Ο λαβύρινθος με τις υπόγειες μυστικές σήραγγες -Το άγνωστο καταφύγιο όπου ο Χίτλερ έφτιαχνε πυρηνικά όπλα                                               H ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: Ο λαβύρινθος με τις υπόγειες μυστικές σήραγγες -Το άγνωστο καταφύγιο όπου ο Χίτλερ έφτιαχνε πυρηνικά όπλα

..

Λόγω του Κανονισμού GDPR (EE) 2016-679 έχουμε διαγράψει τα mail σας από την λίστα RSS με τις ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων που λαμβάνατε κάθε μέρα.

Ο λαβύρινθος με τις υπόγειες μυστικές σήραγγες -Το άγνωστο καταφύγιο όπου ο Χίτλερ έφτιαχνε πυρηνικά όπλα

Από: Κώστας Σαρμούτσος

Αποκαλύφθηκε στην Αυστρία ένας λαβύρινθος από μυστικές υπόγειες σήραγγες που πιστεύεται ότι έχουν χρησιμοποιηθεί από τους Ναζί για την δημιουργία πυρηνικής βόμβας.


Η εγκατάσταση, η οποία καλύπτει μια έκταση 75 στρεμμάτων , ανακαλύφθηκε κοντά στην πόλη του Saint Georgen an der Gusen, στην Αυστρία .Οι ανασκαφές άρχισαν στην περιοχή όταν οι ερευνητές ανίχνευσαν αυξημένα επίπεδα ραδιενεργούς ακτινοβολίας στην περιοχή. Η ομάδα που αποτελείται από ιστορικούς και επιστήμονες πιστεύει ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό καταφύγιο με σκοπό την παρασκευή όπλων.

Στα τούνελ βρέθηκαν κράνη των Ες Ες και αλλά ναζιστικά σύμβολα. Ο συντονιστής της αποστολής Αντριου Σάλτζερ ανακάλυψε την τοποθεσία μετά από έρευνα που έκανε σε αρχεία στις ΗΠΑ, Ρωσία και Γερμανία σχετικά με τα σχέδια για την κατασκευή πυρηνικής βόμβας. Ανακάλυψε ότι 272 κρατούμενοι του στρατοπέδου συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν, μεταξύ των οποίων και επιστήμονες μεταφέρθηκαν Saint Georgen an der Gusen. Αποφάσισε να αρχίσει τις ανασκαφές , οι οποίες έχουν σταματήσει προσωρινά μέχρι οι αυστριακές αρχές να εξετάσουν τον χώρο και να αποφανθούν αν είναι ασφαλής για τους ερευνητές και την ομάδα τους.


Στην ενότητα μας "Αποκαλύψεις”μπορείτε να διαβάσετε για αυτές!!!

iefimerida.gr


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


Περιμένουμε τα σχολια σας!

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μαιλ μας masterlista11@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε.  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Προσοχή! Αφορά τα άρθρα με θέμα την Διατροφή, βότανα & συνταγές υγείας και ομορφιάς

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια ειδικών ειδικά για την δική σας περίπτωση.