Πώς να ξεκινώ την ημέρα μου;                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Πώς να ξεκινώ την ημέρα μου;

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Πώς να ξεκινώ την ημέρα μου;

Είναι πολύ σημαντικό να ασθάνεσαι ότι αγαπιέσαι. Αν δεν αισθάνεσαι ότι αγαπιέσαι θα έχεις εξάρτηση από την αγάπη των άλλων. Η χαρά σου είναι φυσική σου κατάσταση και ξεχνάς πόσους πολλούς λόγους έχεις για να είσαι χαρούμενος


Η ευγνωμωσύνη είναι ο μεγάλος πολλαπλασιαστής. Ξεχνάμε αυτά που έχουμε δημιουργήσει και συνεχώς εστιαζόμαστε σε αυτά που ακόμα λείπουν από τη ζωή μας.


Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις ότι ήδη ευημερείς , έχεις πετύχει τόσα πολλά, έχεις βιώσει πολύτιμες εμπειρίες που σε κάνουν να αισθάνεσαι πλούσιος.

Αγάπη, ευγνωμωσύνη, χαρά είναι συναισθήματα υψηλών δονήσεων. Οι υψηλές δονήσες της ενέργειας σου όχι μόνο θα σε κάνουν χαρούμενο, αλλά θα σε βοηθούν να υλοποιήσεις και να προσελκύσεις ανθρώπους,καταστάσεις και ευκαιρίες, δηλαδή να βιώνεις συγχρονιστικά γεγονότα.

Άσκηση.
Δημιούργησε την ημέρα σου και ανέβασε τις δονήσεις σου από το πρωί. Το πρωί μόλις ξυπνήσεις αναλογήσου πόσους λόγους έχεις για να αισθάνεσαι ευγνωμωσύνη, να είσαι χαρούμενος και να αισθάνεσαι ότι αγαπιέσαι.
Πες: “γιατί αισθάνομαι τόσο πολύ ευγνωμωσύνη;”
“γιατί είμαι τόσο πολύ χαρούμενος;”
“γιατί αισθάνομαι ότι αγαπιέμαι;”.

Αφού κάνεις την ερώτηση, ο νους σου αρχίζει να σου δίνει απαντήσεις. Έτσι η ενέργεια της ευημερίας και της πληρότητας θα σε συνοδεύει όλη μέρα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείς να κάνεις το ίδιο, δηλαδή να κάνεις τις ίδιες ερωτήσεις στον εαυτό σου.

Όταν αισθάνεσαι ευγνωμωσύνη, αισθάνεσαι και πλούσιος. Πλούσιος δεν σημαίνει μόνο να έχεις αφθονία χρημάτων αλλά και αφθονία αγάπης, φίλων, εμπειριών, γέλιου ευτυχίας . Όταν παρατηρείς όσα βλέπεις γύρω σου κατά τη διάρκεια της ημέρας αισθάνεσαι και πλούσιος και ευγνώμων.

Αφού κάνεις την παραπάνω άσκηση, ξόδεψε μερικά λεπτά να εκφράσεις τις θετικές προθέσεις για την ημέρα σου. Χρησιμοποίσε φράσεις όπως:
Επιλέγω να...
Εκφράζω την πρόθεση να...
Δεσμεύομαι να...,
και αν έχεις χρόνο οραματίσου τον εαυτό σου να κάνει τις δραστηριότητες.

Κάνε το παραπάνω κάθε μέρα επί 21 ημέρες και δες την διαφορά,

Σεβαστή Βόλα.

Στην ενότητα μας "Αυτοβελτίωση" μπορείτε να διαβάσετε βιωματικές συμβουλές που θα βοηθήσουν στο να γίνετε καλύτερες υπάρξεις!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.