Ένας Master μεταμόρφωσης γνωρίζει..                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Ένας Master μεταμόρφωσης γνωρίζει..

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Ένας Master μεταμόρφωσης γνωρίζει..


Ένας Master μεταμόρφωσης γνωρίζει... 1. να αγκαλιάζει κάθε κατάσταση την οποία θεωρεί εμπειρία και δεν τη διαχωρίζει σε καλή ή κακή παρά μόνο απαραίτητη για να μπορέσει να εξελιχθεί. Είναι πρόθυμος να μάθει και όχι να κρίνει.
 2. ότι πίσω από την συναισθηματική του έκρηξη , την ευθυξία του, ένα δυσάρεστο συναίσθημα που τον βαραίνει είναι μια πεποίθηση που κινείται στο σώμα σου , μια σκέψη που δεν τον εξυπηρετεί και χρειάζεται να αντικαταστήσει.
 3. δεν καταπιέζει τα συναισθήματα όπως θυμός, μνησικακία κλπ με εξαρτήσεις παρά μόνο τα επιτρέπει να έρθουν στην επιφάνεια να τα αποδεχτεί να τα ακούσει , να τους μιλήσει , να τα ευχαριστήσει, να τα μετασχηματίσει !!!
 4. γνωρίζει ότι όταν επιλέγει να κάνει αλλαγές χρειάζεται να αλλάξει τις πεποιθήσεις του και ταυτόχρονα να μπει σε δράση, να κάνει την υπέρβαση ακόμα και όταν φοβάται.
 5. ότι οι αλλαγές γίνονται από μέσα προς τα έξω. Αλλάζει τον τρόπο να βλέπει αυτά που συμβαίνουν και έτσι αλλάζει την πραγματικότητα του.
 6. γνωρίζει να έχει υπομονή. Η κάμπια γίνεται πεταλούδα και απολαμβάνει την διαδικασίσα της μεταμόρφωσης. Κάθε στιγμή είναι τέλεια έτσι όπως και αναγκαία για τις επιθυμητές αλλαγές.
 7. γνωρίζει να συντονίζεται με την καρδιά του . Εισπνέει, εκπνέει και αποφασίζει μέσω της καρδιάς του. Ο θεός μιλά στη καρδιά του και εκείνος την ακούει και την ακουλουθεί.
 8. ζει στο απόλυτο Τώρα και δεν έχει προσκολλήσεις.
 9. βρίσκει την ευτυχία σε μικρά πράγματα. Βλέπει την ομορφιά παντού. Βλέπει το Θεό παντού.
 10. η χαρά είνα ανεξάρτητη από εξωτερικές καταστάσεις .
 11. στη σιωπή συνδέεται με τη ψυχή του.
 12. αποκτά νέες συνήθειες , ακολουθεί νέα μονοπάτια ακόμα και αν δεν γνωρίζει που οδηγούν.
 13. σταματά να προδίδει τον εαυτό του και είναι αυθεντικός.
 14. ότι είναι έκφραση του Θείου και αξίζει να αγαπιέται, να ευημερεί ! Κάθε επιθυμία του είναι Ιερή και θεικό υου δικαίωμα.
 15. ότι δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο και κανένα όριο σε ότι επιθυμεί να δημιουργήσει.
 16. έχει ακλόνητη πίστη ότι κάτι έχει ήδη γίνει πριν γίνεi.
 17. δημιουργεί χώρο στην καρδιά του για όλους διότι γνωρίζει πως ό,τι δεν συγχωρεί το δημιουργεί ξανά.
 18. είναι αρχιτέχτονας και δημιουργός της ζωής του και κάθε στιγμή έχει την δύναμη της επιλογής να ζει μια νέα ιστορία .


O Xριστός είπε:
Αυτά που μπορώ να κάνω εγώ μπορείτε εσείς και ακόμα περισσότερα .

Αγνωστος είπε:
Απολαμβάνουμε την ομορφιά μιας πεταλούδας αλλά σπάνια αποδεχόμαστε την διαδικασία που έπρεπε να περάσει για να πετύχει αυτή την ομορφιά.Στην ενότητα μας "Αυτογνωσία" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω απο το θέμα αυτό!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


sevastivola

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

 • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
 • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.