στο σώμα σας, είναι ΔΕΚΤΕΣ και ΠΟΜΠΟΙ δηλαδή ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, που μετατρέπουν και διαφοροποιούν την ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ που δέχονται από στο ΑΣΤΡΙΚΟ σώμα.

Κατά την περίοδο και έναρξη της κύησης (πριν γεννηθούμε) λειτουργεί μόνον το 7ο ΠΛΕΓΜΑ-ΣΠΕΙΡΑ, γιατί απλά ακόμη είμαστε συνδεδεμένοι με το ανώτερο ΘΕΙΚΟΝ ΟΝ. Στη συνέχεια και σταδιακά μέχρι την γέννηση αναπτύσσονται και τα υπόλοιπα ΚΕΝΤΡΑ με ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕΙΡΑ και μέχρι την ώρα της γέννησης το 1ο κέντρο(ΙΕΡΟΥΝ ΟΣΤΟΥΝ-ΚΟΚΚΥΓΑΣ) που είναι τελευταίο της διαδικασίας της γέννησης, μας προετοιμάζει να βγούμε στον ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Για αυτό και παρατηρείται στα μωρά όταν γεννηθούν στο πάνω μέρος της κεφαλής τους (7ο) να είναι ΑΝΟΙΚΤΟ, γιατί απλά ακόμη δεν έχουν κόψει την ΕΠΑΦΗ τους με το ΘΕΙΚΟΝ ΟΝ, αλλά στη συνέχεια μεγαλώνοντας προσαρμόζονται και συντονίζονται με τον ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Δεν είναι τυχαίο… ότι από την κύηση –γέννηση έως τον θάνατο…μας ο αριθμός 7 είναι κυρίαρχος στη ζωή μας, μιας και επαναλαμβάνεται συνεχώς….! Επίσης οφείλετε να γνωρίζετε ότι τα 7 κέντρα-σπείρες συνδέονται άμεσα και μετά τα 7 φωνήεντα της ελληνικής αλφαβήτου(Α-Ε-Η-Ι-Ο-Υ-Ω). Δεν είναι τυχαίο όταν γεννιόμαστε, η πρώτη κραυγή αγωνίας που βγάζουμε είναι το φωνήεν Αααα….(ΑΛΦΑ) και δεν προσφωνούμε Ε ή Υ ή Ω κλπ, που έχει σχέση με το 1ο πλέγμα και έχει να κάνει φυσικά με την ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ….και την επάνοδο μας στη ζωή. Ο άνθρωπος «δημιουργήθηκε» από ΦΩΣ και ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Ο Δημιουργός αποφάσισε να δημιουργήσει μέσα στο σύμπαν διάφορες «ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ» για να λάβει εμπειρίες. Κατέβασε μέρος των ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ του στην 3η Διάσταση-Πυκνότητα, όπου η σύσταση αυτής της ενέργειας έπρεπε να συμπυκνωθεί για να μπορέσει να γίνει βιώσιμη για τον πλανήτη γη. Το ΔΝΑ (DNA) του πρώτου φυσικού ανθρώπου ήταν σε πλήρη ανάπτυξη και περιείχε τόσο συμπυκνωμένη ενέργεια(ύλη), όσο και λεπτοφυή ενέργεια(φως). Ο άνθρωπος ήταν «φωτισμένος» και η ατομική του συνείδηση ήταν συνδεδεμένη με την «συμπαντική», που ταυτόχρονα του πρόσδιδε ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ του Δημιουργού του. Το φως που λειτουργούσε μέσω του φωτεινού του ΔΝΑ /των επτά ενεργειακών του κέντρων, έρρεε από τα κύτταρα του σώματός του και του έδινε το ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΩΜΑ, με το οποίο απλά μπορούσε να έχει πρόσβαση στις ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ και να επικοινωνεί με τον Δημιουργό του. Όσο ο άνθρωπος βρισκόταν «ΕΝΑ» με τη «ΦΥΣΗ» λειτουργούσε παράλληλα και στη θέση του έπαιρναν φωτεινά «πεδία» συναισθημάτων και σκέψεων που ένωναν τον φυσικό άνθρωπο με την αρχική του Ενέργεια(ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ) και έτσι είχε επαφή….με το ΘΕΙΟΝ, αλλά όμως το ΔΝΑ του αδυνάτισε και ενώ είχε αρχικά τη σύσταση του Φωτός….τελικά άρχισε σιγά-σιγά να συρρικνώνεται Με την πάροδο των ετών το ΔΝΑ άρχισε να προσαρμόζεται στην ύλη(υλική ενέργεια) και το υπόλοιπο του φωτός –λόγω των δικών του σκέψεων- συρρικνώθηκε, ώστε δεν μπορούσε πια να ανταποκριθεί στην πρωταρχική του μορφή και έτσι δεσμεύθηκε στην «ύλη», στην 3η ΔΙΑΣΤΑΣΗ. Τα φωτεινά του πεδία με τα οποία είχε σύνδεση με την συμπαντική του ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ άρχισαν και αυτά να δέχονται περισσότερη υλική ενέργεια, πιο συμπυκνωμένη και έτσι απομακρύνθηκε από τον Δημιουργό του και την Συμπαντική του Συνείδηση. Σήμερα το «Σχέδιο» της Συμπαντικής Συνείδησης είναι να μπορέσουν οι άνθρωποι με την ΑΤΟΜΙΚΗ τους ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ να ξεδιπλώσουν και να ξανά ευθυγραμμίσουν το ΔΝΑ τους. Ο κάθε άνθρωπος στον πλανήτη γη οφείλει να συνδεθεί με την Συμπαντική Συνείδηση για να μπορέσει να ελκύσει το ΦΩΣ, που θα διευρύνει την δυνατότητα επιστροφής του στην «Πατρίδα» του. Στην 3η Διάσταση που βρισκόμαστε έχουμε «βοηθούς» -Φωτεινές Συνειδήσεις- που μας βοηθούν, ώστε να ελκύσουμε το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝΦΩΣ, για να μπορέσουμε να «αραιώσουμε» την υλική συμπυκνωμένη ενέργεια με την λεπτοφυή ενέργεια του Φωτός, ώστε να επιστρέψει και να ενωθεί με την συμπαντική ενέργεια, φέροντας την «ΓΝΩΣΗ» μέσα από την ευθυγράμμιση της ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ, που βιώνουμε στην 3η Διάσταση.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ/ΣΠΕΙΡΕΣ

Τα ΠΡΩΤΑ ΤΡΙΑ είναι τα κέντρα :
ΠΡΩΤΟ:(Επιβίωσης-Κόκκυγας-κόκκινο χρώμα), ….[το οποίο είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένο κατά την πανσέληνο. Το κέντρο αυτό ενεργοποιεί την ζωτική ενέργεια-βοηθά στα ερυθρά αιμοσφαίρια- το πάθος και τη δύναμη για τη ζωή και επίσης όταν ρέει κανονικά η ενέργεια στο 1ο κέντρο, βοηθά ανεμπόδιστα τον άνθρωπο για τα υπόλοιπα κέντρα, γι’ αυτό ένας λόγος που μας ψεκάζουν έχει να κάνει με τον μόλυβδο που μας ρίχνουν στο αεροψέκασμα, γιατί απλά αυτό το κέντρο έχει σχέση με τον ΜΟΛΥΒΔΟ.]

ΔΕΥΤΕΡΟ:(Σεξουαλικότητας-Γεννητικά Όργανα-πορτοκαλί χρώμα),

ΤΡΙΤΟ:(Αισθητηριακής Αντίληψης-Ηλιακό Πλέγμα-κίτρινο χρώμα).

ΤΕΤΑΡΤΟ: (Κέντρο Συμπόνοιας/Σύνδεσης με τα πάντα-Καρδιά-πράσινο χρώμα).

ΠΕΜΠΤΟ: σχετίζεται με το (Λόγο/Ομιλία-Λαιμό-μπλε χρώμα).

ΕΚΤΟ: βρίσκεται πιο πάνω από τα μάτια και σχηματίζει το ΙΕΡΟΝ ΤΡΙΓΩΝΟΝ, το λεγόμενο (Τρίτο Μάτι-Όραση-λουλακί χρώμα).

Το ΕΒΔΟΜΟ κέντρο βρίσκεται στην (Κορυφή της κεφαλής–Μαλλιά-βιολετί χρώμα) και ανοίγει τη ΓΝΩΣΗ και η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ σας….. πάει πιο πέρα από την ΥΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.


