Ζωγραφίζει με στόμα και πόδια                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Ζωγραφίζει με στόμα και πόδια

..

Ζωγραφίζει με στόμα και πόδια

Ο Huang Guofu, 42 ετών, έχασε και τα δύο χέρια του σε ένα φρικτό ατύχημα με ηλεκτρικό σοκ στην ηλικία των τεσσάρων ετών, ωστόσο αυτό δεν τον σταμάτησε από το να κυνηγήσει τα όνειρά του. Σε ηλικία 12 ετών, άρχισε να ζωγραφίζει με τα πόδια του.Όταν ενηλικιώθηκε ο Huang, ο πατέρας του αρρώστησε. Για να πληρώσει για τις θεραπείες, έπρεπε να εγκαταλείψει το σχολείο και αποφάσισε να γίνει επαγγελματίας ζωγράφος.
Ξεκίνησε πουλώντας τους πίνακες του στον δρόμο αλλά τα έργα του δεν ήταν τόσο καλά, ωστόσο ο κόσμος αγόραζε από συμπάθεια.

Αυτό δεν τον εμπόδισε όμως. Έβαλε ένα πινέλο στο στόμα του και έμαθε τον εαυτό του να ζωγραφίζει καλύτερα.

"Όταν η ζωή κλείνει μια πόρτα για σας, μια άλλη θα ανοίξει, στο ίδιο χρονικό διάστημα. Θέλω να μάθει η νέα γενιά ότι δεν υπάρχουν πραγματικά εμπόδια στη ζωή. Το μόνο εμπόδιο είναι ο εαυτός σας, αν θέλετε να το κάνετε το κάνετε" λέει ο Huang.

Το 2012, στην ηλικία των 41, διορίστηκε αντιπρόεδρος επιμελητής του Μουσείου Chonqing.

Στην ενότητα μας "Κόσμος" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα γεγονότα που γίνονται στον κόσμο !!!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


himaira
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου