Η εφεύρεση που έχει στόχο να σώσει ζωές                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Η εφεύρεση που έχει στόχο να σώσει ζωές

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Η εφεύρεση που έχει στόχο να σώσει ζωές

Δύο χρόνια και 235.000 δολάρια ξόδεψε ο Κινέζος εφευρέτης Yang Zongfu για να φτιάξει μία σύγχρονη «Κιβωτό του Νώε» που έχει ονομαστεί «κινεζική Κιβωτός του Νώε»...Με διάμετρο τέσσερα μέτρα, αυτό το σφαιρικό κατασκεύασμα μπορεί να φιλοξενήσει τρία άτομα και διαθέτει επαρκή τροφή για να ζήσουν δέκα μήνες! Είναι σχεδιασμένο για να προστατεύει τους τρεις «επιβάτες» από τη ζέστη, το νερό και τους κραδασμούς.

Η εφεύρεση του Yang πέρασε από πολλές δοκιμές για να επιβεβαιωθεί η αντοχή της: κύλησε σε ένα λόφο με χώμα, της έβαλαν φωτιά. κ.ά.

Η ασφάλεια των τριών «επιβατών» δεν κινδύνεψε κι έτσι ο εφευρέτης έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει.Στην ενότητα μας "Έρευνα" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις έρευνες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


feedproxy

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.