Δείτε τι κάνει αυτός ο... άνθρωπος!                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Δείτε τι κάνει αυτός ο... άνθρωπος!

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Δείτε τι κάνει αυτός ο... άνθρωπος!

Το πρόσωπο που κάθεται στην μικρή προεξοχή του βράχου, σε υψόμετρο 1444 μέτρων με τόση άνεση, είναι ο Alex Honnold
Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Honnold έχει ανακηρυχθεί ως ο καλύτερος soloist στον κόσμο, δηλαδή ο καλύτερος ορειβάτης χωρίς σχοινιά.

Ο 26χρονος από το Σακραμέντο, συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ το ένα πίσω από το άλλο. Το 2010 έσπασε το ρεκόρ ταχύτητας για συνεχείς αναβάσεις όταν σε διάστημα 24 ωρών αναρριχήθηκε 3 φορές το 915 μέτρων El Capitan. Μια εβδομάδα πριν από αυτό κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια των Half Dome και El Cap σε μόλις 11 ώρες.

Όλα αυτά χωρίς σχοινιά! Ο Honnold ανεβαίνει τα βουνά χρησιμοποιώντας μόνο τα παπούτσια του και μια τσάντα κιμωλίας!

Στην ενότητα μας "Παράξενα" μπορείτε να ενημερωθείτε για όσα που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


friendshipiseverything

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.