Πως να φτιάξετε σαγιονάρες με μπαλονάκια                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Πως να φτιάξετε σαγιονάρες με μπαλονάκια

..

Πως να φτιάξετε σαγιονάρες με μπαλονάκια

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει το καλοκαίρι θέλει χρώμα! Και επειδή φέτος είναι στη μόδα τα neon χρώματα, δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε πανεύκολα και γρήγορα μια υπέροχη, απλή, καλοκαιρινή και μέσα στη μόδα σαγιονάρα για τις πρωινές σας εξορμήσεις στη θάλασσα και όχι μόνο.Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή, τα υλικά που θα χρειαστείτε ελάχιστα και το κόστος πολύ μικρό. Το ζευγάρι που φτιάξαμε μας στοίχισε μόλις 5-6 ευρώ.

Υλικά:
- ένα ζευγάρι σαγιονάρες στο χρώμα της αρεσκείας σας (στην προκειμένη περίπτωση είναι ροζ)
- περίπου 150-200 μικρά μπαλονάκια, τα γνωστά και ως νερόμπομπες

Τρόπος δημιουργίας:
Πάρτε τη σαγιονάρα σας και αρχίστε να δένετε ένα ένα τα μπαλονάκια πάνω στο μπράτσο της κάνοντας ένα σφιχτό δέσιμο. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω και δεν πρόκειται να λυθεί. Αφού τελειώσετε με το ένα μπράτσο, κάντε το ίδιο και στο άλλο κι έπειτα επαναλάβετε την διαδικασία με την άλλη σαγιονάρα.
Τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε μπορείτε να τα βάλετε είτε εναλλάξ, είτε σε ομάδες (όλα τα ροζ μαζί κλπ), η επιλογή είναι δική σας. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε βάλει ένα μπαλονάκι από κάθε χρώμα και μετά επαναλάβαμε με την ίδια σειρά.


Δείτε το αποτέλεσμα:
Στην ενότητα μας "Φτιάξε μόνος σου" μπορείτε να δείτε πολλές κατασκευές με οδηγίες βημα - βήμα!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


planitis-afroditi

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου