Σώμα και Ψυχή                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Σώμα και Ψυχή

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Σώμα και Ψυχή

Γράφει ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Είμαι ένα κείμενο… που γράφτηκα αποκλειστικά για σένα. Ενώ δεν με κάλεσες… όμως εγώ ήρθα. Eίμαι το πρώτο κείμενο… που μιλάω άμεσα για τον εαυτό σου. Μην ξεχνάς ότι, εκτός από το να σου μεταφέρω τις πληροφορίες με τις λέξεις – έλξεις μου, κρύβω μέσα μου λεπτοφυείς νοητικές αιθερογραφές που, που όταν ιχνηλατηθούν κατάλληλα… θα σε οδηγήσουν σε υγιείς χώρους.
Η γλώσσα που ομιλώ θα σε βοηθήσει να θεραπευτείς. Η Ελληνική γλώσσα, έχει τη δυνατότητα, να απεικονίζει και να δηλώνει κάθε αισθητό και κάθε νοητό περιεχόμενο, προφορικώς ή γραπτώς. Οπότε… διάβασέ με προσεχτικά.


Φίλε… ή φίλη… άκου το σώμα σου. Αφουγκράσου τι σου λέει και μίλα με τα κύτταρά σου. Όταν καταλάβεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις με το σώμα σου και όλα τα όργανά σου… αργά ή γρήγορα θα θεραπευτείς. Αυτό είναι το μυστικό….! Πως συμβαίνει αυτό; Απλά κάθε μέρος του σώματός μας… διαθέτει και τη δική του Συνείδηση ή τη δική του Ψυχική Υπόσταση. Έτσι κάθε ενεργειακό κέντρο…. έχει τη δική του δομή και χρώμα… καθώς και την ανάλογη συχνότητα.

Η ίαση του ανθρώπινου σώματος σου…. είναι εφικτή… αρκεί να το πιστέψεις μέσα σου και να συγκεντρωθείς σε αυτό επιμελώς. Διαλογίσου και συγκεντρώσου… ώστε να μάθεις να ακούς το σώμα σου… να μάθεις να του μιλάς… ώστε να αποχτήσεις σκοπό και στόχο και να συμβάλλεις στη θεραπεία της ασθένειάς σου. Όσο και να σου φαίνεται παράξενο… εσύ αποφασίζεις και επιμένεις διαρκώς… ώστε να ενεργοποιήσεις ξανά όλα σου τα κύτταρα. Τις περισσότερες φορές νομίζουμε… ότι δεν έχουμε ελπίδες και για το τι πρέπειακριβώς να περιμένουμε. Εάν όμως επικεντρωθούμε και καθίσουμε ένα χρονικό διάστημα… για τον καθένα αυτό είναι σχετικό… αλλά συνιστώ όμως στην αρχή…να καθίσετε πάνω από μία ώρα συγκεντρωμένης επικοινωνίας… θα αντιληφθείτε σύντομα…ότι οι ιστοί σας ή μυς σας ή τα κύτταρά σας και γενικά τα όργανά σας….θα αρχίσουν να ανταποκρίνονται κανονικά. Τα νεύρα σας θα αρχίσουν να κινούνται πλήρως και οι μύες σας θα αρχίσουν να εκτελούν και να λειτουργούν κανονικά ανεξάρτητα από τη δική σας θέληση. Αυτή η αντίδραση θα συνεχίζεται κανονικά κι εσείς θα αρχίσετε να ξαναλειτουργεί πλήρως…καθώς οι ηλεκτρικές ώσεις…θα κατακλύζουν τη συγκεκριμένη σας περιοχή.Η καρδιά σας θα αρχίσει να σφυροκοπά ακατάπαυστα και όταν καταλάβετε ότι επιτέλους βρίσκεστε στον δρόμο της απαλλαγής από την ασθένεια σας, θα απαλλαγείτε και από τους πόνους σας. Είναι πολύ σημαντικό να το αποφασίσετε προτού ξεκινήσετε… ότι πράγματι θέλετε και επιθυμείτε να το κάνετε αυτό πράξη. Διαλέξτε εκείνη την ώρα… που είναι κατάλληλη για εσάς. Διαλέξτε ένα ήρεμο σημείο του σπιτιού σας και καθίστε σ’ ένα καναπέ ή πολυθρόνα ή και κρεβάτι. Πάρτε πρώτα κάποιες βαθιές αναπνοές. Κάντε διαλογισμό… διότι σε αυτή τη κατάσταση, η επικοινωνία ανάμεσα στον συνειδητό εγκέφαλο και στο σώμα σας… γίνεται συμβατή.

