Σώμα χωρίς ίχνος λίπους; Το μυστικό βρίσκεται στο μπαλέτο                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Σώμα χωρίς ίχνος λίπους; Το μυστικό βρίσκεται στο μπαλέτο

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Σώμα χωρίς ίχνος λίπους; Το μυστικό βρίσκεται στο μπαλέτο

Με την επιστροφή μας στην καθημερινότητα, κάθε Σεπτέμβρη, έχουμε την τάση να προγραμματίζουμε και όλες τις δραστηριότητες που θα ξεκινήσουμε τώρα και θα κάνουμε όλο τον χειμώνα.Μία από τις προτάσεις του Queen, για να σμιλεύσετε τέλεια το σώμα σας, είναι το μπαλέτο.

Ποιος είναι ο λόγος που ολοένα και περισσότερες γυναίκες κάνουν μπαλέτο; Τα προγράμματα γυμναστικής που είναι φτιαγμένα με βάση αυτό επικεντρώνονται στο κάτω μέρος του σώματος, δίνοντας άμεσα αποτελέσματα σε σημεία όπως η κοιλιά, οι γλουτοί και τα πόδια.

Το μυστικό κρύβεται στις «μικροκινήσεις»: οι άνθρωποι, δηλαδή, που γυμνάζονται κάνοντας μπαλέτο, έχουν μάθει να κινούν μόλις μερικά εκατοστά τους μύες τους. Οι δάσκαλοι υποχρεώνουν τους μαθητές να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και σε συγκεκριμένες στάσεις, γεγονός που κουράζει τους μύες και δίνει γρηγορότερα αποτελέσματα. 30 λεπτά την ημέρα αρκούν, για να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας.Στην ενότητα μας "Συμβουλές" διαβάστε τις συμβουλές που σας δίνουν ειδικοί!!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


planitis-afroditi

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.