Ποια είναι η σωστή μέρα για να κάνεις κάτι και γιατι                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Ποια είναι η σωστή μέρα για να κάνεις κάτι και γιατι

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Ποια είναι η σωστή μέρα για να κάνεις κάτι και γιατι

Από το πότε να πουλήσεις το σπίτι σου μέχρι πότε να κάνεις σ3ξ, υπάρχει μια μέρα της εβδομάδας που είναι η καλύτερη για όλα. Διάβασε για ποιο λόγο.Ακόμα κι αν το "τώρα" ακούγεται καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη ώρα ή μέρα, το πιστεύεις πραγματικά ή είναι καλύτερα να διαβάσεις τους ειδικούς;Πότε να φας έξω; Την Τρίτη
Τα περισσότερα εστιατόρια δεν κάνουν προμήθειες το Σαββατοκύριακο. Την Τρίτη όλα είναι φρέσκα. Ο σεφ Anthony Bourdain λέει: "Η Δευτέρα δεν είναι και η καλύτερη μέρα να φας ψάρι".

Πότε να κάνεις σ3ξ; Την Πέμπτη
Σύμφωνα με έρευνα του London School Of Economics τα φυσικά επίπεδα της κορτιζόλης, τα οποία διεγείρουν ορμόνες του σ3ξ, είναι στο υψηλότερο σημείο τους αυτή την ημέρα και μάλιστα το πρωί.

Πότε να πουλήσεις το σπίτι σου; Την Παρασκευή
Σύμφωνα με την αμερικανική μεσιτική εταιρεία Redfin, όσοι βάζουν πωλητήριο την Παρασκευή, έχουν περισσότερες πιθανότητες. Στο συμπέρασμα κατέληξαν αναλύοντας 1.2 εκατομύρια καταχωρήσεις σε 16 αγορές για 21 μήνες.

Πότε να ζητήσεις αύξηση; Την Τετάρτη
Επτά στους δέκα διευθυντές, όταν ρωτήθηκαν από την εταιρεία προσλήψεων Office Angels, είπαν ότι η καλύτερη μέρα για να τους ζητήσεις αύξηση είναι η Τετάρτη.

Πότε να παντρευτείς; Την Παρασκευή
Όλοι θέλουν να παντρευτούν Σάββατο, αλλά μια μέρα νωρίτερα όλα θα σου κοστίσουν το μισό.

Πότε να σταματήσεις μια δημοπρασία στο e-bay; Την Κυριακή
Τα καλύτερα αποτελέσματα δημοπρασιών στο e-bay έχουν σημειωθεί την Κυριακή.

Πότε να σταματήσεις μια κακή συνήθεια; Την Παρασκευή
Σύμφωνα με τους επιστήμονες η θέληση είναι πιο ισχυρή το ΣαββατοκύριακοΣτην ενότητα μας "Έρευνα" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις έρευνες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


tubesalonika

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.