[Tα χρώματα που βλέπουμε με τα μάτια μας, είναι μία κωδικοποίηση του ανθρώπινου νευρικού συστήματος για να μπορεί να διακρίνει τα μήκη κύματος (ή τις συχνότητες) του φωτός που προσπίπτουν στο αισθητήριο όργανο της όρασης. Τα μήκη κύματος του φωτός που διεγείρουν τον ανθρώπινο οφθαλμό κυμαίνονται από περίπου 4.000 Å (400 nm) μέχρι 7.000 Å (700 nm). Τεχνολογικά τα χρώματα είναι 6. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα τρία συστήματα μίξης χρωμάτων, το αφαιρετικό, το προσθετικό (RGB) και το CMYK, όπου σε κάθε σύστημα έχουμε 3 βασικά και 3 παράγωγα χρώματα.. Τα χρώματα της ΙΡΙΔΑΣ όπως μάθαμε έως τώρα στο σχολείο.. είναι 7. Η διάκριση των χρωμάτων του φάσματος έγκειται στην ιδεολογική αντίληψη του καθενός. Το σίγουρο είναι όμως, ότι οι Οντότητες με τις οποίες επικοινωνούν οι άνθρωποι έως τώρα, έχουν όλα τα χρώματα της ΙΡΙΔΑΣ και είναι ΕΠΤΑ.]

Το ΟΓΔΟΟ βρίσκεται γύρω στα 33 εκ. πάνω από το κεφάλι σας και μέσα στο επίπεδο που ενεργείτε. Οι περισσότεροι το κρατάτε κοντά στο φυσικό σας σώμα.

Το ΕΝΑΤΟ βρίσκεται σε απόσταση 99 εκ. από το σώμα σας.
Όταν σχηματιστούν οι ΕΝΝΕΑ ΣΠΕΙΡΕΣ, η ΥΠΟΣΤΑΣΗ σας θα μετακινηθεί πιο έξω από την ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ της ΓΗΣ, ώστε το κέντρο αυτό να είναι συνδεδεμένο με το γήινο δικτύωμα, σαν ένας κρίκος, ένας ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.

Το ΔΕΚΑΤΟ κέντρο ευθυγραμμίζετε και συνδέεται μέσα στο ΗΛΙΑΚΟ μας σύστημα.

Το ΕΝΔΕΚΑΤΟ κινείται έξω από το ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ μας σύστημα.

Το ΔΩΔΕΚΑΤΟ βρίσκεται κάπου μέσα στο ΣΥΜΠΑΝ.

Το ενδιαφέρον αυτή τη χρονική στιγμή είναι ότι η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ της ΓΗΣ αλλάζει και η παρεμβολή αυτή ενοχλεί τους σημερινούς «ιδιοκτήτες» του πλανήτη μας, γι’ αυτό κι έχουν πανικοβληθεί…! Είχαν καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να δημιουργήσουν μερικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, τα οποία δεν άφηναν περιθώρια επικοινωνίας στο σύνολο του κόσμου…ώστε να επικοινωνήσουμε με τον «ΕΞΩ» ΚΟΣΜΟ»…με την ΑΝΩΤΕΡΗ ΘΕΟΤΗΤΑ. Όπως γνωρίζετε, η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ γνωστή ως συχνότητα Schumman, είναι η ηλεκτρική ραδιοσυχνότητα της γης. Όταν ο Ν. Τέσλα βρήκε το εναλλασσόμενο ρεύμα στους 6 κύκλους (Hz), καθορίστηκε η αρμονική συχνότητα στα 60 (Hz). Το «περίεργο» ήταν ότι εδώ στην Ευρώπη, μας επέβαλλαν να χρησιμοποιούμε στα σπίτια μας τη συχνότητα 50(Hz), ώστε να είναι για τους πολίτες της δυσαρμονική, με επίπτωση στα ενεργειακά μας πλέγματα. Οι «κυρίαρχοι» του πλανήτη μας ανησυχούν έντονα γι’ αυτό και μας έχουν τρελάνει στα αεροψεκάσματα λόγω αγωγιμότητας, με αποτέλεσμα η αλλαγή της συχνότητας θα τους επηρεάσει άμεσα…. μιας και ζούνε με τις «αρνητικές» συχνότητες μιας και η αλλαγή της συχνότητας τώρα θα επενεργήσει στα βαθμωτά πεδία ενεργοποιήσεως του χαλαζιακού υποστρώματος της Γης.

Τα κύματα Θήτα βρίσκονται στα 7,83 (Hz) και υπάρχει ύπνωση στους ζωντανούς οργανισμούς. Πάνω από τα 8 (Hz) καλυτερεύει η κατάσταση. Επίσης υπάρχουν και άλλα κύματα όπως τα βήτα και γάμα. Τα γάμα κύματα που είναι στα 33 (Hz) και έως τα 35 (Hz) ενεργοποιούν τα ενεργειακά μας κέντρα /τσάκρα. Έτσι οι υποχθόνιες «Οντότητες» δεν μπορούν να αντέξουν…. γι’ αυτό επιδίδονται με κάθε μέσο και τρόπο, ώστε να σκορπούν τον πανικό και τον φόβο στους πολίτες της γης, μιας και «τρέφονται» απ’ αυτό, ιδιαιτέρως το βράδυ όταν εμείς κοιμόμαστε. Γι’ αυτό η ΘΕΤΙΚΗ μας ΣΚΕΨΗ είναι πιο επιτακτική σήμερα, ώστε ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΝΤΑ που είμαστε, να μπορέσουμε να ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕΘΕΤΙΚΑΜΗΝΥΜΑΤΑ. Οφείλουμε ΟΛΟΙ μας να εξαλείψουμε τις ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ μας ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ με ΘΕΤΙΚΕΣ και να δούμε τη ΖΩΗ μας με πιο ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. Ώσπου να συντονιστούν ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ με τις συγκεκριμένες συχνότητες, θα επικρατήσει ΧΑΟΣ και ο καθένας σας οφείλει να βρει τη δική του ΔΟΝΗΣΗ, τον ηλεκτρικό του παλμό, ώστε να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ.

Η αλλαγή της ΤΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ της ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ σας, θα επανασυνδέσει το ΔΝΑ(DNA) σας, ώστε οι ΦΩΤΕΙΝΕΣ/ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΙΝΕΣ να ευθυγραμμιστούν. Συνιστώ σε όλους, όταν βρίσκετε στους Ιερούς Τόπους μα, καλό είναι να βγάζετε τα υποδήματά σας, η σπονδυλική σας στήλη να είναι σε όρθια στάση και τα χέρια σας να είναι υψωμένα και να σχηματίζουν το ΕΨΙΛΟΝ.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε, ότι η δική σας ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ, θα επηρεάσει αντίστοιχα και όλο τον πλανήτη Γη.

Η αλληλεπίδραση των ΔΩΔΕΚΑ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΩΝ ΚΛΩΝΩΝ θα λειτουργήσει (7+5) και θα σας έρθουν συνεχόμενες ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
Αφέσου στη ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ και θα αποκτήσεις ΔΥΝΑΜΗ.

Καθώς θα ΑΝΟΙΞΕΙ το ΔΕΚΑΤΟ/ΕΝΔΕΚΑΤΟ/ΔΩΔΕΚΑΤΟ ενεργειακό κέντρο θα εμφανιστούν μπροστά σας ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ και θα μάθετε πώς να τις δημιουργείτε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, καθώς πολλές ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ θα προβάλλονται στην ΟΘΟΝΗ σας.

Δεν είναι «τυχαίο» ότι οι «κυρίαρχοι» της γης έχουν ονομάσει ως «ΝΕΑ ΤΑΞΗ» πραγμάτων την κοινωνική μας ζωή, ούτε το ότι έχουν «βάλει» στο στόμα μας την λέξη «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ». Οι ερπετοειδείς κλπ οντότητες ενοχλούνται από το ΦΩΣ και η τροφή τους είναι τα δικά μας ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Σκοπός τους είναι να μας ελέγξουν, ώστε να εκπέμπουμε σε συγκεκριμένες συχνότητες για να είμαστε λεία και τροφή τους. Σε παλαιότερες εποχές το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ δονούσε σε διαφορετικές συχνότητες, με αποκορύφωμα τα αποτελέσματα του ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, που είχαν φέρει την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στη γη. Αρκετοί έως τώρα …ήδη έχετε ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ και αρχίσει να γνωρίζετε ποιοι είσαστε και για ποιο σκοπό ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΤΕ πάνω στη ΓΑΙΑ. Έπονται και οι υπόλοιποι, ο καθένας στην ώρα του την κατάλληλη χρονική στιγμή. Ο καθένας από ΕΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ έχει τον ΕΛΕΓΧΟ της δικής του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Εσείς ΕΛΕΓΧΕΤΕ τον ΕΑΥΤΟ σας. Σταματήστε να σας ελέγχουν οι ΑΛΛΟΙ και ειδικά η κάθε λογής ΕΞΟΥ ΣΙΑ.

