Πασπάλισε με παιδική πούδρα τα μυρμήγκια                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Πασπάλισε με παιδική πούδρα τα μυρμήγκια

..

Πασπάλισε με παιδική πούδρα τα μυρμήγκια

Έχεις δοκιμάσει τα πάντα, αλλά τα μυρμήγκια συνεχίζουν να κάνουν την έφοδό τους ακόμα και στα πιο απίθανα σημεία μέσα στο σπίτι;Τότε ήρθε η ώρα να τα πασπαλίσεις με παιδική πούδρα. Μην ταλαιπωρηθείς ψάχνοντας να βρεις τη φωλιά τους (γιατί το πιο πιθανό είναι ότι δε θα την ανακαλύψεις και έτσι θα χάσεις πολύτιμο χρόνο), απλώς ρίξε παιδική πούδρα στα περάσματά τους και δε θα τα ξαναδείς.

Επίσης μπορείς να πασπαλίζεις με παιδική πούδρα τα σκουπίδια, για να μη μυρίζουν, αλλά και για να μην τα πλησιάζουν έντομα.

Επιπλέον, αν έχεις την υποψία ότι βρίσκονται μυρμήγκια σε ντουλάπια ή συρτάρια (που όμως δεν περιέχουν τρόφιμα), βάλε στον πάτο τους παιδική πούδρα και στρώσε από πάνω ένα κομμάτι χαρτί που θα την καλύπτει.

Η παιδική πούδρα, επειδή είναι αρωματική, όχι μόνο θα διώξει τα μυρμήγκια, αλλά θα προσφέρει και μια απαλή, ευχάριστη μυρωδιά στον χώρο.Στην ενότητα μας "Συνταγές ομορφιάς και υγείας" θα βρείτε αρκετές ακόμη συνταγές και πρωτότυπες ιδέες, που ωφελούν την υγεία μας!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


goldenmag.gr

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου