Αλυτα μυστήρια των θαλασσών…                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Αλυτα μυστήρια των θαλασσών…

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Αλυτα μυστήρια των θαλασσών…

Ένα περίεργο αντικείμενο ανακαλύφθηκε στη Βαλτική από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων καταδύσεων και κυνηγών θησαυρών του Ocean X το 2011.
Οι δύτες βρήκαν ένα κυκλικό αντικείμενο με διάμετρο περίπου 160 πόδια, που εμφανίστηκε σε μια εικόνα σόναρ καθώς βρίσκονταν στο βυθό της θάλασσας. Μοιάζει με το «Millennium Falcon» από το «Star Wars», και έχει μια αρχιτεκτονική δομή παρόμοια με Στόουνχεντζ στη Βρετανία.

Όλως περιέργως, όλος ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός των δυτών σταμάτησε να λειτουργεί καθώς το περίεργο αντικείμενο έκπεμπε ένα ισχυρό ραδιοσήμα. Μερικοί λένε ότι θα μπορούσε να είναι ένα από την προ-εποχή των παγετώνων τεχνούργημα ή μια γερμανική συσκευή αντι-υποβρύχιο.

Οι Σουηδοί τελικά κατάφεραν να οργανώσουν μια εκστρατεία το 2012. Τα πρώτα πλάνα του αντικειμένου σε κοντινή απόσταση έδειξαν ότι είναι μάλλον είναι απίθανο να είχε πετάξει ποτέ. Φαίνεται ότι δεν είναι «ιπτάμενος δίσκος», αλλά μάλλον ένα άλλο είδος κατασκευής.

Η πιο πιθανή θεωρία παρέχεται από τον Volker Bryuherta από το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι απλώς ένας βράχος. Δεδομένου ότι η Βαλτική Θάλασσα τέθηκε υπό την επιρροή από το λιώσιμο των παγετώνων, αυτά τα βράχια πιθανώς σχηματίζονται ταυτόχρονα.

Αλλά αυτό δεν εξηγεί γιατί τα δορυφορικά τηλέφωνα και οι φωτογραφικές μηχανές σταματούν να δουλεύουν κοντά σε αυτό το «βράχο». Αν και διάφοροι επιστήμονες έχουν προσφέρει αμέτρητες προτάσεις για την προέλευση της «οντότητας», η ανωμαλία της Βαλτικής Θάλασσας εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα άλυτα μυστήρια των ωκεανών του κόσμου.


Στη λίστα του βίντεο που ακολουθεί θα δείτε και άλλα παράξενα που βρέθηκαν σε όλες τις θάλασσες του κόσμου όπως: Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων, Ανωμαλία στη Βαλτική Θάλασσα, Τείχος Bimini, 10.000 σμαράγδια στα ανοικτά των ακτών της Φλόριντα…

Στην ενότητα μας "Μυστήρια" μπορείτε να ενημερωθείτε για όσα που κυκλοφορούν.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


pronews.gr

Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.