Οι μόνοι «ΑΤΙΘΑΣΟΙ» πάνω στον πλανήτη Γη είναι οι –ΕΛΛΗΝΕΣ- κι αυτό οφείλεται στο ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ μας το ΙΧΩΡ, γι’ αυτό και μας υπολογίζουν, αλλά συγχρόνως και μας «χτυπάνε» ιδιαιτέρως πιο πολύ από τους άλλους. Το σχέδιο των ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ υλοποιήθηκε μετά το έτος 2001 με συνδυασμό ενεργειών, όπως:

(Χημικούς Αεροψεκασμούς-Συνεχόμενα Εμβόλια-Κώδικας Διατροφής Αλιμεντάριους-Ηλεκτρονικό φακέλωμα-Τεχνητή Οικονομική Κρίση), ώστε να μας ελέγχουν, να μας χειραγωγούν και να μας απομυζούνε, ώστε να μην χάσουν τα «προνόμιά» τους, μιας και ως «αλαζόνες» νομίζουν ότι θα κατέχουν για πάντα τον πλανήτη γη. Μερικοί από εσάς ίσως να διερωτάστε ότι έχουν ….το πάνω χέρι ….ΑΛΛΑ όμως ΕΜΕΙΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..

Ο καθένας μας είμαστε μία ΙΣΧΥΡΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, μία ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ με ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΙΣΧΥ, αρκεί να το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ και ως ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ της ΔΙΑΝΟΙΑΣ που διακατέχουμε, να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΝΑ μας. Το δικό μας ΔΝΑ είναι μία ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, μία ΑΛΗΘΕΙΑ και κρατάει τον ΚΩΔΙΚΟ, κρατάει το ΣΧΕΔΙΟ της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ μας, της ΥΠΑΡΞΗΣ μας….την ΙΣΤΟΡΙΑ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

Τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ μην τις ψάχνετε αλλού….βρίσκονται ΜΕΣΑ σας και είναι πλέον ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ σας θα βρίσκεται σε ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ σαν ένας «σύγχρονος» ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ.

Ο στροβιλισμός των ΔΩΔΕΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ μας κέντρων θα ευθυγραμμιστεί μέσα στο σώμα μας, όπως εικάζεται ….ότι θα γίνει και με τους πλανήτες μας στις 21-12-2012. Η τελευταία συζυγία πλανητών ξέρουμε ότι είχε πραγματοποιηθεί το έτος 1962 και η επόμενη λένε οι επιστήμονες ότι θα γίνει το 2040. Μία πλήρη περιστροφή του γαλαξία μας γύρω από το κέντρο της απαιτεί 225-250 εκατομμύρια χρόνια. Η γη βρίσκεται 30.000 έτη φωτός από το κέντρο του γαλαξία. Η έλευση των 26.000 ετών (ΕΝΙΑΥΤΟΣ του ΠΛΑΤΩΝΟΣ) συμπίπτει με την σημερινή μας εποχή και είναι μία περίοδος, όπου τα ΠΕΝΤΕ εξωτερικά ενεργειακά μας κέντρα θα αρχίσουν να ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ με τον πλανήτη ΓΗ και θα κατακλιστούμε από ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.

Θα βρεθούμε σε ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ λειτουργικότητας και συνειδητότητας, σε νέο δονητικό επίπεδο. Οι «ΑΝΘΡΩΠΟΙ» «σχεδιάστηκαν» για να είναι το «ΚΛΕΙΔΙ» πρόσβασης σ’ αυτές τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Η ροή πληροφοριών θα φτάσει ως το ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ κέντρο που θα βιώσουμε σύντομα….!

Δεν είναι «τυχαίο» ότι η ΣΕΛΗΝΗ έχει χρονική διάρκεια τον αριθμό 13, όσες είναι και οι ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΙ. Ακόμη και τώρα μας λένε στα ντοκιμαντέρ …της τηλεόρασης ότι η ΣΕΛΗΝΗ είναι κομμάτι της γης….αλλά κανένας επίσημα δεν μας λέει ότι δεν είναι ΠΛΑΝΗΤΗΣ, αλλά ένας ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ, ο οποίος παίζει χαρακτηριστικό ρόλο για την επιβίωση μας στη γη. Αν πάψει να υπάρχει ΣΕΛΗΝΗ άμεσα θα έχουμε 4 ώρες νύκτα και 4 ώρες μέρα και αυτόματα θα αλλάξει το κλίμα της γης.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το 1950 σε ναό των Μάγιας στο Μεξικό βρέθηκε χάρτης της αθέατης πλευράς της Σελήνης, ο οποίος αποδείχτηκε ακριβής …..αφού συγκρίθηκε με τους πρόσφατους που μας έφεραν τα διαστημόπλοια. Η πρώτη χαρτογράφηση της πλευράς από τον άνθρωπο έγινε στις 7/10/1959 και επομένως ο παλαιός αυτός χάρτης που βρέθηκε στη γη είναι ή από επίσκεψη γήινων στη σελήνη ή από επίσκεψη εξωγήινων στη γη.

Επίσης στην ινδουιστική θρησκεία και στα σανσκριτικά κείμενα ….αναγράφεται ότι σε παλαιότερη ….εποχή η σελήνη δεν υπήρχε ως δορυφόρος και οι άνθρωποι είχαν ανάστημα ύψους: 1.20-1.50 μ.. Αργότερα η γη απέκτησε 3 δορυφόρους και οι άνθρωποι είχαν ανάστημα : 2.50-12.00 μ….. και τέλος με έναν δορυφόρο και ύψος: 1.60-2.00 μ. που συμβαδίζει μέχρι την σημερινή μας εποχή μιας και λόγω της βαρύτητας που είναι (g=9.81 m/sec2) επαληθεύονται οι μετρήσεις.

Είναι αξιοπερίεργο έως τώρα, που πιο κοντινός μας (πλανήτης), στην ουσία τεχνητός δορυφόρος, ο οποίος κατασκευάστηκε για να είναι ακριβώς στη μέση ανάμεσα σε γη και ήλιο, να έχει ακριβώς τον ίδιο δακτύλιο με τον ήλιο και να κρατείται έως τώρα «μυστικό» για τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζει….για τη γη, μιας και έως τώρα έχουμε λάβει γραμμικές εκπομπές μιας διαστάσεως….σαν αυτές που αντιστοιχούν στις ραδιοφωνικές μας εκπομπές/ επιφανειακές εκπομπές δύο διαστάσεων που αντιστοιχούν στις τηλεοπτικές μας εκπομπές / και το κυριότερο ογκομετρικές τριών διαστάσεων ….που παραδόξως δεν αντιστοιχούν σε γήινη τεχνολογία, είναι δε δυνατόν να αποδοθεί με διαμορφωμένους ολογραφικούς δέκτες που «οδηγούνται» από κεραία, που αυτόματα σημαίνει ότι τα σεληνιακά σκάφη και η Σελήνη να διαθέτουν για τις μεταξύ τους επικοινωνίες πομπούς και δέκτες στερεοσκοπικής τεχνολογίας. Και αναφέρομαι εκτενέστερα για την σελήνη, γιατί οι άνθρωποι του πλανήτη γη έως τώρα, εννοώ για την πλειοψηφία…. «χτίζουν» μια συγκεκριμένη «πραγματικότητα» με τις σκέψεις τους, σ’ αυτά που τους πασάρουν και τη διατηρούν με την κοινή τους συναίνεση…!

Μήπως όμως ΑΔΕΛΦΙΑ ήρθε η ΩΡΑ να ΑΝΑΛΑΒΕΤΕΔΡΑΣΗ ….και να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ τις ΔΙΚΕΣ σας ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ;

Επίσης αξιοπερίεργος είναι και ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ…., ο οποίος με αναγραμματισμό μας αποκαλύπτει τη λέξη ΔΙΑΤΡΟΦΗ…..δηλαδή τη ΤΡΟΦΗ του ΔΙΑ…τροφή του ΥΨΙΣΤΟΥ ΔΙΟΣ. Το παράδοξο μ’ αυτόν τον πλανήτη είναι ότι είναι ο ΜΟΝΟΣ που γυρίζει ανάδρομα….ο μόνος που γυρίζει αντίστροφα με τους υπόλοιπους…! Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ….σαν πλανήτης πρόδρομος της ημέρας, έλαβε το όνομά ΕΩΣΦΟΡΟΣ….αυτός δηλαδή που φέρει το ΦΩΣ, το ΕΩΣ, την αυγή, «άγγελος» του ΦΩΤΟΣ και της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, η οποία αποκαλύπτεται εξ αυτού, μα και σαν θεά του Έρωτα και της Ομορφιάς δεν μπορεί να έχει ξεχωριστή θέση στο ΕΡΓΟ και την ΠΡΑΞΗ αυτή: την ΤΡΙΠΛΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΗ ΚΙΝΗΣΗ 666 της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Είναι ο μόνος πλανήτης που εκτελεί εξωστρεφή περιστροφή, αντίθετα από τους υπόλοιπους πλανήτες, οπότε αποτελεί τη μόνη θεότητα και αρχή η οποία επιτρέπει τη λειτουργία της εξωστρεφούς κίνησης. Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ είναι δημιουργική εξ ορισμού και επιπλέον δίνει το ΕΝΑΥΣΜΑ, το ΣΗΜΑ και χαράζει την ΟΔΟ μέσα από την οποία περνά ο «δρόμος» του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ με την ΙΔΕΑ, δηλαδή η ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟΥ και η επιστροφή, ώστε να ολοκληρωθεί το ΕΡΓΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ της ΙΔΕΑΣ. Είναι το πιο «μυστηριώδες» στοιχείο στη διαδικασία της Δημιουργίας, εκείνο που λειτουργεί «παράλληλα» με τον ΖΗΝΑ-ΔΙΑ και δίνει ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ στη Ζεύξη και τον Διαχωρισμό θέτοντας τον έναν και απαράβατο όρο, για να προκύψουν αυτές οι λειτουργίες, όρος που δεν είναι άλλος από την έννοια του ΚΑΛΟΥΣ που ή ίδια επιφέρει, που ο ΖΗΝΑΣ-ΔΙΑΣ επιτρέπει, που ο Δημιουργός εκτελεί και ως εκ τούτου ο ίδιος συντελείται….και που η πλευρά της καταστροφής πάντοτε στερείται…

