Η εφεύρεση που έχει στόχο να σώσει ζωές                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Η εφεύρεση που έχει στόχο να σώσει ζωές

..

Η εφεύρεση που έχει στόχο να σώσει ζωές

Δύο χρόνια και 235.000 δολάρια ξόδεψε ο Κινέζος εφευρέτης Yang Zongfu για να φτιάξει μία σύγχρονη «Κιβωτό του Νώε» που έχει ονομαστεί «κινεζική Κιβωτός του Νώε»...Με διάμετρο τέσσερα μέτρα, αυτό το σφαιρικό κατασκεύασμα μπορεί να φιλοξενήσει τρία άτομα και διαθέτει επαρκή τροφή για να ζήσουν δέκα μήνες! Είναι σχεδιασμένο για να προστατεύει τους τρεις «επιβάτες» από τη ζέστη, το νερό και τους κραδασμούς.

Η εφεύρεση του Yang πέρασε από πολλές δοκιμές για να επιβεβαιωθεί η αντοχή της: κύλησε σε ένα λόφο με χώμα, της έβαλαν φωτιά. κ.ά.

Η ασφάλεια των τριών «επιβατών» δεν κινδύνεψε κι έτσι ο εφευρέτης έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει.Στην ενότητα μας "Έρευνα" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις έρευνες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


feedproxy
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου