Τεράστια η σπατάλη των τροφίμων διεθνώς.                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Τεράστια η σπατάλη των τροφίμων διεθνώς.

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Τεράστια η σπατάλη των τροφίμων διεθνώς.

Την επισήμανση ότι υπάρχει τεράστια σπατάλη τροφίμων διεθνώς, ζήτημα το οποίο κάλεσε να επιλυθεί έκαναν ο γενικός διευθυντής του FAO, κ. Ζουζέ Γκρατσιάνου ντα Σίλβα, και άλλοι ειδικοί επισήμαναν σε δηλώσεις τους στο Reuters.«Έως και τα μισά τρόφιμα που παράγουμε δεν καταναλώνονται ποτέ», επισήμανε ο Τόργκνι Χόλμγκρεν, εκτελεστικός διευθυντής του Διεθνούς Ινστιτούτου Ύδατος της Στοκχόλμης. Σχεδόν το ένα τέταρτο του νερού που χρησιμοποιείται παγκοσμίως χρησιμοποιείται για να παράγεται πάνω από ένα δισεκατομμύριο τόνοι τροφίμων που κανένας δεν τρώει, επισήμανε στη συνέχεια.

Ο Ντα Σίλβα υπογράμμισε ότι το ένα τρίτο της παραγωγής τροφίμων χάνεται κι αυτό οφείλεται στις κακές συνθήκες αποθήκευσης στις αναπτυσσόμενες χώρες και στο γεγονός πως τα τρόφιμα πετιούνται στα σκουπίδια στις αναπτυγμένες. Χαρακτήρισε παράλληλα την ασφάλεια της υδροδότησης ζωτικής σημασίας παράγοντα για την ασφάλεια των τροφίμων. «Πρέπει να παράγουμε περισσότερα με λιγότερα», πρόσθεσε.Στην ενότητα μας "Προειδοποιήσεις" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω το θέμα!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


piperies-agiou-georgiou

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.