Η θέαση ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ που θα λάβουμε δημιουργεί νέες διαστάσεις πραγματικότητας. Γίνεται μία σύγκλιση των ΕΑΥΤΩΝ μας πάνω στον πλανήτη. Οι ΕΑΥΤΟΙ μας που θα αναγνωρίσουμε έρχονται από το ΣΥΝΠΑΝ.

Οι ΕΑΥΤΟΙ που θα υποδεχτούμε είμαστε ΕΜΕΙΣ.

Ο τρισδιάστατος κόσμος που ζούμε…έρχεται σε μετωπική «σύγκρουση» διαστάσεων και όχι «σύγκρουση» κόσμων. Περνάμε μέσα σε μια ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Με την εισροή του ΦΩΤΟΣ που λάβουμε μέσα μας, θα είναι μία ΠΡΟΩΘΗΣΗ, μία ΔΙΑΘΕΣΗ και ένα ΜΟΙΡΑΣΜΑ πληροφοριών προς όλους, όσους έχουν τη διάθεση για την αλλαγή αυτή. Είμαστε οι ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ της ΨΥΧΗΣ μας. Η Ψυχή θα δώσει τον ΡΥΘΜΟ και ο ΡΥΘΜΟΣ αυτός είναι το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΦΩΣ και η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ που θα μας «βγάλει» από το ΣΚΟΤΑΔΙ. Σκορπίστε το ΦΩΣ και ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ το με τους υπόλοιπους συν-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σας. Είμαστε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ που ενσαρκωθήκαμε σε διαφορετικά συστήματα πραγματικότητας.

Είμαστε ΤΑΞΕΙΔΙΩΤΕΣ του ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. Ήρθαμε στον πλανήτη γη ως πρέσβεις για να κάνουμε τις πραγματικότητες να συγχωνευθούν και να αποκτήσουν μεγαλύτερη πληροφόρηση μέσα μας, ώστε να ελευθερώσουν τον «φόβο» και να λειτουργήσουν χωρίς εμπόδια. Συνεργαστείτε ΑΡΜΟΝΙΚΑ και υποστηρίζετε τους άλλους, αφού η αναζήτηση με τους άλλους έχει ήδη γίνει πιο έντονη από το1995 και δώθε. Ο καθένας μας γίνεται πλέον ένας φορέαςΦΩΤΟΣ.

Θα έχετε αναρωτηθεί μέσα σας, γιατί … από τότε που συνειδητοποιήσατε την ύπαρξη σας….διαρκώς και διακαώς … «ψάχνεστε» προς πάσα κατεύθυνση και έρευνα….

ΕΡΕΥΝΑ σημαίνει Ε=λευθέρα // Ρ=ρ(οή) εις την // ΕΥ=ορθήν, μη προκαταλειμμένην, αδογμάτιστην, ανιδιοτελή, μη συμφεροντολογικώς προσανατολιζόμενην ανακάλυψιν του // Ν=ν(ου) // Α=α(ρχήν) έχουσα την επιθυμίαν δια ΑΝΑΚΑΛΥΨΙΝ.

Απλά ΑΔΕΛΦΙΑ, ο καθένας μας ήρθε στον πλανήτη για να αφυπνίσει κάτι μέσα του, μέσα στον κωδικό του ΔΝΑ και τώρα ανταποκρινόμαστε σ’αυτή τη διαδικασία. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέξαμε να βρισκόμαστε ξανά εδώ….πίσω στη γη. Πλήθος άλλων συνανθρώπων μας που δεν τους ξέρουμε ακόμη …έχουν ξεκινήσει τη «μεταλλακτική» αυτή διαδικασία της ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας, καθώς η εκπομπή μας …θα επηρεάσει όλο τον ΠΛΑΝΗΤΗ.

Η δική μας ΔΟΝΗΣΗ θα επηρεάσει και τους διπλανούς μας και σαν «ντόμινο» θα αυξάνεται και θα μεταδίδεται το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΦΩΣ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ είναι μία ΙΣΧΥΡΗ ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΣ, αρκεί να το συνειδητοποιήσουμε έγκαιρα. Ο ΕΝΑΣ μπορεί να ΑΛΛΑΞΕΙ τον ΚΟΣΜΟ. Φτάνει να το ενστερνιστείς και να το παλέψεις μέσα σου.

Όταν ξεκίνησα την ενημέρωση για το εμβόλιο Η1Ν1, κατά αρχάς στο διαδίκτυο….και όχι μόνο…ήμουν ο πρώτος, αν κι αυτό δεν έχει σημασία …αλλά σιγά-σιγά…μέρα με τη μέρα…εβδομάδα με την εβδομάδα…φτάσαμε πολλοί ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ να ενημερώνουμε για τις επιπτώσεις του και έτσι ενεργοποιήθηκε όλος αυτός ο κόσμος, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο…, ώστε να αποφύγουμε σε μεγάλο βαθμό να εξαπλωθεί ο ιός που ήθελαν να μας επιβάλλουν …., ώστε στη συνέχεια να μας έφερναν το νέο εμβόλιο Η5Ν1, ώστε να μας τσεκάρουν με ανιχνεύσιμο μικροτσιπτς για μόνιμη παρακολούθηση. Μετά τη μεγάλη ΝΙΚΗ μας, αυτοί θα εξακολουθήσουν και πάλι με όποιο τρόπο κι αν «σκαρφιστούν»… να μας επιβάλλουν και πάλι το τσεκάρισμα…αλλά πλέον ο κόσμος είναι ήδη …ψιλιασμένος και εν μέρει ενημερωμένος.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ, ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ενάντια σε κάθε είδους ΕΠΙΒΟΛΗ. Με τον ίδιο τρόπο από άνθρωπο σε άνθρωπο, θα λάμψει μέσα μας το ΦΩΣ …και από ΚΑΡΔΙΑ σε ΚΑΡΔΙΑ(κάρα Διός) θα ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ την ΑΡΕΤΗ. Είμαστε ΦΟΡΕΙΣ του ΦΩΤΟΣ . Είμαστε «ΦΥΛΑΚΕΣ» της συχνότητας. Είναι βασικό να καταλάβουμε, ότι ΕΜΕΙΣ θα λύσουμε τα «προβλήματα» που αντιμετωπίζουμε γύρω μας. Μην αφήνετε σε άλλους ….να σας τα λύνουν….μην περιμένετε από πάνω….! Η κάθε ΕΞΟΥΣΙΑ μας ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ. Μας έχουν πείσει …ότι την δύναμη την έχουν ΑΛΛΟΙ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι την ΔΥΝΑΜΗ την ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΜΕΣΑ μας.

Αν δεν μας φοβούνταν …δεν θα μας «χειραγωγούσαν» …τόσο έντονα. Αυτοί στην ουσία φοβούνται και θέλουν να μας έχουν στην ίδια συχνότητα, γι’ αυτό και προκαλούν επεισόδια ….ειδικά στα δελτία ειδήσεων, για να μας προκαλούν συνέχεια το αίσθημα της ανασφάλειας και του φόβου. Έως τώρα στην τηλεόραση αλλά και στον κινηματογράφο, αλλά ακόμη και στα ηλεκτρονικά παιχνίδια των παιδιών, προβάλλουν έργα φρίκης, αγωνίας, τρόμου, φόβου κλπ και αυτό γίνεται συνειδητά από αυτά τα άρρωστα μυαλά …ώστε να αναπαράγεται παγκοσμίως η ίδια συχνότητα φόβου και υστερίας των ανθρώπων …για να τρέφονται οι ίδιοι.

Να ξέρετε ότι όσο βρίσκεστε στη διαδικασία ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, αλλά και ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ, θα προσπαθούν αντίστοιχα να σας εμποδίσουν ….δημιουργώντας ένθετες ολογραφικές καταστάσεις….δηλαδή «ψευδείς» βιωματικές καταστάσεις για να σας παραπληροφορούν «έντεχνα».

