Μόνο Φως... !                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Μόνο Φως... !

..

Εγγραφείτε για συνεχή ενημέρωση με mail! (Μην ξεχνάτε την επιβεβαίωση εγγραφής)

Μόνο Φως... !

Τα σκοτεινότερα και τα φωτεινότερα χαρακτηριστικά του εαυτού μας κρύβονται μέσα μας.
Βρίσκονται κλειδωμένα στο ασυνείδητό μας .Μόνο η ικανότητά μας να υπερβούμε τις καταστροφικές ορμές ,να κατευθύνουμε τέτοιου είδους ενέργειες σε θετικές σκέψεις και πράξεις , είναι αυτή που μας διακρίνει απο τους δολοφόνους και εγκληματίες, είναι αυτη που μας οδηγεί σε ένα ανώτερο πνευματικό Εαυτό....

Όλοι είμαστε θεοί κ θεές και έχουμε σκοτεινές πλευρές αλλά δεν χρειάζεται να μας φοβίζουν, κι ούτε να φοβίζουμε άλλους χρησιμοποιώντας τις.......

Μετά από μια καταστοφική πλημμύρα ακολουθεί μια εύφορη περίοδος..

Ας εστιαστούμε πραγματικά στην φωτεινή μας μόνο πλευρά..

Ας δωρίσουμε στον θεικό Εαυτό μας την χαρά της Ανάληψης και της Αιώνιας ευδαιμονίας....!!Στην ενότητα μας "Αυτοβελτίωση" μπορείτε να διαβάσετε βιωματικές συμβουλές που θα βοηθήσουν στο να γίνετε καλύτερες υπάρξεις!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


revealedtheninthwave

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.