Εξωγήινοι θεοί και Ήρωες (Ντοκυμαντερ)                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Εξωγήινοι θεοί και Ήρωες (Ντοκυμαντερ)

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Εξωγήινοι θεοί και Ήρωες (Ντοκυμαντερ)

Ένα ακόμη "δυνατό" επεισόδιο της γνωστής σειράς. Ο τίτλος του είναι " Εξωγήινοι θεοί και Ήρωες" και σχεδόν εξ' ολοκλήρου αναφέρεται στην ελληνική μυθολογία, τους θεούς και ορισμένες "περίεργες" οντότητες, όπως οι Τελχίνες.Επίσης γίνεται αναφορά σε σύγχρονες τεχνολογίες που αναπτύσσονται για τον στρατό των ΗΠΑ, όπως οι ρομποτικοί εξωσκελετοί και η δημιουργία μετά-υλικών που κάνουν αόρατα τα άρματα μάχης!

Υπεράνθρωπη δύναμη, υπερφυσικές δυνάμεις και φοβερή ικανότητα να πετούν.

Σε όλη την Ιστορία της Ανθρωπότητας ειπώθηκαν απίστευτες ιστορίες για θεούς και υπερήρωες.

Όλοι οι άνθρωποι επιθυμούν αυτές τις δυνάμεις, αλλά μήπως η επιθυμία αυτή έχει βαθύτερες ρίζες;


Αρχαίοι Εξωγήινοι (3x15) ~ Εξωγήινοι θεοί και... από KRASODADΣτην ενότητα μας "Βίντεο - Ντοκυμαντέρ" μπορείτε να δείτε μια πολύ μεγάλη συλλογή τους!!!!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.