Περιπλανώμενο αστέρι... άλλαξε την τροχιά της Γης!                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Περιπλανώμενο αστέρι... άλλαξε την τροχιά της Γης!

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Περιπλανώμενο αστέρι... άλλαξε την τροχιά της Γης!

Ο Constantin Batigin, ένας επιστήμονας στις ΗΠΑ, ανέπτυξε μια ανατρεπτική αλλά ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θεωρία για την κίνηση των πλανητών στο ηλιακό μας σύστημα που εξάπτει τη φαντασία.


Στις απαρχές της δημιουργίας του ηλιακού μας συστήματος, σύμφωνα με τη νέα θεωρία, έκανε την εμφάνιση του στην περιοχή ένα άστρο που οι ειδικοί χαρακτηρίζουν ως "περιπλανώμενο".


Από την παρουσία αυτού του άστρου προκλήθηκαν βαρυτικές αλληλεπιδράσεις που μετέβαλαν την τροχιά των περισσότερων πλανητών, συμπεριλαμβανομένης της Γης.

Η νέα θεωρία που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση "Nature", προσπαθεί να δώσει μια εξήγηση στο γιατί οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος κινούνται με τροχιακή κλίση προς τον ισημερινό του Ήλιου. Η Γη κινείται με τροχιακή κλίση 7 μοιρών.

Ο Μπάτιγκιν πιστεύει ότι αρχικά όλοι οι πλανήτες κινούνταν «τακτοποιημένα» γύρω από τον ισημερινό του Ηλιου. Όμως κάποια στιγμή έκανε την εμφάνιση του στη γειτονιά μας ένα άστρο που κινείτο ελεύθερα στο Διάστημα.

Σύμφωνα με τον ερευνητή, το πέρασμα αυτού του άστρου από το ηλιακό μας σύστημα και οι βαρυτικές αλληλεπιδράσεις που συνόδεψαν την παρουσία του στην περιοχή μας, "τρέλαναν" τους πλανήτες βγάζοντας τους από τη φυσιολογική τροχιά τους.

Στην ενότητα μας "Επιστήμη" μπορείτε να διαβάσετε όλες τις επιστημονικές ανακοινώσεις!!!Στην ενότητα μας "Επιστήμη" μπορείτε να διαβάσετε όλες τις επιστημονικές ανακοινώσεις!!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


conspiracyfeeds

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.