Όταν διαπιστώνετε, ότι κάτι δεν πάει καλά γύρω σας…στο περιβάλλον σας, να γνωρίζετε ότι θα επιδιώκουν επηρεασμούς στα κοντινά σας πρόσωπα, με στόχο να σας «αποτρέψουν», για να μην συνεχίσετε το ταξείδι …που επιλέξατε να πραγματοποιήσετε απ’ αυτόν τον πλανήτη, σε άλλους κόσμους ανώτερους από εδώ.

Μην πτοείστε …συνεχίστε ΑΦΟΒΑ ….γιατί ΕΣΕΙΣ είσαστε οι ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ.

Πιάστε τον ΠΛΑΝΗΤΗ στα ΧΕΡΙΑ σας…!

ΑΔΕΛΦΙΑ είναι οφθαλμοφανές ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουν τους ανθρώπους του πλανήτη γη, κάτω από το πρίσμα των διάφορων θρησκειών και κάθε θρησκεία έχει το δικό της «θεό». Αυτό γίνεται συνειδητά, ώστε να έχετε «πάντα» κάποιον πάνω από το κεφάλι σας.

Όχι, δεν χρειάζεστε ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ, για να έρθετε σ’ επαφή με τον «ΘΕΙΟΝ».ΜΟΝΟΣ σου επικοινωνείς απ’ ευθείας με την Ανώτερη Πνευματική Συνειδητότητα ερευνώντας και αμφισβητώντας ταυτόχρονα, όλα όσα σε περικλείουν.

ΕΣΥ είσαι ο ΠΟΜΠΟΣ και ο ΔΕΚΤΗΣ. Μπορείς να το κάνεις ΜΟΝΟΣ σου. Βρες τον κατάλληλο χώρο ή ενεργειακό τόπο και αφέσου στη διαδικασία. Έλα αντιμέτωπος με τον ΕΑΥΤΟ σου. Πάψε να μιλάς πολύ….και να παραμιλάς….γιατί ξοδεύεις άσκοπα ενέργεια και πήγαινε εκεί που σε προστάζει η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ σου. Ενεργοποίησε τη «λάμπα» που έχεις μέσα σου. Το κουμπί βρίσκεται επάνω σου. Απλά δεν το «πατάς». Κι επειδή εύλογα θα αναρωτηθείς που είναι αυτό το «κουμπί»…..αυτό θα το βρεις ΜΟΝΟΣ σου. Είναι ΔΙΚΟ σου μέλημα . Εγώ απλά με αυτό το ΚΕΙΜΕΝΟ σε ΠΡΟΤΡΕΠΩ και σε ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ να το ΠΡΑΞΕΙΣ.

Μην ψάχνεις την ΓΝΩΣΗ μέσα από τους ΑΛΛΟΥΣ. Ψάξτην ΜΕΣΑ σου. Αυτό που εγώ σου δίνω, είναι ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ πληροφόρηση – γνώση, θα σου ΔΟΘΕΙ από την λάμψη του ΦΩΤΟΣ.

Είσαι ΦΩΤΟΦΟΡΟΣ. Η φώτιση γίνεται ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ και όχι με τις πέντε αισθήσεις. ΟΛΟΙ έχουμε πρόσβαση στη ΓΝΩΣΗ, αρκεί να θελήσουμε να «λαμπαδιάσουμε» το ΕΙΝΑΙ μας.

ΝΗΝΕΜΙΑ-ΗΡΕΜΙΑ-ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και θα βιώνουμε κάθε μέρα, άλλες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ. Το μυστικό είναι απλό, αλλά σας διαφεύγει, γιατί ταυτόχρονα ασχολείστε με πολλά ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ασχοληθείτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με τον ΕΑΥΤΟ σας.

Γιατί λέτε να μας θέλουν, να μας έχουν σε «ρομποτοειδή» κατάσταση;

Απλά μας θέλουν σαν «στρατιωτάκια», ώστε να μην ασχολούμαστε με τον ΕΑΥΤΟ μας και ανακαλύψουμε τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ που κρύβουμε μέσα μας.

ΑΔΕΛΦΙΑ μην βασανίζετε το μυαλό σας με τις πολλές «θεωρίες» και ποια είναι η πιο ΣΩΣΤΗ. Βρείτε τα με τον ΕΑΥΤΟ σας.

Η μεγαλύτερη ΝΙΚΗ είναι να ΝΙΚΗΣΕΤΕ τον ΕΑΥΤΟ σας.

Ο «φόβος» να βρεθείτε αντιμέτωποι με τον ΕΑΥΤΟ σας όμως, είναι ότι ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ να τον ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ και έτσι αποφεύγετε να λάβετε το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝΦΩΣ που θα «πλημμυρίσει» τα σωθικά σας και θα γίνετε ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.

ΜΗ ΦΟΒΟΥ….ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.

Ως ΕΩΣΦΟΡΟΙ ….δηλαδή ως ΦΟΡΕΙΣ ΦΩΤΟΣ που είμαστε, φέρνουμε το ΦΩΣ στον πλανήτη και επιτρέπουμε την εξέλιξη της ανθρωπότητας, κάνοντας το ΚΟΣΜΙΚΟ εξελικτικό άλμα στην ΕΠΙΓΝΩΣΗ και τη ΔΙΑΝΟΙΑ(ΝΟΥΣ ΔΙΟΣ), γειώνοντας αυτή τη συχνότητα πρώτα μέσα στον ΙΔΙΟ μας τον ΕΑΥΤΟ, στο ΙΔΙΟ μας το ΣΩΜΑ ….απλά με το να το ΖΟΥΜΕ.

Ο δικός μας ΗΛΙΟΣ ονομάζεται ΑΛΚΥΩΝ….και ίσως να μην είναι «τυχαίο», ότι αυτό το κείμενο το γράφω σ’ αυτό το μέρος που λέγεται «ΑΛΚΥΩΝ».

ΑΔΕΛΦΙΑ, κάνουμε κύκλους ή σπείρες φεύγοντας από τον ΗΛΙΟ και φέρνουμε τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ απ’ αυτόν ….σε όλα τα διάφορα συστήματα του σύμπαντος.

ΧΑΡΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ-ΚΑΝΕ ΣΧΕΔΙΑ-ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΟΥΡΑΝΙΕ ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

Στην Τρίτη Διάσταση(συχνότητες 3ης πυκνότητας) που βιώνουμε εδώ στον πλανήτη γη, έχουμε δυστυχώς «εγκλωβιστεί» ως είδος…. αρκετό διάστημα και υπήρχε έως τώρα περιορισμός, στο τι μπορούσαμε να βιώσουμε.

Ηλεκτρομαγνητικά ελεγχόμαστε με τέτοιο τρόπο, ώστε δημιουργούμε ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ σ’ ένα συγκεκριμένο φάσμα πραγματικότητας. Όμως με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ο καθένας μας δημιουργεί κινητική πραγματικότητα.

Η ΣΚΕΨΗ μας προηγείται από την ΕΜΠΕΙΡΙΑ μας.

Απλά σκεφτείτε να κάνετε κάτι ΩΦΕΛΙΜΟ γύρω σας, στο περιβάλλον σας. Στοχοποιήστε και ρίξτε το βέλος σας. Κατόπιν θα βιώσετε την ΕΜΠΕΙΡΙΑ που είναι καθρέπτισμα του τι σκέπτεστε. Οι ΣΚΕΨΕΙΣ μας δημιουργούν τον κόσμο μας, κάθε στιγμή, κάθε λεπτό.

Η ΣΚΕΨΗ δημιουργεί την ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Μην πάλλεστε ανάμεσα στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ και στο ΜΕΛΛΟΝ.

ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ….!

Ξυπνήστε την επόμενη μέρα και πείτε είμαι μια ΧΑΡΑ , είμαι ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, όλα θα πάνε ΚΑΛΑ. Πιστέψτε το. Δεχτείτε την ΕΥΘΥΝΗ για όσα συμμετέχετε, για ότι σας συμβαίνει και αν κάτι δεν σας αρέσει ρωτήστε τον ΕΑΥΤΟ σας, με ποιον τρόπο θα το ΑΛΛΑΞΕΤΕ και να λειτουργήσετε προς ΟΦΕΛΟΣ δικό σας, αλλά και των γύρων σας. Αν θέλετε να αλλάξει η ΚΟΙΝΩΝΙΑ σας, θα αλλάξει αρκεί να το στοχοποιήσετε.

Ενεργοποιήστε και τους διπλανούς σας, κάνοντας μία καλή πράξη, χωρίς ιδιοτέλεια. Προσφέρετε απλόχερα με αγάπη, χωρίς αντάλλαγμα.

Οραματιστείτε έναν ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ.

Μην αναπαράγετε ότι τώρα….την «βάψαμε»….ωχ έχουμε οικονομική κρίση …κλπ , αυτά μας τα «έσπειραν», για να χαμηλώσουν τους κραδασμούς μας, ώστε να μας διαβάλλουν τη συχνότητα.

