7o Chakra, ανάλυση, θεραπεία και ενεργοποίηση με ήχο                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: 7o Chakra, ανάλυση, θεραπεία και ενεργοποίηση με ήχο

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

7o Chakra, ανάλυση, θεραπεία και ενεργοποίηση με ήχο

Το 7ο Τσάκρα ονομάζεται και - Κορώνα, Σαχασράρα


Θέση - Κορυφή του Κρανίου
Όργανα που σχετίζεται - Υπόφυση
Χρώμα - Λευκό (ή μωβ)
Διακυβερνά - Το θρησκευτικό συναίσθημα
Ρήμα που το χαρακτηρίζει - «Γνωρίζω»

Το έβδομο κέντρο βρίσκεται στη κορυφή της κεφαλής μας.

Το χρώμα του είναι το μοβ – λιλά, ή λευκο, ενώ άλλοι του προσδίδουν όλα τα χρώματα της
ίριδας και έχει άμεση σχέση με το πρώτο μας κέντρο.

Είναι η έδρα της ανώτερης επικοινωνίας, της έμπνευσης, της τέχνης και της σύνδεσης με το ανώτερο.

Όπως το πρώτο κέντρο έχει να κάνει με τη σύνδεσή μας στη Γη, αυτό το κέντρο αναλαμβάνει να διατηρεί τη σύνδεσή μας με το πνεύμα. Λέγεται και κέντρο της Νιρβάνα, η αλλιώς το κέντρο της αιώνιας έκστασης και ευτυχίας.

Όπως καταλαβαίνουμε, η υπερβολική ενασχόληση και ανησυχία με την ύλη είναι η αιτία που αυτό το κέντρο μπορεί να δυσλειτουργήσει.

Και όσο το κέντρο αυτό στρεβλώνεται, τόσο πιο πολύ ο άνθρωπος απομακρύνεται από την ευτυχία, τη χαρά και την ευδαιμονία. Ως εκ τούτου λοιπόν προσκολλάται ακόμα περισσότερο στην ύλη με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί δάσκαλοι στην εποχή μας λένε ότι διανύουμε την εποχή όπου η ανθρωπότητα αποποιήθηκε την ευτυχία της και έκλεισε το σημαντικότερο κέντρο που την ενώνει με τα ανώτερα ιδανικά.

Η δυσλειτουργία του κέντρου αυτού, μας αποκόβει όπως είπαμε και παραπάνω από την χαρά και την ευτυχία. Συνήθως λοιπόν, οι άνθρωποι προσπαθούν να αποκαταστήουν αυτή τη χαρά ενασχολούμενοι ακόμα πρισσότερο με την ύλη.
Καθώς όμως η ύλη αφεαυτού της δεν μπορεί να φέρει την ευτυχία, το άτομο βυθίζεται σε κατάθλιψη.
Η ίδια δηλαδή η υπερτροφοδότηση του πρώτου κέντρου, σιγά σιγά οδηγεί το άτομο να έχει τάσεις φυγής, το πρώτο κέντρο στρεβλώνεται και αρχίζουν τα προβλήματα.

Το ζητούμενο εδώ είναι η αναζήτηση της πνευματικής χαράς, του διαλογισμού και της προσφοράς.

Θεραπεία με ήχοΔείτε επισης:
1ο Chakra, ανάλυση, θεραπεία και ενεργοποίηση με ήχο
2o Chakra, ανάλυση, θεραπεία και ενεργοποίηση με ήχο
3o Chakra, ανάλυση, θεραπεία και ενεργοποίηση με ήχο
4ο Chakra, ανάλυση, θεραπεία και ενεργοποίηση με ήχο
5o Chakra, ανάλυση, θεραπεία και ενεργοποίηση με ήχο
6ο Chakra, ανάλυση, θεραπεία και ενεργοποίηση με ήχο
7o Chakra, ανάλυση, θεραπεία και ενεργοποίηση με ήχο
8o Chakra, ανάλυση
9o Chakra, ανάλυση
10o Chakra, ανάλυση
11o Chakra
12o Chakra
13o ChakraΣτην ενότητα μας "Αυτοβελτίωση" μπορείτε να διαβάσετε βιωματικές συμβουλές που θα βοηθήσουν στο να γίνετε καλύτερες υπάρξεις!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


alttherapy

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.