Χρειάζονται πρώτα 3 βασικά βήματα… προκειμένου να υπάρξει η συνεργασία αυτή του σώματος σας:

  • Α) Χρειάζεται το σώμα σας να το προσεγγίσετε με μία πραγματική συμπόνια και κατανόηση και πρέπει να αποδεχτείτε ότι πράγματι αποτελείται από συνειδητά κύτταρα που βιώνουν τα συναισθήματα σας.
  • Β) Δημιουργήστε ένα αίσθημα εμπιστοσύνης… κάνοντας έτσι ώστε το σώμα σας να συμμετέχει σε αυτές τις συζητήσεις που κάνετε με τον εσωτερικό σας εαυτό… σχετικά με την επιθυμία σας…ώστε να υπάρξει μία πλήρης συνεργασία σώματος-ψυχής με σκοπό να ξεπεράσετε την όποια ασθένεια.
  • Γ) Επιτρέψτε στον εαυτό σας να γίνουν αυτές οι αλλαγές στη συνομιλία σας… χρησιμοποιώντας διαφορετικές σκέψεις και λόγια που προκαλούν αυθόρμητα και έντονα συναισθήματα.

Αυτές οι ενέργειες είναι απαραίτητες για να έχουμε την επίτευξη δυναμικών θεραπευτικών αντιδράσεων στο σώμα μας. Οι παράγοντες αυτοί μεταφράζονται σε τούτες τις τρεις λέξεις που είναι:η πρόθεση, ο συντονισμός και ο αυθορμητισμός…. αντίστοιχα.

Οφείλω να εξηγήσω… ότι στον ανθρώπινο οργανισμό έχουμε μία αύξηση της ηλεκτρικής δραστηριότητας που συνδέεται γενικά με τα πολύ έντονα συναισθήματα…. που μας διακατέχουν. Είναι τόσο απλό… αρκεί να μπει η συγκεκριμένη ιδέα στο μυαλό σας… ώστε να υπάρξει συγκεκριμένη πρόθεση. Και όταν γράφω για πρόθεση… εννοώ για πραγματική πρόθεση από μέρους σας… και όχι τεχνητή.
Για να καταλάβετε… ότι για οποιοδήποτε στρεσογόνο γεγονός… στη διάρκεια της ημέρας που θα σας παρουσιαστεί… αυτό προκαλεί αλυσιδωτές ηλεκτρικές αντιδράσεις στα κύτταρά σας. Δεν έχει σημασία ο χρόνος… αλλά ούτε και ο τόπος. Τα κύτταρα μας συμπεριφέρονται σαν να μην υπήρχαν οι οθόνες εκεί…, γεγονός που υποδηλώνει ότι αυτή η επικοινωνία προέρχεται από ένα πεδίο άγνωστο ακόμα στη συμβατική μας επιστήμη. Φυσικά να αναφέρω… ότι σήμερα μέσω της ΚβαντικήςΔιεμπλοκής… όπου είναι η διαδικασία κατά την οποία δύο σωματίδια ύλης που έχουν αλληλεπίδραση…. εξακολουθούν να συμπεριφέρονται σαν να είναι συνδεδεμένα… ακόμα κι αφού τα χωρίσει απόσταση πολλών μιλίων… είναι γεγονός. Όταν λοιπόν προκύψει κάποια αλλαγή στις ιδιότητες (θέση, ταχύτητα και περιστροφή) ενός από τα σωματίδια, τότε οι ιδιότητες του άλλου απομακρυσμένου σωματιδίου θα αλλάξουν την ίδια στιγμή… αυτά λοιπόν διαπίστωσαν οι νέοι ερευνητές… και ίσως να βρισκόμαστε σε καλό δρόμο… ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τον εγκέφαλό μας. Αυτός ο συντονισμός αποδεικνύει την έννοια της ενότητας, δηλαδή….την άποψη… ότι τα πάντα στη Φύση… είναι αλληλοεξαρτώμενα. Οι Πρόγονοί μας είχαν κατανοήσει αυτή τη σύνδεση… ως ένα ζωντανό καθολικό ενεργειακό πεδίο… που συντηρεί τη ζωή… ενώ ταυτόχρονα οδηγεί στην εξέλιξη της Συνείδησης… σε ολόκληρο το Σύμπαν. Η πρόθεσή μας έχει τη δύναμη… να θεραπεύσει το σώμα μας, αρκεί να εστιάσουμε σωστά και να του στείλουμε τα κατάλληλα εκείνα μηνύματα θεραπείας και αποκατάστασης.