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ. Βάλτε μια σφραγίδα στον ΕΑΥΤΟ σας. ΕΠΙΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟΝ.

Τα δικά μου «λόγια» σας παροτρύνουν, ώστε ΕΣΕΙΣ με τα δικά σας «ΛΟΓΙΑ», να μιλήσετε στον ΕΑΥΤΟ σας και να τον πείσετε ν’ αλλάξει ΣΤΑΣΗ. Πείστε πρώτα τον εαυτό σας και αφήστε να ασχολείστε με το τι κάνουν οι άλλοι. Να μετουσιώσετε το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ τοπίο, που θα αλλάξει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της γης. ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΦΩΤΟΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΦΩΣ …ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ…! Αυτός ο «χρόνος», όπως τον ορίζουμε εδώ στη γη, τώρα πλέον είναι ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ. Ήρθε η ώρα ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ να γίνεις «ΤΕΧΝΙΤΗΣ» του ΦΩΤΟΣ και της νέας πραγματικότητας.Η πραγματικότητα μας είναι αποτέλεσμα των σκέψεών μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ το πώς θέλουμε να είναι τα ΠΡΑΓΜΑΤΑ γύρω μας και έτσι θα γίνουν. Εμείς οι ΙΔΙΟΙ θα αλλάξουμε την ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, χρησιμοποιώντας με απλό τρόπο τη δέσμευση της αποφασιστικότητας και τη θέληση που θα διαθέσουμε για έναν ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ.

Δεν περιμένουμε ΒΟΗθΕΙΑ από κανέναν εξωγήινο παράγοντα. Σας το λέγω πολύ απλά …αν έρθει κάποιος στο σπίτι σας που κατοικείτε τώρα….παράνομα, να το παραβιάσει, τι θα κάνετε; Θα περιμένετε το γείτονα να αντιδράσει ….κι εσείς θα κάθεστε και θα κοιτάτε;

Ή θα αντιμετωπίσετε ΜΟΝΟΙ σας την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

Έτσι είναι και με τη γη. Είναι το τωρινό μας ΣΠΙΤΙ κι ΕΜΕΙΣ οι κάτοικοι της, θα αντιμετωπίσουμε κάθε ΕΠΙΔΡΟΜΗ και ΛΕΗΛΑΣΙΑ. Μην νιώθετε ότι είσαστε «μικροί» και «αδύναμοι» κρίκοι.

Είμαστε ΔΥΝΑΤΟΙ και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερο τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ μας, πιο ενεργά και δυναμικά. Ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ μπορεί να αλλάξει το «ρου» της ιστορίας. Ο Μέγας Αλέξανδρος όταν έκλεισε την ΠΥΛΗ της ΑΟΡΝΗΣ ΠΕΤΡΑΣ (πύλη στη μέση Ανατολή που δεν ελέγχεται εύκολα λόγω της αστάθειας της, η οποία σφραγίστηκε με εντολή της Αθηνάς και του Απόλλωνα, ώστε να γίνει απαγόρευση και ενσάρκωση αρνητικών οντοτήτων και σφραγίστηκε η κάθοδός τους. Επίσης παρατηρήθηκε τότε και αύξηση συσσώρευσης αρνητικής ενέργειας που είχαν εκπέμψει οι άνθρωποι….ώστε να μην υπάρχει διαφυγή προς το σύμπαν)… στην ουσία ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ήταν μόνος κατά αρχάς….αλλά στην πορεία ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ την ΙΔΕΑ του…και με τη βοήθεια αρκετών συνελλήνων, υλοποίησε το ΕΡΓΟ του.

Έτσι κι ΕΣΕΙΣ ΑΔΕΛΦΙΑ μην περιμένετε να γίνει ο διπλανός σας «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ….γίνετε ΕΣΕΙΣ ….ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στο δικό σας χώρο. Κάνετε μία μικρή ΝΙΚΗ ….για να καταφέρετε στη συνέχεια ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ. Όλα βρίσκονται στα ΔΙΚΑ μας ΧΕΡΙΑ. Είμαστε η «ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ» του πλανήτη. Αν δεν το πιστέψετε μέσα σας αυτό, όλα τα παραπάνω είναι ξερές λέξεις. Θέλει θάρρος και ανδρεία. Αν έχετε τα «κότσια» ….πολεμήστε το ΣΚΟΤΑΔΙ. Αλλιώς είσαστε κι εσείς «κότες», κοτοπουλάκια για σφαγή. Μάθετε πώς να κατευθύνετε αυτό που έχετε μέσα σας, να το χρησιμοποιείτε και πώς να γίνετε ΕΝΑ μ’ αυτό. Ήρθε η ώρα να αψηφήσετε τους νόμους των ανθρώπων με την ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ σας κατεύθυνση και «ρότα»…. της ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ και της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ σας.

ΑΔΕΛΦΙΑ έχετε δέσμευση προς τον εξυψωμένο σας ΕΑΥΤΟ. Αφού δεσμευτείτε την ΕΝΕΡΓΕΙΑ του ΦΩΤΟΣ, την ΕΝΕΡΓΕΙΑ της ΕΞΥΨΩΣΗΣ και της ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ, έχετε πλέον «σημαδευτεί» από τη διαδικασία και ζητάτε την επιτάχυνση της εργασίας άμεσα. Τα βιώματά σας, πείτε τα σε δεκτικούς ανθρώπους, ότι κάτι έχει αλλάξει μέσα σας. Πλέον είμαστε πολλοί. Είμαστε στήλες ΦΩΤΟΣ. Δείτε τον ΕΑΥΤΟ σας ως ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΤΗΛΗ, η οποία το ΦΩΣ της, φθάνει στο ΣΥΜΠΑΝ. Με το να ζείτε μέσα στο ΦΩΣ σιγά-σιγά θα σας πλησιάσουν κι άλλοι και ο αριθμός θα αυξάνεται καθημερινά. Θυμηθείτε πόσοι λίγοι-λιγοστοί ήμασταν πριν το 1995 και πόσους ήδη γνωρίζετε τώρα. Να σκέφτεστε ότι υπάρχουν κι άλλοι ….που ίσως να μην τους γνωρίσουμε και εκείνοι όμως θα βιώνουν τις ίδιες εμπειρίες με εμάς. Είμαστε ΦΟΡΕΙΣ ΦΩΤΟΣ σε όλο τον πλανήτη. Υπογράψαμε «συμβόλαιο» με το ΠΝΕΥΜΑ.

Υποθήκη είναι ο ίδιος μας ο ΕΑΥΤΟΣ.

Ζούμε επιτέλους τη «θεικότητά» μας. Προσοχή όμως, ας μην γίνουμε ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΕΣ και έμποροι γνώσεων. Απλά κάνουμε ΜΟΝΟΙ μας τις εργασίες μας και ζούμε με τρόπο, που όλους όσους αγγίζουμε, σπέρνουμε μέσα τους τον «Θεικό» σπινθήρα…στο «μακρινό/κοντινό» ταξείδι της ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ..

ΑΔΕΛΦΙΑ, η ανθρώπινη ύπαρξη, είναι σαν ένα καράβι, όπου το σκάφος είναι το «σώμα» μας και το εμπόρευμα είναι η «ψυχή» μας.

Σε κάθε ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ κουβαλάμε πάνω στο σώμα μας την ψυχή μας, δηλαδή εκείνα τα «εμπορεύματα» τα οποία κουβαλάμε από τις προηγούμενες ζωές μας και μαζί μ’ εκείνα που προμηθευόμαστε στην τωρινή ζωή και προσπαθούμε στο «ταξείδι» της ζωής να τα μεταφέρουμε με ασφαλή τρόπο, αφού πρώτα βρούμε λιμάνι. Το λιμάνι είναι ο ΣΤΟΧΟΣ μας. Ψυχή και σώμα βρίσκονται σε συνεργασία για την επίτευξη του στόχου. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν βάζουν στόχο στη ζωή τους και περιπλανιούνται άσκοπα στο πέλαγο….Για κάθε λιμάνι έχουμε και την βελτίωση της ψυχής μας, η οποία πορεύεται για ν’ ανοίξει τα πτερά της, ώστε κάποτε…να πετάξει, μια για πάντα….. για τον προορισμό της .

ΑΔΕΛΦΙΑ, αν επιλέξουμε αύριο να δημιουργήσουμε τη ΧΑΡΑ, η αυριανή μέρα θα είναι ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ. Αν επιλέξουμε αύριο να δημιουργήσουμε τη ΛΥΠΗ, η αυριανή μέρα θα είναι ΛΥΠΗΜΕΝΗ. Αυτό κάνουν και σήμερα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που είναι ελεγχόμενα….με τον οικονομικό πόλεμο και όχι μόνον. Ξαφνικά μας ενημερώνουν ότι γίναμε «φτωχοί» ότι βρισκόμαστε σε μαρασμό ….έχουν βάλει φυσικά και το χεράκι τους μερικοί και συγκεκριμένοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ της χώρας μας και γεμίζουν τον κόσμο με αγωνία, σύγχυση, άγχος κι αυτό μας κρατάει μαζικά σε χαμηλούς κραδασμούς. Πόσοι από εμάς …έπαψαν να χαμογελούν; Αναπαράγουμε δυστυχώς …χωρίς να το καταλαβαίνουμε ότι μας «πασάρουν» …και το ανατροφοδοτούμε ο ένας στον άλλον.

