Η ευτυχία του ανθρώπου συνίσταται στη μόρφωση και στην παιδεία, και
όχι στα αγαθά που δίνει και παίρνει η τύχη.

Πλούταρχος

Breaking News

Γνωρίζετε ποιό μπαχαρικό σταματά την αιμορραγία;

Οι περισσότεροι από εμάς, όταν κοβόμαστε, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούμε να κάνουμε είναι να απολυμάνουμε την πληγή και εν συνεχεία να το καλύψουμε με γάζα είτε hansaplast.

Είναι όμως και εκείνες οι φορές, που το κόψιμο δεν είναι τόσο επιφανειακό άρα και η αιμορραγία δεν σταματάει εύκολα! Τότε, είτε θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον γιατρό είτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπαχαρικό που σίγουρα θα έχετε στην κουζίνα σας που δεν είναι άλλο από την γλυκιά πάπρικα!


Κανόνα αποτελεί πως για γρήγορη επούλωση της πληγής θα πρέπει να εφαρμόσετε έναν πηκτικό παράγοντα. Η θεραπευτική σκόνη αργίλου είναι ο καλύτερος τέτοιος παράγοντας πήξεως, αλλά σχεδόν κανείς δεν τον έχει σπίτι του. Για το σκοπό αυτό, λοιπόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκόνη πάπρικας, αρκεί να μην είναι την μπερδέψετε με την καυτερή!

Η πάπρικα λοιπόν, έχει την ιδιότητα να σταματά σχεδόν αμέσως την αιμορραγία από τα βαθιά κοψίματα!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε γλυκιά πάπρικα στην πληγή και να την πιέσετε με ένα καθαρό χαρτομάντιλο. Στη συνέχεια, περιμένετε μέχρι να στεγνώσει και σύντομα η αιμορραγία θα σταματήσει!!

Διαβάστε επίσης:
Ρόφημα μαϊντανού για την απώλεια βάρους και την καταπολέμηση της κατακράτησης των υγρών και της κυτταρίτιδας.
Κοκτέιλ ενεργοποίησης μεταβολισμού και εξάλειψης του λίπους.
Συνταγές: Δύο αποτοξινωτικά και τονωτικά ροφήματα για να αρχίσετε τη μέρα
Λάδι για μυϊκούς πόνους
Ρόφημα τσουκνίδας για απώλεια βάρους και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Στην ενότητα μας "Συνταγές ομορφιάς και υγείας" θα βρείτε αρκετές ακόμη συνταγές και πρωτότυπες ιδέες, που ωφελούν την υγεία μας!!

kontranews.gr


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και ή κοινοποιήστε το στους φίλους σας κάνοντας κλικ παρακάτω στα εικονίδια με τα κοινωνικά δίκτυα !


*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας εδω….