Σώμα χωρίς ίχνος λίπους; Το μυστικό βρίσκεται στο μπαλέτο                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Σώμα χωρίς ίχνος λίπους; Το μυστικό βρίσκεται στο μπαλέτο

..

Σώμα χωρίς ίχνος λίπους; Το μυστικό βρίσκεται στο μπαλέτο

Με την επιστροφή μας στην καθημερινότητα, κάθε Σεπτέμβρη, έχουμε την τάση να προγραμματίζουμε και όλες τις δραστηριότητες που θα ξεκινήσουμε τώρα και θα κάνουμε όλο τον χειμώνα.Μία από τις προτάσεις του Queen, για να σμιλεύσετε τέλεια το σώμα σας, είναι το μπαλέτο.

Ποιος είναι ο λόγος που ολοένα και περισσότερες γυναίκες κάνουν μπαλέτο; Τα προγράμματα γυμναστικής που είναι φτιαγμένα με βάση αυτό επικεντρώνονται στο κάτω μέρος του σώματος, δίνοντας άμεσα αποτελέσματα σε σημεία όπως η κοιλιά, οι γλουτοί και τα πόδια.

Το μυστικό κρύβεται στις «μικροκινήσεις»: οι άνθρωποι, δηλαδή, που γυμνάζονται κάνοντας μπαλέτο, έχουν μάθει να κινούν μόλις μερικά εκατοστά τους μύες τους. Οι δάσκαλοι υποχρεώνουν τους μαθητές να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και σε συγκεκριμένες στάσεις, γεγονός που κουράζει τους μύες και δίνει γρηγορότερα αποτελέσματα. 30 λεπτά την ημέρα αρκούν, για να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας.Στην ενότητα μας "Συμβουλές" διαβάστε τις συμβουλές που σας δίνουν ειδικοί!!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


planitis-afroditi
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου