10 αλήθειες που χρειάζεται να γνωρίζεις για να προσελκύσεις χρήματα.                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: 10 αλήθειες που χρειάζεται να γνωρίζεις για να προσελκύσεις χρήματα.

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

10 αλήθειες που χρειάζεται να γνωρίζεις για να προσελκύσεις χρήματα.

1. Αν δεν ικανοποιηθούν οι προσωπικές σου ανάγκες κανένα ποσό χρημάτων δεν θα σου είναι αρκετό. Πάντα θα αισθάνεσαι έλλειψη χρημάτων.
2. Δεν μπορείς να έχεις χρήματα αν αισθάνεσαι "απελπισμένα " ότι χρειάζεσαι χρήματα . Δεν μπορείς να έχεις χρήματα αν αισθάνεσαι ότι δεν αξίζεις χωρίς αυτά.

3.  Το σύμπαν στηρίζει την επιθυμία σου να έχεις ευημερία. Εσύ δεν το επιτρέπεις με το φόβο της απόρριψης , την ανησυχία , την ανασφάλεια , την έλλειψη εμπιστοσύνης , το αίσθημα της έλλειψης , τον φόβο της φτώχιας .

4. Είναι το ίδιο εύκολο και χρειάζεσαι την ίδια ενέργεια να υλοποιήσεις 1 ευρώ με το να υλοποιήσεις 100. 000 ευρώ. Αυτό που μας περιορίζει είναι η πεποίθηση ότι θεωρούμε δύσκολο να έχω μεγάλα ποσά.

5. Οταν είσαι πλούσιος δεν στερείς τα χρήματα από κανένα εφόσον ζούμε σε ένα σύμπαν με απεριόριστη αφθονία.

6.  Χρειάζεται να αλλάξεις τις πεποιθήσεις σου για τα χρήματα , για σένα , για τις σχέσεις σου και το σύμπαν και όχι να δουλέψεις σκληρότερα.

7. Ο λόγος που οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι είναι επειδή έχουν τέτοια νοητική στάση που τους επιτρέπει να προσελκύουν ευημερία.

8. Δεν μπορείς να αισθάνεσαι φτωχός και να γίνεις πλούσιος.
Χρειάζεται να σκέφτεσαι πλούσια για να γίνεις πλούσιος.

9. Αντί να είσαι μίζερος για το χρηματικό ποσό που σου λείπει και για την εμπειρία που δεν έχεις βιώσει μέχρι τώρα , χρειάζεται να κατανοήσεις τι έχεις να μάθεις από την έλλειψη χρημάτων στη ζωή σου. Αφομίωσε την αλήθεια που θα μάθεις για τον εαυτό σου και θα προσελκύσεις χρήματα. Η μιζέρια θα σου φέρει μόνο μιζέρια και όχι αφθονία χρημάτων.

10.  Οταν λες ότι θέλεις χρήματα εννοείς ότι θέλεις να έχεις εμπειρίες για να βιώσεις μια ανώτερη ιδιότητα . Ενα συναίσθημα που είναι σημαντικό για σένα.

Μπες σε δράση. Ποιά ανώτερη ιδιότητα θέλεις να χαρακτηρίζει την ζωή σου όταν έχεις το χρηματικό ποσό που επιθυμείς; Ελευθερία , χαρά , γαλήνη , αυτοσεβασμό; Να ακτινοβολείς αυτή την ιδιότητα με τις πράξεις σου , τα λόγια σου με ολόκληρο το είναι σου και έτσι μαγνητίζεις ανθρώπους , καταστάσεις που σου φέρνουν ευημερία.

Αν θέλεις τα χρήματα να σου φέρουν ελευθερία να κάνεις ό,τι θέλεις τότε δες πρώτα αν τιμάς την αξία της Ελευθερίας στην ζωή σου πχ επιτρέπεις τον εαυτό σου να εκφράζει συναισθήματα , να ζει την αλήθεια του , να επιτρέπει τους άλλους να είναι ελευθεροι και να μην τους ελέγχει κ.λ.π.

Σεβαστή Βόλα - Πιστοποιημένη life coachΣτην ενότητα μας "Αυτοβελτίωση" μπορείτε να διαβάσετε βιωματικές συμβουλές που θα βοηθήσουν στο να αυτοβελτιωθείτε!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.