Πως να χρησιμοποιείτε σωστά τις σκιές ματιών                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Πως να χρησιμοποιείτε σωστά τις σκιές ματιών

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Πως να χρησιμοποιείτε σωστά τις σκιές ματιών

Οι σκιές ματιών είναι βασικό εργαλείο για το μακιγιάζ των γυναικών. Οι περισσότερες εταιρείες καλλυντικών έχουν παλέτες σκιών με τέσσερις σκιές από την πιο ανοιχτή στην πιο σκούρα. Πολλές γυναίκες όμως δεν ξέρουν πως να χρησιμοποιήσουν την κάθε σκιά και πως να την απλώσουν σωστά, και συνήθως καταλήγουν να χρησιμοποιούν την μια από αυτές.


Αυτός ο τροχός των χρωμάτων μας δείχνει ποια χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους.
 • Τα χρώματα που είναι απέναντι στον τροχό είναι αντίθετα και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.
 • Τα χρώματα που είναι δίπλα δίπλα στον τροχό είναι δένουν μεταξύ τους και μας βοηθάνε να κάνουμε ένα πιο σταθερό και απλό μακιγιάζ.


Οι περισσότερες παλέτες σκιών έχουν ένα συνδυασμό τεσσάρων σκιών.


 • Μια ανοιχτή σκιά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το κινητό βλέφαρο, σαν highlighter κάτω από το φρύδι αλλά και στην εσωτερική γωνία του ματιού. • Μια μεσαία σκιά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην πτυχή ή στο καπάκι. • Μια χρωματική αντίθεση. Αυτό είναι το χρώμα που δεν φαίνεται να "πάει" με το υπόλοιπο της παλέτας (μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα ελαφρύτερα και πιο σκοτεινά χρώματα για να δημιουργήσετε αντίθεση). • Ένα σκούρο χρώμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τονίσει τα μάτια, να δημιουργήσετε το βάθος και τα περιγράμματα ή να χρησιμοποιηθεί μόνο στο καπάκι για μια βραδινή εμφάνιση.Αυτά τα τέσσερα χρώματα και μόνο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσετε
αμέτρητες εμφανίσεις από βραδινή μέχρι φυσικό μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της ημέρας.


Θα σας δείξουμε μια παλέτα σκιών με μοβ αποχρώσεις η οποία περιλαμβάνει ροζ, δαμασκηνί, καφέ αλλά και πράσινο για αντίθεση, και δύο μακιγιάζ ένα βραδινό και ένα πρωινό και πως πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάθε σκιά ανάλογα την περίσταση.

Πρωινό καθημερινό μακιγιάζ 1. Εφαρμόστε το ανοιχτό χρώμα της παλέτα σας σε ολόκληρο το καπάκι.Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο πινέλο για να απλωθεί πιο εύκολα.
 2. Χρησιμοποιώντας ένα μικρότερο πινέλο εφαρμόστε την πράσινη σκιά στην εξωτερική γωνία του κάτω βλεφάρου σας. Εφαρμόστε αυτήν την σκιά χρησιμοποιώντας απαλές, μικρές κινήσεις και σβήστε το χρώμα προς το κέντρο του καπακιού.
 3. Αυτό είναι το πιο τεχνικό βήμα - πάρτε το χρόνο σας. Χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινέλο εφαρμόστε την πιο σκούρα σκιά σε ένα λεπτό "V" σχήμα μέχρι την εξωτερική άκρη του κάτω βλεφάρου σας.
 4. Χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινέλο εφαρμόζετε το μεσαίο χρώμα (δεύτερο ελαφρύτερο) στο κέντρο της πτυχή του ματιού.


Βραδινό μακιγιάζ
 1. Για τις βραδινές εμφανίσεις σας επιλέξτε πιο σκούρα χρώματα για πιο έντονο και εντυπωσιακό βλέμμα.
 2. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο πινέλο και εφαρμόστε το ελαφρύτερο χρώμα σε όλο το καπάκι.

 3. Εφαρμόστε τη μεσαία σκιά από τη γραμμή των βλεφαρίδων και σε όλο το κινητό βλέφαρο. Απλώστε καλά το χρώμα.
 4. Τώρα, χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινέλο εφαρμόστε την τρίτη σκιά (πράσινο) στο κάτω μέρος του βλεφάρου μόνο.
 5. Τέλος, χρησιμοποιήστε την πιο σκούρα σκιά σας. Στις ρίζες των βλεφαρίδων και τραβήξτε το χρώμα προς την εξωτερική γωνία του ματιού.
 6. Φυσικά για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρο μολύβι (ειδικά το βράδυ) και μπόλικες στρώσεις μάσκαρα.


Θυμηθείτε, αυτά είναι μόνο δύο ιδέες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα, δύο, τρία, ή και τα τέσσερα χρώματα σε κάθε δεδομένη στιγμή. Για το καθημερινό μακιγιάζ είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε μόνο ένα ή δύο χρώματα. Ενώ Μερικές φορές θα παραιτηθεί από το χρώμα αντίθεση όλοι μαζί. Είναι στο χέρι σας!Στην ενότητα μας "Μικρά Μυστικά" μπορείτε να ενημερωθείτε για όσα που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


feedproxy.google.com

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

 • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
 • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.