Απλά χαλάρωσε και ξεκίνα να επεμβαίνεις νοητικά στο σώμα σου. Ξεκίνα από το αριστερό σου πόδι… κάτω στα ακροδάχτυλα, πατούσα, αστράγαλο, γόνατο και φτάσε έως στην άκρη της σπονδυλικής σου στήλης. Στη συνέχεια κάνε το ίδιο και για το δεξί πόδι. Την ώρα που σκέφτεσαι τα ανάλογα σημεία του σώματος σου… μπορείς να εκφράζεις και την επιθυμία… ότι πράγματι όλα αυτά είναι υγιή… οι μυς, οι ιστοί, τα κόκκαλα και ούτω καθ’ εξής. Στη συνέχεια ξεκίνα από το πρώτο ενεργειακό κέντρο… και φτάσε έως το έβδομο κέντρο. Καθώς ανεβαίνεις μπορείς και πάλι να λες… ότι πράγματι τα εσωτερικά σου όργανα είναι σε καλή κατάσταση και να τα απαριθμείς ένα ένα… και να λες μέσα σου… ότι θεραπεύτηκαν και επικεντρώσου λίγο περισσότερο… στο σημείο που έχεις το πρόβλημα. Συνιστώ στο έκτο ενεργειακό κέντρο… να κρατήσετε λίγο περισσότερο χρόνο. Κατόπιν ανοίγετε νοητή τρύπα… στο επάνω μέρος του κεφαλιού σας (… αυτή εξάλλου υφίσταται από όταν ήσασταν μωρό… αλλά κλείνει στη συνέχεια…!...) και φανταστείτε ότι δέχεστε Ηλιακό άσπρο Φως… να πλημμυρίζει όλο το σώμα σας και να ανεβοκατεβαίνει όλα τα κέντρα. Εάν στην αρχή δεν νιώθετε κάτι ιδιαίτερο… μην απογοητευτείτε και συνεχίσετε την επόμενη φορά… την επόμενη ημέρα… ώσπου να προσαρμοστείτε στην ενέργεια αυτή.

Δώστε επιτακτικά την εντολή… στον ανώτερό σας εαυτό… να γιατρευτεί το πρόβλημα που έχετε… οραματίζοντας ότι έχει θεραπευτεί και ότι τα κύτταρά σας είναι ενεργά και ζωντανά. Όταν το συνηθίσετε αυτό… θα χρειάζεστε πολύ λιγότερο χρόνο… θεραπείας. Θέλει στην αρχή λίγη υπομονή και όλα θα πάνε καλά.
Εσύ… ναι… ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ… ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Τι κάθεσαι…ξεκίνα….

Καλή αρχή και καλή επιτυχία.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)Στην ενότητα μας "Αυτοβελτίωση" μπορείτε να διαβάσετε βιωματικές συμβουλές που θα βοηθήσουν στο να γίνετε καλύτερες υπάρξεις!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.