Γυάλινος θόλος 9 χλμ εντοπίστηκε στη Σελήνη [Βίντεο]                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Γυάλινος θόλος 9 χλμ εντοπίστηκε στη Σελήνη [Βίντεο]

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Γυάλινος θόλος 9 χλμ εντοπίστηκε στη Σελήνη [Βίντεο]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλά ευρήματα στην Σελήνη οδηγούν σε προφανή συμπεράσματα. Σε κάποιες περιπτώσεις η ανθρώπινη φαντασία μας, συμβάλει πολύ. Τι γίνεται, όμως, όταν οι πληροφορίες έρχονται από διαρροές;Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τον χάκερ Gary McKinnon σε διάφορες συνεντεύξεις του, υποτίθεται ότι παρακολουθούμε μία εγκαταλελειμμένη βάση εξωγήινων την οποία εντόπισε η NASA και αφού βεβαιώθηκε πως στα σίγουρα είχε εκκενωθεί έστειλε, ή είχε σκοπό να στείλει και να σταθμεύσουν εκεί 1000 Αμερικανοί πεζοναύτες -ή κάπως έτσι.

Αν τα μισά από αυτά που ειπώθηκαν είναι αλήθεια, τότε ο θόλος που βλέπουμε πάνω στον κρατήρα αποτελεί την πρώτη βάση ή πόλη κάποιων εξωγήινων, που της δόθηκε πρόχειρα το όνομα «Luna».

Η ηλικία του θόλου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εκατομμυρίων ετών, ενώ οι λόγοι εγκατάλειψης -αν πραγματικά δεν είναι ακόμα επανδρωμένος- παραμένουν άγνωστοι. Η διάμετρός του υπολογίζεται περίπου στα 9 μίλια.

Η κατασκευή μοιάζει να είναι διαφανής, οπότε ίσως είναι οικοδομημένη από γυαλί. Λαμβάνοντας υπόψη την χαμηλή βαρύτητα και την έλλειψη οξυγόνου, ίσως, να μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί ακόμα παραμένει ο θόλος όρθιος και στη θέση του. Φυσικά, δεν αποκλείεται να είναι κατασκευασμένος από διαφανές ατσάλι ή ακόμα και από διαφανές τιτάνιο.

Με βάση την ανάλυση πολλών φωτογραφιών από άλλες περιοχές στην Σελήνη, έχουν εντοπιστεί και σε αυτές παρόμοιοι θόλοι, μόνο που έχουν καταρρεύσει από το κέντρο τους, κι έτσι μοιάζουν με κρατήρες, γεγονός που δυσκολεύει πολύ κάποιον να πει με βεβαιότητα ότι πρόκειται για αυτό που πραγματικά κάποτε στήθηκε κάποτε και ότι δεν είναι ένα συνηθισμένος κρατήρας, ανάμεσα σε πολλούς άλλους στην Σελήνη.

Αυτός που παρουσιάσαμε μοιάζει να είναι ανέγγιχτος και αναλλοίωτος στο πέρασμα των των αιώνων.

Στο video που ακολουθεί, βλέπουμε τον θόλο χωρίς παρεμβολές ή άλλου είδους παρεμβάσεις, παρά μόνο σε αλλαγές στα χρώματα και στο φως, προκειμένου να ενισχυθεί και να διαπιστωθεί η όποια αξία υπάρχει στον θόλο.

Δείτε και το σχετικό video:
Glass Domes on the Moon Enhanced by Color…by Tony Wilke

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Στην ενότητα μας "Θεωρίες-Συνωμοσίες" μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις θεωρίες και συνωμοσίες που κυκλοφορούν.

diadrastika.com


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.