Καλό είναι να κρατούμε την ψυχραιμία μας και να βρούμε τρόπους «επιβίωσης» …γιατί ακόμη και με τα λίγα τα καταφέρνουμε. Ακόμη και ο οικονομικός μαρασμός που προσπαθούν να μας επιβάλλουν….αφού στην ουσία υλοποιούν τα σχέδια τους….ΕΜΑΣ δεν μας πτοεί. Είναι μια ευκαιρία για να ενωθούμε. ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ. Είναι η ώρα να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ και να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι «χτυπηθήκαμε» πρώτοι …! Εμείς μέσα από την ιστορία μας …έχουμε αποδείξει ότι κρύβουμε την «φλόγα» της επανάστασης. Ίσως η σπίθα…να γίνει σπαθί…και το προβάλλουμε πλέον ως όπλο αντίστασης.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ έτσι κι αλλιώς είναι απρόβλεπτοι…και αυτό το φοβούνται…!

Αλήθεια ΑΔΕΛΦΙΑ….αν σας έκανα μία ερώτηση, τι ακριβώς θα απαντούσατε ;

ΕΡΩΤΗΣΗ: «Ποια είναι τα δυο πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σας ;»

Σίγουρα θα υπήρχαν ποικίλες απαντήσεις…..αλλά για μένα η απάντηση είναι μία:

ΤΟ ΣΩΜΑ μου και η ΓΗ. Αλήθεια το έχετε ποτέ σκεφτεί;

Είναι τα δύο ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ …που κατέχουμε. Είναι καθήκον να προσέχουμε το σώμα μας, γιατί χωρίς αυτό δεν θα ήμασταν εδώ. Ως ανθρώπινο είδος οφείλουμε να τιμούμε τον «φορέα» μας, την «φωλιά» μας ….το σώμα μας.

Πάλι χωρίς την ΓΗ δεν θα είχαμε την ευκαιρία να βρισκόμασταν εδώ. Από τη στιγμή που αντιλαμβανόμαστε αυτό, σημαίνει ότι οφείλουμε να ξέρουμε τον ΤΡΟΠΟ με τον οποίο θα ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ, αυτά τα δύο πολύτιμα ΑΓΑΘΑ, το ΣΩΜΑ και τη ΓΗ. Το γιατί είναι ένα ζητούμενο προς έρευνα και αναζήτηση. Το σώμα και η γη είναι τα ΣΠΙΤΙΑ μας. Θέλουν αγάπη και φροντίδα.

Λειτουργήστε ως ΟΝΤΑ με ΥΨΙΣΤΗ «ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ».

Όταν έρθουν οι πλανητικές διασταυρώσεις διαστάσεων, οι πραγματικότητες θα καταρρεύσουν, αλλά μόνον για όσους χρειάζονται να διαλυθούν οι πραγματικότητες τους. Μέσα στο σώμα μας ήδη συν τελούνται διάφορες δραστηριότητες.

Ελέγχετε συνέχεια την επίδραση των αλλαγών στο νευρικό σας σύστημα. Αν θυμάστε καλά….με το εμβόλιο Η1Ν1 …για όσους δυστυχώς το έκαναν …παρατηρήθηκε νευρικός κλονισμός …και ήταν μία από τις παρενέργειες του συγκεκριμένου εμβολίου…και δεν ήταν τυχαίο ασφαλώς, το ότι ήθελαν να διαταράξουν το ΝΕΥΡΙΚΟ μας ΣΥΣΤΗΜΑ…γιατί απλά με την ΕΛΕΥΣΗ του ΦΩΤΟΣ …οι ΦΩΤΕΙΝΕΣ/ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΙΝΕΣ που βρίσκονται στο ΔΝΑ …μας θα αλλάξουν και το νευρικό μας σύστημα, θα μοιάζει σαν ένα «όχημα» που πηγαίνει από μια εθνική οδό με 2 λουρίδες κυκλοφορίας…σε μία εθνική οδό με 12 λουρίδες κυκλοφορίας. Συγχρόνως, θα αποκτήσουμε μνήμες από γεγονότα που συνέβησαν ταυτόχρονα με άλλα γεγονότα. Οι φωτΕΙνοι/κωδικοποιημένοι κλώνοι θα ανασχηματίζονται και θα αρχίζουν να εκπέμπουν, όσα είχαν αποθηκευμένα και το νευρικό σύστημα, θα πρέπει να είναι ικανό, να τα μεταφέρει και να τα μεταφράζει.

Να γνωρίζετε ότι θα υπάρχει κοινωνική αναταραχή ανάμεσα στον κόσμο και στα κράτη και θα υπάρξουν μετακινήσεις πληθυσμών και θα δημιουργηθεί χάος….και θα υπάρξει περίοδος αναπροσαρμογής. Όταν γίνει η αλλαγή αυτή, από την τρίτη διάσταση προς την τέταρτη, θα εισχωρήσετε σ’ ένα νέο κόσμο.

Την διαδικασία αυτή, θα την παρακολουθήσουν όμως κι άλλες οντότητες, από άλλους πλανήτες, για τους δικούς τους λόγους και θα έχουν θέαση, στο πως θα γίνει αυτή η «διαδικασία»…. στο πλανήτη γη και θα είναι παρατηρητές.

Όταν γίνει η μεταβολή αυτή μια μερίδα ανθρώπων που θα έχουν πρόσβαση σ’ αυτή τη διαδικασία (γιατί απλά είναι κωδικοποιημένο το ΔΝΑ τους), θα «φύγουν» από τον πλανήτη γη κι αυτό θα επιδράσει στη συνειδητότητα της γης, για όσους παραμείνουν. Αναλόγως με τη δόνηση και τη συχνότητα του καθενός, θα βιώνουμε με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ τρόπο την αλλαγή αυτή. Η αλλαγή αυτή στη ζωή μας, είναι μία «ευλογία»…είναι ΑΡΜΟΝΙΑ. Όποιος έχει ασχοληθεί εκτενέστερα, με την Μουσική Αρμονία των Συμπάντων ….μέσω της Πυθαγόρειας Φιλοσοφίας, θα κατανοήσει καλύτερα αυτή την κατάσταση. Ήδη μερικοί από εσάς, έχετε συνειδητοποιήσει ότι τίποτα δεν είναι «τυχαίο….συναντήσεις με πρόσωπα …καταστάσεις….γεγονότα». Να το ξέρετε την κατάλληλη στιγμή, θα είσαστε στο κατάλληλο σημείο και θα το αναγνωρίζετε πλέον καθαρά. Μερίδα ανθρώπων εδώ στον πλανήτη γη, βρίσκονται για την προσωπική τους ΕΞΕΛΙΞΗ. Μιλάμε για την εξέλιξη του ΕΙΔΟΥΣ μας.

Φανταστείτε ΑΔΕΛΦΙΑ τον ΕΑΥΤΟ σας σαν ένα «χωράφι». Όποιος το καλλιεργεί «κατάλληλα» θα λάβει «καρπούς». Είναι μία «φυσιολογική» εξέλιξις.

Τι σημαίνει ΕΞΕΛΙΞΙΣ;

ΕΞ και ΕΛΙΞΙΣ. Δηλαδή ο πρώτος τέλειος αριθμός ΕΞ(6) και ΕΛΙΞΙΣ, δηλαδή ο ΕΛΙΚΑΣ του ανθρώπου, η ΕΠΙΦΥΣΙΣ που θα ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ, για να αλλάξουμε διάσταση. Στα αρχαία Ελληνικά Μυστήρια, οι μυημένοι είχαν την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στις υπόλοιπες διαστάσεις και να «παίρνουν» Πληροφορίες. Η μυστικότητα ήταν επιβεβλημένη για λόγους ….ασφάλειας.

Αν ο άνθρωπος δεν «καλλιεργήσει»….μέσα του, προορίζεται μόνον στην ικανοποίηση των «αναγκών» του και καθίσταται δέσμιος των ενστίκτων του (επιβίωση-αναπαραγωγή-κυριαρχία) και έτσι δεν ανελλίσεται ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, δια την συγκρότηση μιας οργανωμένης ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Κοινωνία σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα γίνουν ΚΟΙΝΩΝΟΙ, δηλαδή φορείς του ΦΩΤΟΣ. Παρ’ όλα αυτά, τα ΕΝΣΤΙΚΤΑ αποτελούν τα μόνα ισχυρά δεσμά από τη γήινη προς την ουράνια θεική φύση του ανθρώπου.

