Πέντε πράγματα που οι άνθρωποι μετανιώνουν ...                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Πέντε πράγματα που οι άνθρωποι μετανιώνουν ...

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Πέντε πράγματα που οι άνθρωποι μετανιώνουν ...

1. Μακάρι να ζούσα τη ζωή που ήταν αληθινά για μένα και όχι αυτή που προσδοκούσαν οι άλλοι για μένα.Αυτό είναι κάτι που το μετανιώνουν όλοι . Οταν οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι η ζωή τους είναι στο τέλος και κοιτάξουν πίσω είναι εύκολο να δουν πόσα όνειρα τους δεν έχουν εκπληρωθεί. Οι περισσότεροι δεν τιμούν ούτε μισά από τα όνειρα τους και πεθαίνουν γνωρίζοντας ότι αυτό οφείλεται στις επιλογές που έκαναν ή δεν έκαναν.

2. Μακάρι να είχα το κουράγιο να εκφράσω τα συναισθήματα μου.


Πολλοί άνθρωποι καταπιέζουν τα συναισθήματα τους για να έχουν μια ειρηνική σχέση με τους άλλους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην γίνουν αυτό που μπορούσαν να γίνουν. Πολλοί άνθρωποι ανέπτυξαν αρρώστια επειδή αισθάνονται πικρία ή μνησικακία. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις αντιδράσεις των άλλων. Ωστόσο, παρόλο που οι άνθρωποι αρχικά αντιδρούν όταν αρχίσεις να μιλάς την αλήθεια σου ή παίρνεις την σχέση σε ένα νέο πιο υγειές επίπεδο ή ή σχέση αυτή εξαφανίζεται από την ζωή σου.

3. Μακάρι να είχα μείνει σε επαφή με τους φίλους μου.


Πολλές φορές είμαστε τόσο απασχολημένοι που δεν καταλαβαλουμε αρκετή προσπάθεια να διατηρούμε τις φιλίες μας.

4. Μακάρι να είχα κάνει τον εαυτό μου πιο χαρούμενο.


Πολλοί δεν αντιλαμβάνονται ότι η ευτυχία είναι επιλογή.
Είχαν μείνει κολλημένοι σε παλλιές πεποιθήσεις και συνήθειες.

5. Η ζωή είναι μια επιλογή. Είναι η δική σου ζωή.


Να επιλέγεις συνειδητά. Να επιλέγεις με σοφία. Να επιλέγεις με ειλικρίνεια. Να επιλέγεις χαρά.

Τhe mind unleashed.Στην ενότητα μας "Αυτοβελτίωση" μπορείτε να διαβάσετε βιωματικές συμβουλές που θα βοηθήσουν στο να αυτοβελτιωθείτε!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!sevastivola

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.