Max Heindel και Augusta Foss Heindel: Ιατρική Αστρολογία                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Max Heindel και Augusta Foss Heindel: Ιατρική Αστρολογία

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Max Heindel και Augusta Foss Heindel: Ιατρική Αστρολογία

O Max Hinder γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου του 1865 στη Δανία και απεβίωσε στις 6 Ιανουαρίου του 1919 στις ΗΠΑ. Μαζί με τη σύντροφό του, Augusta Foss Heindel, αποτέλεσαν δύο πρωτοπόρους στον χώρο της αστρολογίας και της αναζήτησης. Εξάλλου, ήταν εκείνοι που ίδρυσαν το Ροδοσταυρικό Τάγμα.


Το βιβλίο Ιατρική Αστρολογία, το οποίο κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις ETRA PUBLISHING, γράφτηκε από τη Augusta Foss Heindel και πρόκειται για μια πραγματεία για την ιατρική αστρολογία και τη διάγνωση.

Η συγγραφέας παραθέτει τη λεγόμενη “αστροδιάγνωση” υπό το πρίσμα της παρατήρησης του μελετητή, και γι αυτό το λόγο, το βιβλίο αυτό αποτελεί μια σοβαρή και αξιόπιστη μελέτη. Από τη στιγμή που ξεκίνησε να λειτουργεί το θεραπευτικό τμήμα της ροδοσταυρικής κοινότητας, οι ασθενείς που εξετάστηκαν ήταν χιλιάδες.

Ο καθένας περιέγραφε την ασθένειά του στέλνοντας τα στοιχεία του. Αυτό το υλικό συγκρινόταν προσεκτικά με το γενέθλιο χάρτη του ασθενή και από αυτόν το συνδυασμό προέκυπτε μια λεπτομερής μελέτη. Οι πιο εντυπωσιακές περιπτώσεις χρησιμοποιήθηκαν στα μαθήματα εσωτερικών μελετών της Ροδοσταυρικής κοινότητας. Σε αυτό το βιβλίο επιλέχτηκαν και δημοσιεύτηκαν οι καλύτερες από αυτές τις περιπτώσεις.


Η ίδια λέει στον πρόλογο του βιβλίου:

Από τα τριάντα χρόνια που η γράφουσα (Augusta Foss Heindel) έχει αφιερώσει στην έρευνα και τη μελέτη της αστρολογίας και της αστρο-διάγνωσης, ένα μεγάλο μέρος το πέρασε με τον Max Heindel, αρχικά ως συμμαθήτρια και σύντροφός του και έπειτα ως σύζυγος. Ένα τμήμα από την αστρο-διάγνωση σε αυτό το βιβλίο έχει παρθεί από τα παλαιότερα μαθήματα του κυρίου Heindel προς τους σπουδαστές του.

σε άλλο σημείο λέει:

Από τους χιλιάδες των ασθενών που έχουν αλληλογραφήσει μαζί μας αφότου ξεκίνησε το τμήμα, κάθε ένας έστειλε στοιχεία που περιέγραφαν την πάθηση από την οποία έπασχε, τα συμπτώματα και τις ιδιαιτερότητές της, τη διάγνωση του θεράποντος ιατρού κτλ. Οι πληροφορίες αυτές συγκρίθηκαν σε κάθε περίπτωση πολύ προσεκτικά με το ωροσκόπιο του πάσχοντα και έγινε λεπτομερής μελέτη και των δύο.

και καταλήγει με το πνεύμα του πραγματικού αναζητητή:

Δεν αξιώνουμε ότι αυτό το βιβλίο είναι η τελευταία λέξη πάνω στο ζήτημα. Ούτε επίσης αξιώνουμε ότι είναι αλάθητο. Την γνώση την οποία έχουμε κερδίσει από χρόνια αδιάλειπτης εργασίας, τη μοιραζόμαστε με τον κόσμο. Τη δίνουμε ελεύθερα και θα αγαλιάσουμε αν και άλλοι μπορούν να προσθέσουν σε αυτή.

Το βιβλίο ξεκινάει με τη λεπτομερή ανατομία των ζωδίων και καταλήγει στη μελέτη και παράθεση πραγματικών ωροσκοπίων.

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο στο e-shop της ETRA PUBLISHING πατώντας εδώ

Στην ενότητα μας "Εναλλακτικά - Ενεργειακά" μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα γύρω απο τον κόσμο του Εναλλακτικού!

enallaktikiagenda.gr


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.