Κάθε ένστικτο είναι και ένα ΑΟΡΑΤΟ ΝΗΜΑ της ΑΡΙΑΔΝΗΣ, το οποίο συνδέει τους δύο ΚΟΣΜΟΥΣ (των Δημιουργών και τω Γεννημάτων τους), ώστε να τηρούνται ορισμένες βασικές λειτουργικές αρχές της ΖΩΗΣ.

Είναι απλό …αν δεν υπήρχε το αίσθημα της ΠΕΙΝΑΣ θα πεθαίναμε από ΑΣΙΤΙΑ, γιατί ως μη αντιληπτή η ανάγκη, δεν αντιμετωπίζεται δεόντως.

Αν επίσης δεν είχαμε το ένστικτο της σεξουαλικότητας, δεν θα αναπαραγόμασταν, δεν θα γεννούσαμε και θα σταματούσε η ζωή και η εξέλιξη.

Γιατί λέτε εσείς τα «υποχθόνια» αυτά όντα, να ζητούν διαρκώς την κλωνοποίηση ; Γιατί μας μολύνουν διαρκώς και έχουν περιορίσει τα σπερματοζωάρια στον αντρικό πληθυσμό ….ώστε να έχουμε σήμερα χαμηλή περιεκτικότητα γονιμότητας; Απλά θέλουν να σταματήσει η «φυσιολογική» εξέλιξις αναπαραγωγής των ανθρώπων και να φτιάξουν ελεγχόμενα «ανθρωποειδή» …χωρίς βούληση, ώστε να είναι η μόνιμη «διατροφή» τους.

ΑΔΕΛΦΙΑ, η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ σας….θα σας φέρει αντιμέτωπους με το ΕΙΝΑΙ σας. Τολμήστε. Πολλοί θα αναρωτιέστε γιατί δεν γίνεται η ενεργοποίηση ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε όλους. Φανταστείτε όμως …να πέσει απότομα ηλεκτρικό ρεύμα …θα καούν όλα. Φανταστείτε να πέσει απότομα μεγάλη ποσότητα νερού, σαν καταρράκτης …θα πνιγούμε όλοι.

Η αφύπνιση και η ενεργοποίηση γίνεται με ΡΥΘΜΟ, ώστε να μην δημιουργηθεί άμεσο «μπλοκάρισμα». Στην ουσία, η ΨΥΧΗ μας συλλέγει εμπειρίες, τις επεξεργάζεται και τα δεδομένα τα αποκωδικοποιεί, ώστε να δει τη νέα πραγματικότητα ξεκάθαρα. Η σπΕΙρα είναι το «κλΕΙδί» για να μπορέσετε να συνδεθείτε μ’ αυτό που υπάρχει μέσα σας. Οραματιστείτε την σπείρα, η οποία θα γίνει η «γέφυρα» επικοινωνίας με το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΦΩΣ. Δημιουργήστε τις αρμονικές του ήχου μέσα στο σώμα σας. Οι συχνότητες των πλανητών δημιουργούν μία οκτάβα. Ο ήχος είναι μία ΔΙΟΔΟΣ που σας συνδέει με τα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ σας ΚΕΝΤΡΑ. Νιώστε τη συγκεκριμένη συχνότητα και αποδεχτείτε την. Εσείς οι ίδιοι και το σώμα σας γίνετε «ΌργανοΝ» μουσικής, όπου το Π-ΝΕΥΜΑ θαρθεί να σας πλησιάσει, όταν αγγίξετε τις αρμονικές συχνότητες. Οι συχνότητες θα ξεκλειδώσουν συγκεκριμένες πληροφορίες. Θα υπάρξει ΑΡΜΟΝΙΑ μέσα στο σώμα σας. Η ενέργεια θα ξεσηκώσει κύματα «παλιριακά» και θα χορεύετε σε παλμό άλλης πραγματικότητας. Πείτε λόγια καλά στους διπλανούς σας, ευχάριστα, τραγουδήστε τους το ρυθμό. Μερικοί έχετε νιώσει την σύνδεση αυτή ….αλλά όχι και την ενεργοποίηση. Όλα ξεκινούν από την ΠΡΟΘΕΣΗ, από τη ΣΚΕΨΗ ….για να φτάσουμε στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και την ΠΡΑΞΗ.

Καλέστε την ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ του ΦΩΤΟΣ να έρθει ΜΕΣΑ σας.

Γίνετε ΣΤΗΛΗ ΦΩΤΟΣ. Να παίρνετε βαθιές αναπνοές και κατόπιν να σκέφτεστε με τη σειρά από κάτω προς τα πάνω όλα τα ενεργειακά σας κέντρα (7+5).

ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΤΟΦΩΡΟ ΛΕΥΚΟ ΖΩΟΓΟΝΟΝ ΦΩΣ.

Πηγαίνετε στα ΙΕΡΑ μας.

Μπορείτε καθημερινά ή όταν έχετε χρόνο να γυρίζετε γύρω από τον άξονα σας …γύρω από τον ΕΑΥΤΟ σας με ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ φορά (δηλαδή από αριστερά προς τα δεξιά). Για καλύτερη συγκέντρωση, καθώς γυρίζετε σαν σβούρα, να βάζετε ένα σημείο για εστίαση….και να μετράτε τις φορές.

Η κλίμακα είναι: 11-22-33-44-55-66-77-88-99.

Αν δυσκολεύστε να γυρίσετε για μία ολόκληρη φορά 33 στροφές….εξασκηθείτε με 3 μετά 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, 33. Όταν νομίζετε, ότι είσαστε έτοιμοι… κάνετε μονομιάς 33 στροφές. Αυτή η περιδίνηση στροβιλισμού, πρέπει να γίνει άλλες δύο φορές …σύνολο τρεις φορές, δηλαδή 33+33+33 στροφές σύνολο. Αυτό για μία ημέρα. Όταν τελειώσετε τις τρεις προσπάθειες σύνολο 99 φορές ξεχωριστά, κάθε φορά από 33 …με διακοπή 6 λεπτά τη φορά….τότε στη κάθε φορά, καλό είναι να ενώνετε τα χέρια σας και να τα ακουμπάτε στις άκρες των δακτύλων, μπροστά από το στήθος σας, για 1 λεπτό. Να ισορροπείτε τα πόδια σας …σχετικά ανοιχτά και να είσαστε γειωμένοι με τη γη…έχοντας βγάλει τα υποδήματά σας.

Τότε τα ενεργειακά σας κέντρα θ’ αρχίσουν να πάλλονται και να δονούνται. Ίσως μερικοί να θέτετε….. ότι δεν έχετε τον χρόνο να μπείτε σ’ αυτή τη διαδικασία. Εεε..! Για άλλα όμως ανούσια πράγματα έχετε…! Καλό είναι να βιώσετε αυτή τη διαδικασία μόνοι σας σε χώρο …ελεύθερο από επηρεασμούς και φυσικά όχι σε σπίτια.

Όσοι έχετε υπομονή και περιμένετε….. θα δείτε να γίνονται θαύματα μέσα σας. Όλα αυτά τα χρόνια περιμένατε το θαύμα έξω από εσάς…αλλά το θαύμα είναι ΜΕΣΑ σας.

Δεν χρειάζεστε ενδιάμεσο.

Το διάμεσο είσαστε ΕΣΕΙΣ οι ΙΔΙΟΙ.

Η ΘΕΤΙΚΗ σας ΕΝΕΡΓΕΙΑ είναι η ΔΥΝΑΜΗ σας.

Να έχετε Θάρρος και Πίστη στον ΕΑΥΤΟ σας.

Εσείς είστε η ΔΥΝΑΜΗ.

Πάρτε την ΜΟΙΡΑ στα ΧΕΡΙΑ σας.

Το ΦΩΣ θα σας περιλούσει και θα σας γεμίσει ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ.

Φιλτράρετε την ΕΝΕΡΓΕΙΑ του ΦΩΤΟΣ μέσα σας και μεταδώστε το ΦΩΣ με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ σας,

Ήρθε η ώρα…. ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ της ΓΗΣ, να γίνουμε ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ του ΕΑΥΤΟΥ μας και του ΚΟΣΜΟΥ, όπου ΖΟΥΜΕ.

ΕΡΡΩΣΘΕ

Με εκτίμηση

(Ε.Ι.)

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Περιστροφή Μετά Ανόδου....


Περιστροφή Μετά Ανόδου.
Σπειροειδής.
Ά - Πολον ΠασιΦαές Ον,
Φαεινόν Παν Θεατόν.

Ουρανία Ισχύς Ασβέστου Πυρός,
Νοημόνου,
Ι - ΔΙΟ - Φύεται.

Αέναός τε και Ακατάπαυστος Κίνησις,
Κλεις Μυστηρίων,
Φάους Ηεηλιοίου το Καταύγασμα.

Φαόνειος Ρους ες Άπασαν Γαίαν
Προς ΕνΣωμάτωσιν Όντων
Ες ΠυρόΦως
Δυνάμεων Διός,
Υψίστου,
Άνακτος.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.