Η ευτυχία του ανθρώπου συνίσταται στη μόρφωση και στην παιδεία, και
όχι στα αγαθά που δίνει και παίρνει η τύχη.

Πλούταρχος

Breaking News

Πώς οι εξωγήινοι διανύουν τεράστιες διαστρικές αποστάσεις.

anexigita.com

Γράφει ο ανεξήγητος παράξενος

Πριν από λίγο καιρό παρατηρήθηκε μια μεγάλη έκρηξη ακτινών γάμμα βαθιά μέσα στο διάστημα.Μετά από λίγο οι ακτίνες αυτές έλουσαν τη Γη.Πώς είναι δυνατόν,να διένυσαν οι ακτίνες αυτή την γιγάντια απόσταση κυριολεκτικά σε κλάσματα δευτερολέπτων;Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι βρήκαν την απάντηση. Οι ακτίνες έπεσαν μέσα σε μαγνητικές πύλες και έκοψαν δρόμο.Με τον ίδιο τρόπο μάλλον ταξιδεύουν και οι εξωγήινοι και είναι σε θέση να διανύσουν απέραντες αποστάσεις σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Οι μαγνητικές αυτές πύλες δημιουργούνται μάλιστα πολύ κοντά στη Γη ,στο σημείο που η μαγνητικής της γραμμή συναντά τον ηλιακό άνεμο. Οι τρύπες αυτές εμφανίζονται και εξαφανίζονται σε μια συνεχή και επαναλαμβανόμενη διαδικασία και μάλιστα απροειδοποίητα.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι να μπορέσουμε να προβλέψουμε πότε εμφανίζονται.Ένας ερευνητής από το πανεπιστήμιο της Άιοβα πιστεύει ότι βρήκε λύση,αφού μελέτησε πολλά δεδομένα που είχε συγκεντρώσει για τον ηλιακό άνεμο που χτυπά τη Γη από έναν δορυφόρο που βρισκόταν σε τροχιά 10 χρόνια πριν.

Ως επακόλουθο η ΝΑΣΑ σχεδιάζει μια μελλοντική αποστολή με την ονομασία MMS για να εντοπίσει τέτοιες μαγνητικές πύλες.

Να,λοιπόν μια χειροπιαστή εξήγηση για το πώς μπορούν εξωγήινα σκάφη να βρεθούν στη Γη.Το σημείο προέλευσής τους μπορεί να είναι πολύ μακρυά.Τόσο μακρυά που ακόμη και το φως θα χρειαζόταν χιλιάδες χρόνια για να φτάσει.

Λογικό είναι ένας εξωγήινος πολιτισμός να γνωρίζει για τις μαγνητικές και να έχει αναπτύξει τεχνολογία και να τις χρησιμοποιεί για τα διαστρικά του ταξίδια!

Το μαγνητικό πεδίο της Γης συνδέεται με το μαγνήτικο πεδίο του Ήλιου.Έτσι δημιουργείται μια αδιάκοπη ροή ενέργειας ανάμεσα στα δύο.Υπεύθυνες γι'άυτο πιστεύεται ότι ειναι οι μαγνητικές πύλες.Στην ενότητα μας "ΑΤΙΑ - Εξωγήινοι" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις θεωρίες που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


anexigita.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας εδω….