Κάνε θετικές σκέψεις!!!                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Κάνε θετικές σκέψεις!!!

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Κάνε θετικές σκέψεις!!!

Γράφει ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Σας το έχω γράψει αρκετές φορές …. και θα το επαναλαμβάνω συνέχεια. Αυτή την περίοδο υλοποιούνται οι σκέψεις μας σε μεγάλο βαθμό… και ειδικά όταν έχουμε εμμονές.
Ο κυρίαρχος Νους… μετατρέπεται και γίνεται πλέον… ο κυρίαρχος της ζωής σας. Εάν ξεκάθαρα οι σκέψεις σας… είναι δικές σας σκέψεις και πράγματι σας ανήκουν… τότε θα οδηγηθείτε στη ζωή που σκέφτεστε… αργά ή γρήγορα. Εάν όμως οι σκέψεις σας… ορίζονται από αυτό που βλέπετε ή από αυτό που νομίζετε ότι βλέπετε ή από αυτό που θεωρείτε ότι βλέπετε ή από αυτό που σας έχουν πει ότι βλέπετε…. τότε θα λάβετε και θα πάρετε τη ζωή που σας ετοίμασαν….!


Με λίγα λόγια…. αυτό που πιστεύεις, αυτό στο τέλος και θα έχεις…. με την προϋπόθεση να μην συγκρούονται οι προσδοκίες σου… με τις πεποιθήσεις σου.

Κυριάρχησε στον εσωτερικό σου εαυτό και δούλεψε την μηχανή του εγκεφάλου σου… κάνοντας ένα ΚΤΕΟ… και μετά δες… τι δεν πηγαίνει καλά… τόσο στο σωματικό φορέα… όσο και στον πνευματικό φορέα. Προσδιόρισε το πρόβλημα σου… και βρες τη λύση του πρώτα προφορικά και μετά κάντο και στην πράξη. Ξεκούραζε όσο μπορείς… τακτικά τον εαυτό σου και τον ακοίμητο εργάτη…. που λέγεται Νους. Μόνον όταν θα είσαι ήρεμος να παίρνεις αποφάσεις… διότι ο κυρίαρχος Νους χαράζει… δεν ακολουθεί. Μένει στη σιωπή… και διαλογίζεται. Περιμένει με υπομονή και δεν προτρέχει. Βρίσκει το στόχο και δεν απλώνεται σε πολλά πράγματα. Αυτοσυγκεντρώνεται σ’ ένα πράγμα και δεν σπαταλάει άσκοπα την ενέργεια του. Κάνει πράξεις αυτά που σκέφτεται και δεω ζει μέσα στο παραμύθι. Αφουγκράζεται… τις φωνές σαν του… Ελλάνιου Ιφιγένη και δεν εθελοτυφλεί…. αφού ερευνά διεξοδικά και αμφισβητεί … γύρω του… το τι συμβαίνει. Δημιουργεί συνειδητά και με γνώση και δεν παρασύρεται από το τυχαίο γεγονός… που έρχεται κοντά του… αλλά εάν όμως είναι σημάδι επαναλαμβανόμενο… το παρακολουθεί με προσοχή. Μαζεύει όλες τις εμπειρίες της ζωής του… ότι έζησε στο παρελθόν και κάνει μία ανασκόπηση… για να δει ποια ήταν η ζωή του και να ενεργήσει ανάλογα στο τώρα… επιλέγοντας τα μονοπάτια που θα χαράξει για το μέλλον του.

Οι σκέψεις σας το επαναλαμβάνω... ότι υλοποιούνται… αυτήν την εποχή. Φτιάξτε το δικό σας κόσμο… όπως ακριβώς τον θέλετε… έχοντας πάντα σαν αρχή ότι αυτό που επιθυμείτε… να μην κάνει κακό στους άλλους. Εάν είσαστε π.χ. 10 άτομα και μέσα σε αυτούς βρίσκεστε κι εσείς… γίνετε φωτεινό παράδειγμα μίμησης … ώστε να σας ακολουθήσουν και οι άλλοι. Οι άνθρωποι τις περισσότερες φορές… δεν ακούνε τα λόγια των άλλων… αλλά εντυπωσιάζονται από τις πράξεις τους… και ειδικά όταν αυτές είναι ωφέλιμες.

Γίνε παράδειγμα με τη ζωή σου.

Τις αλλαγές… ποτέ δε τις έκαμε όλο το πλήθος… αλλά μερικά και μεμονωμένα άτομα ή μικρές ομάδες ανθρώπων και οι υπόλοιποι... απλά ακολουθούν….! Αυτοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή… είναι οι θαρραλέοι… διότι είναι μπροστάρηδες και οδηγούν με σθένος και ήθος και τους υπόλοιπους. Κάποιοι γίνονται ήρωες… διότι η χρονική στιγμή το ορίζει. Εάν έχεις τα κότσια… βγες μπροστά… αλλιώς κάτσε μαζεμένος και παρακολούθα τα γεγονότα… ως απλός θεατής. Την πάπια… μπορούμε να την κάνουμε όλοι μας… αλλά σε βάθος χρόνου… όμως μπορεί να το μετανιώσεις… και ειδικά όταν σου δίνεται η ευκαιρία.

Άδραξε το δευτερόλεπτο… τι κάθεσαι…!

Ακόμη το σκέφτεσαι…!

Η Πατρίδα… σε φωνάζει…! Πνίγομαι…!

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Στην ενότητα μας "Αυτοβελτίωση" μπορείτε να διαβάσετε βιωματικές συμβουλές που θα βοηθήσουν στο να αυτοβελτιωθείτε!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.